viernes, 19 de octubre de 2012

Sortida carretera Diumenge 21 d'Octubre

Ruta: Volta pel Coll de Samalús

Quedarem a les 7h.30min. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h. en puntiiiiissim!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers (reagrupament) - La Roca - Granollers - Caldes de Montbui - St. Feliu de Codines - Ametlla del Vallès - La Garriga - Coll de Samalús (reagrupament) -  Cànoves - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 104kms. 3h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Perfil del Coll de Samalús: 

P.D.:  Deixo aquí una foto que diu molt dels valors del esport i del esport en equip, en concret del ciclisme, i com que aquesta setmana han corregut diferents comentaris, que cadascú tregui les seves conclusions...;-)....


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

4 comentarios:

  1. Hola: demà pinten bastos en forma de pluja. Jo davant la previsió ja em borro.

    i davant la foto, evidentment si arribéssim al punt de que passés això i no tinguéssim companyerisme potser que ens ho féssim mirar.

    Jo he decidit claudicar davant aquest tema i que tothom faci el que li roti. Jo si que sé el que faré.

    a reveure i fins dijous que dimarts vaig a Madrid.
    quimet

    ResponderEliminar
  2. Ja et val a tu Quim. Tant de donar la bara amb lo de sortir a lrs 8. I ara t auto descartes. Ets un senyorito i ven be un ciclista de Salo. Estem apanyats amb tant de Bkool.

    ResponderEliminar
  3. Vicenç, demà plourà!!!!!!!. aprofita per dormir i descansar que falta et fa. :-)).

    Grupeta "B": penso que tindríem que fer una reunió per veure si la fem amb dret d'admissió, i això degut als diversos elements ( de la "A" evidentment) que venen de tant en tant i torpedinen l'armonia del grup. sóc dit!!!!!

    i si Vicenç avui he fet Bkool i demà també. :-).

    estava pensant que no recordo gaire la temporada i no sé si podré der el parlament del sopar final de temporada i que espero amb candeletes. A veure si la recupero.

    quimet.

    ResponderEliminar
  4. Quim recordan la teva temporada, em sembla que has passat mes temps al salo de casa com un HAMSTER que a la carretera jeje. A veure si tornes a ser un tiburo de veritat.


    Dani Pérez

    ResponderEliminar