jueves, 27 de septiembre de 2012

Sortida BTT Diumenge 30 de Setembre

LA SORTIDA D'AQUEST DIUMENGE SERÀ A NAVARCLES ON FAREM LA CURSA DE GRAN FONS.
LA SELÈNIKA!!!!

MARXAREM  D'AQUÍ  EL  DISSABTE  SOBRE LES 5h. FAREM NIT A NAVARCLES I EL DIUMENGE A LES 8h. ES DONARÀ LA SORTIDA DE LA CURSA.
SERAN 94 KM AMB UN DESNIVELL ACUMULAT DE 2.456 METRES.
SERÀ UNA BONA ESTONA SOBRE LA BICI.


INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES A 1350 INSCRITS.
JA US EXPLICAREM LA CURSA COM ENS HA ANAT, DE BEN SEGUR QUE INTENTAREM ESTAR EL MES ENDAVANT POSSIBLE PERÒ NO SERÀ FÀCIL AMB AQUEST PERFIL DE CURSA.

CLUB CICLISTA MUNTBIKES!!!!

2 comentarios:

  1. Iepa!!!! doncs els integrants del team podem dir que ja sóm finishers de la Selènika.

    Tant en Ricard, en Pina, en Xavi R. i un servidor ens vam buidar i crec que vam fer els deures ben fets.

    En Pina i en Ricard sortien a davant amb els pro's, en Xavi i jo només teníem per davant uns 700 corredors... de 1300, podria haver sigut pitjor. El cas és que ens van lliurar xip, xip que no van tenir en compte per calcular classificació en base a temps real i no per ordre d'arribada com han fet.

    Després de passar moltíssima gent vam poder enllaçar amb els dos, Pina una mica més endevant que Ricard i a ritme d'anar a per feina. A partir d'aleshores a seguir remant. El terreny, exceptuant algún corriol estava en bon estat a pesar de les plujes del dia anterior.

    No han penjat les classificacions encara ( segur que tots per sota dels 300 primers, siguent 1300, deu ni do!! ), però lo important, vam acabar els 4 i les dues "caigudes-susto" de Pina sembla només van ser xapa i pintura.

    La organització, impecable. Així doncs, dignes finishers i ara a per més!!! Gassssssss

    ResponderEliminar
  2. P.D: no sé si m'he deixat algún company més que hi estigués, el cert és que amb tanta gent al final quedaves marejat!!!

    ResponderEliminar