viernes, 21 de septiembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 23 de Setembre

Ruta: Coast to Coast

Quedarem a les 7h. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar - Montgat - Vilassar - Mataró - Canet - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret de Mar (rotonda d'abans d'arribar) - Blanes - Palafolls - Pineda de Mar - St. Pol - Canet - Arenys de Mar (esmorzar a l'Ateneu).

Total: 83kms. 3h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Ruta rodadora dedicada a "The Shark" que sempre esta dient que només les fem escaladores, vora el mar perquè es senti còmode i amb esmorzar final inclòs a la seva vila natal. 

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

6 comentarios:

  1. el detall em commou. Gràcies!!!!!. Dir però que arrastro sobrecàrrega física i stresssss mental des del passat dimarts i als més que veteranus aquests excessos costen molt de recuperar. ara mateix la bici ni la vull veure. demà veure'm.

    Quimet àlies The Shark

    ResponderEliminar
  2. Gràcies per la sortida que m'heu dedicat expressament adequada a les meves característiques ciclistes i perquè no dir-ho a la meva edat. Ha estat una sortida de 10 i d'un companyerisme, respecte al grup i a les normes molt elevat. I per acabar: a lo tonto hem fet una mitja de 35 Km/h. Que més volem.
    Una abraçada a tots/es.

    Quimet

    ResponderEliminar
  3. ja no et pots queixar en 1 any quim!! :)

    ResponderEliminar
  4. Juro i prometo no queixar-me fins al sopar del club.
    ok????

    :-)))))). Per cert Arnau felicitats pel primer lloc a Corró fent parella amb la Maria ( felicitats també): M'arriben notícies alarmants per a mi que indiquen que la Maria s'està posant forta, fortíssima. Des que va anar a fer carrera a França sembla ser que per fi s'ha posat les piles. Ara vigilaré amb un ull l'Emma i amb l'altre la Maria. Hasta aquí hemos llegado!!!!!

    apa-li penya, demà toca grupeta "B" ja que els bon-minyons de la "A" tenen un ritme massa elevat i estan fortíssims ( he promés no queixar-me)

    A reveure

    quimet.

    ResponderEliminar
  5. uuuuuuuuuu!!!!! jajajaja!! aiii Quimet Quimet, com no venies no ho has vist....xo la feina feta pre cursa de França i els super entrenos amb els Muntbikers m'han ajudat molt!!
    Ahir l'arnau a les 3h no em va donar quartel i no va tenir compassió, no em va deixar relaxar-me pq deia q volia guanyar a equips de tius....t'odiooo!!! per cer la mà em fa mal ehhhh jajajaja!!
    I a la TONDO vaig disfrutar molt, m'ho vaig passar molt bé, es va sortir a un ritme de xalats.....i a vallter se sentien PUMS!!! x tot arreu, baixant vem veure gent q pujava caminant!!!!!!!
    La cirereta del pastís va ser tornar amb bici cap a st Joan...ja que no vem agafar el bus q ens tornava.....total 168km....i apretant tb al final...quina agonia x Déu!!!!


    Apa PEOPLEEE!! ens veiem this evening.....o dijoussss!!!

    ResponderEliminar
  6. El bloc cobra vida...
    Ahir sortida planera a "ritmillu" fins la tornada que algú va posar els gregaris a tirar... Els de Vallter les vam passar p., menys el Joan que va provocar els joves esprintant-los al Portinyol..., jo em vaig contentar amb l'ultima plaça...
    El dia abans a Vallter va se un calvari, com diu la Maria, ple de gent arrossegant la bici caminant, i els faltaven alguns Qm... Això sí que té mèrit! Amb el Joan vam sortir a mort i després de Camprodon ho vam pagar, va ser patètic...., recordo trams passat Setcases que no arribava als 8 Qm/h. Sort que vam "eliminar" la Maria abans de Banyoles perquè si no, ens hagués passat pel damunt, je, je,... El Jordi amb el seu ritme "brevetero" és incombustible pel poc que pot entrenar...
    En fi, ho vam passar bé i tornada pedalant 51 Qm de baixada divertida fins Sant Joan les Fonts...
    Corroboro les paraules del Quimet, la Maria està fortíssima i va donar tots els relleus i més... Fa por!
    Felicitats pels resultats a Corró d'Amunt i ens veiem dijous a la carretera.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar