viernes, 30 de noviembre de 2012

Rutes ALTERNATIVES de Desembre


Hola a tothom,

El concepte de les sortides es clar, que vingui gent amb ganes de fer 3 horetes de bici (de 80 a 90kms. aprox.) a un ritme portable i sostingut, que no vol dir lent, anant tots junts i si algú te ganes de tirar a les pujades que ho faci, però seria bo no deixar ningú tirat a la carretera. Respectar les normes de transit i ser respectuosos amb l'altre gent que també està a la carretera, i  també tenir temps per fer un cafè o el que volgueu un cop finalitzada la sortida. 
Les rutes les anirem penjant al bloc de MuntBikes i seran dissenyades pels mateixos components de la sortida anterior. Les rutes podran variar, si aixi ho decidim entre tots a l´hora de sortir, però seria convenient respectar la ruta ja marcada.

Aquesta grupeta neix amb l'ànim de que vingui sobretot aquella gent que surt sola i no a trobat el seu lloc a les sortides dels clubs de les rodalies, ja que el nivell o el tarannà de les sortides no son del seu gust....També per als veterans que ja estiguin farts de les carreretes de les sortides de Diumenge o simplement vulguin variar. El grup sempre estarà obert a tothom que sàpiga respectar als altres.

Evidentment segons funcioni anirem pujant els kms. però mantinguen la nostra manera d'entendre les sortides.

Les sortides seran a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar, ben puntuals.

Diumenge 2: Arenys - Orrius
Dijous 6: Arenys - Tossa
Diumenge 9: Arenys - Montgat
Diumenge 16: a decidir
Diumenge 23: a decidir
Dimecres 26: Pujada tradicional a Sta.Fe des de Campins.
Diumenge 30: a decidir

Fins aviat, i sobretot, no deixeu que aquesta idea es mori pel camí.
Per cert sóc en,

Jordi Roig i Montsant 
Club Ciclista Canet

No hay comentarios:

Publicar un comentario