sábado, 6 de octubre de 2012

Sortides carretera mes d'Octubre

Diumenge 07/10/2012
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Masnou - Montgat - Tiana - La Conreria (reagrupament) - Vilanova del Vallès - La Roca - Hostalric - Tordera - St. Pol - St. Cebrià i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
125 kms. 4h.30min. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 14/10/2012
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Aeroport de Girona - Aiguaviva - Sant Dalmai - Sta. Coloma de Farners - Hostalric - Breda - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu -Arenys de Munt.
115 kms. 4h. aprox.

Diumenge 21/10/2012
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers - La Roca - Granollers - Caldes de Montbui - St. Feliu de Codines - Ametlla del Vallès - La Garriga - Samalús -  St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
105 kms. 3h.30min. aprox.

Diumenge 28/10/2012
Sortida a les 9h des de Plaça Església (Arenys de Munt).
Ruta:
2on Open BTT MuntBikes
41 kms. i 27kms. (més info clikeu aquí)

P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló, al Café de la Rouse o a l'Ateneu. 

P.D.2: A partir d'ara seria convenient portar llum (sobretot darrera) per les primeres hores fins que surt el sol


Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

18 comentarios:

  1. Suggerència: ara que anem de cara al fred, perquè no sortim a les 8:00 h????. A mi personalment m'aniria molt millor i entenc que per seguretat ( qüestió de llum solar) seria millor. Res més, dir però que m'avindré a lo que digui la majoria. Ok??

    Ara espero començar a venir, però tranqui eh que estic fen la pretemporada. :-))

    Laurent Fignon ( tinc la tira de mots eh??)

    ResponderEliminar
  2. jo estic dacord, paso de protar llumetes de maricas

    ResponderEliminar
  3. SIIIIIIIIIIIII SORTIU MÉS TARD!!!!! jo voto per sortir a ls 9h...jeje aixó d'aixecar-me abans de les 8 un finde no ho porto bé....

    ResponderEliminar
  4. M'és indiferent l'horari, l'important és fer sortides "guapes",... però a la meva edat ja em va bé sortir "ben d'hora, ben d'hora"...,, perquè podem fer alguns Qms més...
    I el problema dels llums té solució, encara que sigui de "mariques"...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  5. que sapigueu que en dani ahir va agafar una llum de ''marica'' per tornar a canet després de treballar...

    ResponderEliminar
  6. a mi me parece buena idea para salir a las 8.00h,no quiero llevar luz de m.....jejeje

    ResponderEliminar
  7. Jo com que soc marica, vull seguir sortint a les 7.30h i porta la llumeta, a part estic amb l'Albert, que si sortim abans, més estona podrem esta junts...;-)... Apa ganduls!! Quien madruga dios le ayuda!!

    ResponderEliminar
  8. per ara guanyem els de les 8:00 hores. a l'hivern les rutes no son tan llargues i sortint a les 8 sempre estarem a les 12:00 per aquí.

    quant sortim a aquelles hores em podeu dir quant clubs ciclistes ens creuem??? És de "locus"

    apa-li, esper respostes de la cúpula directiva, a veure si estem a Anglaterra o a Espanya. ( això ho dic per lo dels referendums.

    Quimet.

    ResponderEliminar
  9. Ara parlare jo Darth Weider. De mariques es tenir por a la foscor. Això als 8 anys ja s'ha d' haver superat. Per això sempre apostaré per sortir ben aviat. I es clar que els altres clubs no ho fan. Però és que això és Muntbikes. I com diu el meu amic Fredy. A la vida pots anar amb curriculum vitae.. O amb Pit i Collons.. I jo em quedo amb la segona opció. Es mes pràctica. Així ja ho sabeu panda de llorones.
    I a tu amic Quim et dic: Posat les piles i vine a correr a veterans amb Muntbikes..

    vicenç darh vader

    ResponderEliminar
  10. Bona nit,
    Comptant que ara i fins el 21 de desembre, el dia s'escurça 2 minuts/dia, vol dir que estem parlant de 14 minuts setmanals, amb el que això comporta 1h mensual. Nogensmenys, també hem de tenir en compte el canvi horari que es realitzarà el dia 28 d'octubre, comportant que clarejarà 1h més aviat. En conclusió, i basant-me en aquest acurat recull de dades, crec que una opció encertada seria esperar el dia 28 per tal de començar a sortir a les 7.30 oficialment i a partir de llavors adaptar-nos a l'horari diürn. Aquestes dues setmanes prèvies, una opció encertada seria sortir a les 8.00.

    Atentament

    Niño del pijama de rayas/Mr. Bean/Calimero/Radamel

    ResponderEliminar
  11. Bon dia companys,
    després de fer uns complexos càlculs arrel de l'escrit del Genard, i no sé si ho he entès bé encara, he arribat a la conclusió que a partir del dia 28 (octubre?) ens haurem d'adaptar a l'horari diurn i cada setmana haurem de sortir 14 minuts més tard si s'escurça 2 minuts cada dia o abans si s'allarguen aquests dos minuts o ..., no és així?...
    Es conya Genard...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  12. De moment guanyem els de les 8h......dieu q l'ho de la llumeta és de mariques blablabla....jo aixó no ho puc ser.....xo dono les meves raons...
    1. Encara estic creixent i s'ha de dormir molt xq em quedaré petita...jajaja!!
    2. De canet a l'ateneu amb aquella foscor (x molta llumeta q porti) a la curva del port d'arenys puc perdre la vida com vingui un flipat
    3. Fa molt fred sense sol, no ve de mitja hora
    4. A mi no m'espera cap dona/ home/ fills a casa per tant no tinc cap pressa
    5. Aquella hora tornen els fiesteros i ens mataran a tots!!

    A més tal com diu el quim les rutes són més curtes....no se quina obsessió té aquesta grupeta amb sortir tant aviat........

    FEM UN REFERÉNDUM!!! UEUEUEUE

    ResponderEliminar
  13. JO en xavi alias el POP ara Cachalote m'agradaria segui sortin a les 8 però per fer rutes més llargues. Però la veritat que sortir amb solet pot ser l'hostia i ben mirat amb mitja hora màxim podem fer 15km...bueno alguns 1 o 2 més.
    Així que si es un referendum voto per la sortida amb solet a les 8.
    Per tu Quim el que faci falta.

    ResponderEliminar
  14. Hola penya!!!!!.

    El marica més gran, davant l'evidència de la majoria demana als directius que a partir del diumenge vinent es canvii l'hora de sortida.

    Opino que Octubre-Novembre-Desembre tindríem que fer sortides de germanor i desintoxicació.

    GERMANOR, per llimar algunes situacions creades en moments de tensió i que encara floten en l'ambient.

    DESINTOXICACIÓ, perquè amb tota la competitivitat que porta el grup, a vegades podem arribar a estar una mica massa enganxats volen fer més i més Km, estar més i més forts, i guanyar al company sigui com sigui.

    Entenc que ara toquen mesos de: pedalar relaxadament, riure pels descosits, fer algun esmorzar com els d'abans sortint amb la panxa plena a pedalar i l'allioli pujant a saco!!. En definitiva fer GRUP i també REFER el GRUP.

    Darth Weider: Ja t'he reconegut que sóc el GRAN MARICA. Saps que per a mi seria un honor correr carreres de Veteranus amb MuntBikes, però em fa molt respecte i por la competició. Si en Joan i l'Albert s'animen, molt probablement els segueixi. :-)))))

    Genard ( Niño del pijama de rayas/Mr. Bean/Calimero/Radamel), tan jovenet i amb tants sobrenoms: La teva entrada la trobo collonuda. Ets un friky de collons!!!!!!! :-)))

    Pop: Benvingut i gràcies pel teu suport incondicional. Espero que es tradueixi en ajudes a la carretera l'any 2013 sobretot a la ruta caníbal. ( recorda el 2011 on la teva traïció va ser memorable!!!!). ;-))

    Maria: si una bona temporada de ciclocros vols TENIR, amb MUNTBIKES has de sortir ( però a les 8:00)

    I res més: penso que ara si començaré a venir els diumenges, però fent alguna festeta eh!!!

    Quimet, i tots els àlies que em segueixen.


    ResponderEliminar
  15. No anava per tu pricipalment. Quim. Jo si voleu sortim a les 8h. pero si ha de ser aixi les rutes s hauran de reduir. Sino anirem sempre amb l hora enganxada al cul.

    ResponderEliminar
  16. Ara aquest mes ho tinc xungui x venir, x compromisos varis de jovenzuela (he de sortir de party q també toca!), xo si sortiu a les 8h al novembre i desembre vindré a més d'una (els caps de setmana que no tingui CX). No sigueu tant llorones, dieu q es redueixen les rutes, tampoc tant ehhh! serán aprox uns 15km....tampoc és el gran drama!!!!!!

    apali SUPERGRUPETA!!! petonssssssssss

    ResponderEliminar
  17. Tampoc tant!!! Sortir mitja hora més tard són uns 15km aproximadament menys!!! uuuuuu CUIDAOOOO EHHHHH!!!
    En fin, que jo al novembre els findes q no tingui CX vindré, si sortiu a les 8h perfecte, sino passo....xq ja és prou dur aixercar-se a ls 7am un diumenge....
    Quim per fer bona temporada de CX no cal anar amb muntbikes a les sortides llargues, les curses de cx són de 45' min, és un altre món! igualment ja t'ho dic....cx és de "relax" la pretemporada....no tinc cap estrés!!! jeje

    ResponderEliminar