lunes, 23 de julio de 2012

Informació i detalls "Vallter2000" (Edició 2012)

Degut al creixement del event en número de participants, volem recordar a tots els participants i remarcar certs punts importants perquè el transcurs del dia sigui l'esperat per a tots:

  1. Els participants podeu deixar a MuntBikes (Arenys de Munt), durant aquesta setmana i com a últim dia Dissabte 28, a les 19h., una bossa amb el material que considereu oportú com paravent/impermeable, recanvis de càmeres, una muda, sabates i important...DESODORANT (hem de dinar junts, jejeje!!).
  2. La furgoneta d'assistència serà conduïda pel mecànic professional FRANK (retornat recentment del Tour de França on ha col.laborat amb l'equip SKY), i portarà les eines necessàries, bomba d'inflar, aigua i fruita i les bosses de tots.
  3. Sortirem molt aviat i encara serà fosc durant un bon tros del recorregut inicial, per la qual cosa aconsellem portar llums o similar i es circularà en pilot fins que surti el sol. Posteriorment les llums es podran deixar a la furgoneta d'assistència.
  4. La primera convocatòria es a les 5h30min. a la rotonda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la segona convocatòria i sortida immediata a les 5h45min. No cal comentar que la puntualitat es sagrada.
  5. Un cop iniciada la marxa, es circularà sempre en pilots'adaptarà la velocitat perquè poguem anar tots junts i ningú quedi despenjat. Serà responsabilitat dels capdavanters del pilot el de controlar el grup, regular i adaptar la velocitat amb l'objectiu de que el grup no es trenqui. Recordeu els més forts heu de ser solidaris amb els que no ho estan tant i els heu d'ajudar. D'aquesta manera arribarem segur a "bon port"...;-)
  6. La primer parada serà Anglès (reagrupament - km.60), on ens aturarem a fer cafetó, menjar quelcom, desar o agafar coses de la furgoneta i fer el que calgui (WC). 10 minuts.
  7. Com a excepcions del punt 5, hi han 2 trams on cadascú podrà pujar al seu ritme, independentment del ritme del grup, i serà el moment, si un vol, de fer exhibicions. El 1er tram serà el Port de Capsacosta, on al coronar farem el 2on reagrupament (km.116) i el 2on a partir de Camprodon (km.127) fins a dalt de Vallter2000.
  8. En cas de punxada o avaria, sempre ens aturarem a un lloc amb boral i bona visibilitat, perquè pugui aturar-se la furgoneta sense cap perill. La furgoneta es quedarà amb el ciclista avariat solucionant el problema i el pilot re-iniciarà la marxa amb molta prudència. Un cop reparada l'avaria, la furgoneta portarà al ciclista i la seva bicicleta 1kms. per davant del pilot, perquè pugui reincorporar-se un altre cop.
  9. Tenim taula reservada per dinar a les 13.15h (primer torn) al Restaurant Can Tiranda i hem de respectar l'horari. L'organització ha calculat temps suficient perquè tothom pugui pujar fins dalt, però si per algun motiu o altre, a les 13h. estiguéssiu encara pujant, hauríeu de donar la volta i baixar cap al restaurant per arribar puntuals a dinar. Si us plau sigueu responsables i controleu l'horari.
  10. A les 16h. ens recollirà l'autobús que ens retornarà a Arenys de Munt. 
Si teniu alguna pregunta o comentari, no dubteu a fer-lo a continuació, us respodrem el més aviat possible.

Ens veiem Diumenge,

Club Ciclista MuntBikes

24 comentarios:

  1. Bona nit a tots/es:

    Clar, com sempre aquí només portes obertes a les pujades.

    S'us veu el llautó companys.

    De totes formes de Camprodon a Setcases no fa massa pujada no??. Doncs lligueu-me curt que m'escapo.

    :-)) fins diumenge penya. ens ho passarem de conya i menjarem millor.

    Quimet

    ResponderEliminar
  2. En Primer lloc. Benvingut de nou el Blog Quim. Sense els teus comentaris aixo no es el mateix. Ara be et veig molt "Xulo". Per portar un mes llarg sense fer ni brot amb la bici i pasan-ta el dia a la platja. O sigui que et recomano que a partir de Camprodon to agafis amb calma no sigui que acabis com molts de nosaltres van acabar l any pasat. No pujnat a Vall Ter i tirats a Can Tiranda fent cerveses mentres nomes alguns van acabar pujant.

    ResponderEliminar
  3. jajjaja, bon comentari Vicenç.
    Quim fes cas a la veu de l'experiència, jo vaig ser una de les tirades fent cerveses al restaurant. Desde Camprodon puja, i tant que puja.... i després la cirereta del pastís pujar a Vallter.
    Així que tú mateix, pots fer exhibicions o quedar-te a radera amb els mes prudents, jejeje o sigui amb mi.
    Això sí, com molt bé dius ens ho passarem genial.
    Fins diumenge

    ResponderEliminar
  4. Emma: Contentíssim de que al final puguis venir. M'havies dit que us era impossible a tu i a your husband Mr Morales. Potser et faré cas i no fotarem un pal a l'aigua fins a Camprodon. A partir d'allà a destrossar-ho tot que és final de temporada. L'estómac ja el destrossarem a Can Tiranda. Tenen Moritz???? :-))))))

    Vicenç: He fet els finals d'etapa del Tour a Bkool i tinc un puntet. A veure si em surt diumenge. Ara mateix però marxo cap a Santa Pau. Fins diumenge companys/es del millor club ciclista del món mundial.

    Quimet Fignon Shark

    ResponderEliminar
  5. Bon dia! amb ganes ja de que sigui diumenge!

    una pregunta Vicenç, millor portar una manta per tapar les bicis no? que cadascu es porti la seva manta.

    p.d:ja hi cabran 30 bicis a la furgo??

    salut!

    ResponderEliminar
  6. el pagament de vallter el podeu fer a la botiga o al compte del club al banc santander: 0049 5077 20 2916081411

    l'ultim dia sería avui., no espereu al ultim dia, ja que complica molt les coses a l'hora de les reserves i les pagues i senyals als serveis que contractem.
    a veure si aquesta setmana ho tenim tots.

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  7. xavi; la furgo es la MES GRAN de iveco.

    lo de les mantes.. suposo que el meu pare conseguirá draps però tingueu-ho present.

    i...quim:: Ets el millor! pero ja ets PELL.. ESTAS LLEST!! jejeejejejje

    arnau

    ResponderEliminar
  8. Arnau, si sóc PELLejo, però aquests dies que estic desaparegut, els he aprofitat per fer el mateix tractament que el meu íntim amic Mike Jagger abans de les gires. Estic com nou. :-))))). Llàstima que a can Tiranda no i parem abans de Vallter ja que aquest seria el toc definitiu.

    Diumenge cremen els Pirineus!!!!!!

    Quimet. I tu Xavi Cuadrado porta la manta per tapar-te de l'aire que faré quan faci le DEMARRRRRAGGGE definitive marche enriere.

    ResponderEliminar
  9. SHARK RESSURECTION?? o és d'aquelles pelicules que la tercera ja aburreix!? espero que aquesta sigui la definitiva i deixis de fer aquestes vacances cada 3 mesos! jejeje espavila!!!!!

    arnau

    ResponderEliminar
  10. Xavi. El tema de protetgi les bicis ja m encarrego jo. No cal que porteu mantes

    ResponderEliminar
  11. Xavi. El tema de protetgi les bicis ja m encarrego jo. No cal que porteu mantes

    ResponderEliminar
  12. Ja tenim la furgoneta! I es quasi un camió, crec que hi cap la botiga sencera! Per cert, hem montat un plasma i el BKool perque qui es passi de la ratlla, anira castigat a Galeres i li posarem el BKool el MarieBlanque i a continuacio Bracons....;-)....o sigui q porteu-vos bé!!

    ResponderEliminar
  13. Quim!!! ja tinc la manta preparada per el teu DEEMARRRAAGGEEEE!! jejejeje!
    Pero crec que tindries que aver sigut una mica mes discret, que tothom ja sap on ATACARAAASS!!!
    i per a que no puguis atacar he parlat amb l'Arnau per a que t'adobem una mica avanç d'arrivar a CAMPRODON.
    Osigui que et tindras que treuret un AS de la maniga, que no se si el BKOOL aquet també t'entrena per aquestes circumstàncies...

    ResponderEliminar
  14. Quimet,ja as escoltat a en Roger, es rifa un sorteig per anar dins la forgoneta amb el BKool i crec que tens totes les paperetes!!

    ResponderEliminar
  15. Quim com molt be diu en Xavi. L has cagat a l anunciar el teu atac. Ara seras el cicliste mes vigilat del pilot profesional.

    ResponderEliminar
  16. Quim si pujas... pujaràs cantant diviniussss :):):):)

    Dani.P

    ResponderEliminar
  17. Divinusss..... de la MUERTEEEEEE!! jejejje


    arnau

    ResponderEliminar
  18. si em vigileu molt la cagueu ja que a lo millor treballo per un altre que és "el tapat". Fora conyes, que demà tots ens ho passem de conya i a veure si podem fer la foto del grup complert tots a dalt. serà molt maco.

    Si ni i soc a la sortida truque-me al timbre ja que visc allà mateix. gràcies.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  19. Quina sortida més ben parida!!!!!!

    Felicitats als organitzadors que cada vegada pugen el nivell i que ahir va ratllar el 10.

    Uns 30 ciclistes, més en Fran i l'Eloi a l'intendència vam sortir sobre 3/4 de sis en direcció a Vallter-Setcases.

    Entre els 30 ciclistes, alguns d'altres colles que es van adaptar la mar de bé i que sempre son benvinguts.

    El ritme va ser molt i molt bo fent que anéssim agrupats quasi tota l'excursió excepte a la pujada als dos Ports del dia. A més vam gaudir d'una temperatura molt agradable i el sol tampoc picava massa. Fins i tot en aquestes variables incontrolables la sortida va estar "chachi piruli". Particularment i després del meu entrenement secret a Bkool, m'he trobat força bé fent-me mal el culet al final ja que feia temps que no passava tantes hores sobre el "putu" sillín, però arribant a casa i una mica de pomadeta i tot solucionat. Vallter és una senyora pujada, de les més exigents i ha estat un èxit brutal que quasi tots arribéssim dalt. Un no ha pujat perquè mai havia fet 100 km, però l'altre cas que no ha pujat perquè és un "senyoritu" i això de cansar-se massa li produeix urticària. Nen apreta el cul com tots / totes que també patim un colló per arribar als cims. :-)) i no t'enfadis amb mi eh???.

    I finalment lo millor de la sortida, el dinar a Can Tiranda. Molt i molt bé i tot sobre horari. Se'm fa rar que a vegades puguem fer sortides així, però veig que també en sabem. Anar foten sempre pals i marcant paquet a tort i a dret està bé a vegades, però sempre ratlla molt, almenys a mi. I res més, la temporada 2012 està tocant a la seva fi, però no hem de patir que la PREtemporada 2013 li va al darrera.

    Cuideu-vos molt tots i especialment tu Vicenç. Has parit, mal m'estar dir-ho, un dels millors clubs de Catalunya.

    Visca Munt Bikes!!!!!!!!!

    Quimet.

    Per cert Arnau, no vaig atacar a Camprodon perquè feia vent de cara i et vaig veure a tu tirant molt concentrat. :-))

    ResponderEliminar
  20. Què més es pot dir que no hagi dit en Quimet..., però sempre es pot afegir alguna coseta...
    1. De l'organització no se'n poden fer més elogis, ja saps per endavant que no fallarà res, horaris, recursos, material, assistència, etc., però sempre m'ha impressionat el bé que es tracten les bicis quan es col·loquen una per una dins la furgo... Chapeau per tot i gràcies, el que heu fet des de Muntbikes i especialment el Franc i l'Eloi ha servit perquè tot fos un èxit!
    2. L'itinerari és una passada, tot i que molts trams ja els coneixem. El Capsacosta comença a castigar i Vallter és un port diferent, dels que fan mal des del principi, jo diria que ja el comences a pujar a Camprodon, i quan arribes a Setcases et foten un "joc d'hòsties" durant 12 Qm. Com diria el P.Delgado és un port amb "campos magnéticos"...
    3. Les cares de patiment i satisfacció de tothom en arribar a dalt és una passada i trobar la furgo amb menjar, beguda i roba d'abric així com paraules d'ànim no té preu. Sempre et sents acompanyat.
    4. El dinar ha estat correcte,però tinc mala consciència i hauré de demanar perdó a la nostra nutricionista per no haver menjat "chenoa" (perdó, quenoa), cuscús, mill, ... ni altres carbohidrats d'alt valor energètic.També m'excuso per haver encarit el preu del dinar amb les cerveses que m'he begut... Dec una convidada...
    5. Per acabar l'afer "Roger" s'ha de solucionar... i he pensat que el millor és que durant unes sortides acompanyi el J. Préstamo a "Can Carreras" amb unes cales que no es puguin desenganxar dels pedals...
    En fi, conyes a part, ens veiem dimarts ...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  21. Gracies Albert i Quim per els vostres comentaris. Son un plus per el blog de Muntbikes. Divertits i sempre amb molt bon to. Tots dos sou uns senyors.
    Per la meva part estic molt content de com va anar la sortida. I agraeixo a totom qui ens va acompanyar. Totom va ser molt correcte.
    En lo mes personal. Vaig patir molt com a ciclista i si no es per en Manel i l Emma no hauria pujat. Pero tambe us dic que a pesar d arrivar l ultim em vaig sentir molt urgollos de mi mateix. I es que quant no et troves be es quant has de demostar el que vals i treura la casta. Encara que arrivis l ultim.

    ResponderEliminar
  22. Bona tarda gent!
    Sóc l'Albert Rigat, el ciclista bicolor vermell i blanc que us va acompayar fins a Vallter, amic d'en Roger. Si home, el de la pixadeta als laboratoris Pfeiser de La Canya...
    La sortida em va encantar, l'organització magnífica. Tenint en compte que mai havia fet més de 120km, em vaig trobar molt a gust i amb ganes de repetir l'exeriència en una altra edició. Suposo que el còrrer "a casa" em va donar el plus d'energia per pujar a Vallter, tot i que em coneixo cada pedra de la pujdada, tots vosaltres l'heu feta diferent aquesta vegada, un atuèntic plaer. Pedalar amb pilot m'ha encantat (primera vegada que ho feia amb tanta gent sense l'estres dels triatlons). Gràcies Roger per la convidada, ja trigues posar-te el neopré.
    Us deixo l'enllaç amb la ruta generada pel GPS, on veureu el desnivell acumulat.
    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3140482
    Fins aviat malalts de bici. Una abraçada.
    Show must go on!

    ResponderEliminar
  23. Bones a tots!!
    Una sortida genial! com aquesta es de les que deixen bon gust de boca per a la que quan vingui la proxima estas amb ganes i motivat.Jo personalment m'ho vaig passar de collons! el ambientillo guapisim xarraves amb un xarraves amb l'altre tot estupendo.
    Agrair a l'asistencia en sr.Sitja i l'Eloi que van estar perfectes en cada moment que necesitaves aigua o platans alla estaven ells, moltes gràcies a tots dos!
    Com sempre en Viçens un crack preparant i organitzant esdeveniments! gràcies a tu Viçens també! i a en Roger que també su curra molt el tiu i ric moltissim amb ell!!
    Destacar la feina de l'Arnau d'anar tirant casi tota la estona del pilot i anar controlant que tot estiges ok!
    Quimeeet!! quee ho veus com vas pujar be amb mi al CAPSACOSTA !! ja t'ho deia jo que la meva roda era la bona!jajaja
    Agrair la companyia de tots en Martí "t.bonnen",l'altre Martí un tiu molt agradable que d'aqui 4 dies ja cal que ens preparem! sino ja veureu ja!en Joan un altre crack que aprecio molt,l'Albert galicia una makina! a en Xavi roco i en Melcior 2 montainbikeros dels bons! quines rises ehh!! MOYENATOOORR!!
    La Emma i en Joan dos grans persones,en Genadr la gran promesa i el futur! nose...qui mes em deixo...asi en Marc Cavendish tambè! i bueno a tots moltes gràcies per la companyia i el gran rato que varem passar! si em deixo algu o sento eh esque ara no em surt cap nom mes! nose...

    Donç aixó que l'any que be repeteixo!! jajaja!!

    salut a tots i totes! ah!! i no entreneu gaire no.....
    .....................
    .....................
    .........................
    que ja entreno jo! jajajajajajaja!!!

    ResponderEliminar
  24. Felicitats a tota la gent de muntbikes per fer que els altres només tinguem de preocuparnos de donar pedals...estic d´acord amb els comentaris anteriors...la nota negativa va ser que en Quim arrives avans que jó,je,je,...va ser un plaer compartir ruta i taula amb nous companys...Vicenç ets molt gran com a ciclista i més com a persona,amic meu vares fer una gran demostració de ciclisme en estat pur...

    ResponderEliminar