viernes, 7 de septiembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 7 de Setembre

Ruta: Volta a Osor

Quedarem a les 7h. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta. Coloma de Farners - Anglès - Osor - St. Hilari Sacalm (reagrupament) - Arbúcies - Coll de n'Orri (reagrupament) - Breda - St. Celoni - Vallgorguina i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló ó Ca La Rosa).

Total: 131kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande


P.D.: Us avisem que s'han fet uns canvis a les rutes mensuals. Consulteu "clickant aquí".

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

2 comentarios:

  1. Dia de retrobaments i reaparicions...
    No érem molts perquè alguns companys estaven col·laborant amb la Cebrianenca però sí que ens hem trobat l'André,el Jesús, l'Èric, el Joan, el Rafaele, el Roger, el Gabriel, el de "Llavaneras" (no recordo el teu nom), jo mateix i a la tornada ens ha vingut a fer de gregari el llegendari Quimet que cada vegada és més car de veure...
    La volta és de les "guapes", carreteres fresques, la pujada llarga des d'Anglès però molt sostinguda i planera al final..., la baixada cap a Arbúcies es fa en un moment i després del coll de n'Orri es torna molt ràpid, amb el Quimet conduint el pilot fins Sant Celoni. Després cadascú fa la seva i ens espera la Moritz al pavelló.
    Ara només falta arribar a dimarts i "Sant-tornem-hi",cap a Riells... Ens veiem.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  2. Albert, gràcies per lo de Llegendari però intentaré retardar-ho. Encara no vull ser una llegenda si no una realitat. Ahir ja va ser un primer acostament que aniré fent poc a poc. Demà però vaig a Barcelona on ja us podeu imaginar i veure´m si puc venir una estoneta. De totes formes dir que veure el "grupu" sense famílies (Rebollo-Pérez) se'm feia raru raru raru. Però la arenys-montgat-lloret-arenys si que la faré. recordo coses estranyes (retallades per la patilla) l'any passat. :-))))))

    quimet. (soy leyenda) quina gràcia

    ResponderEliminar