viernes, 16 de noviembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 18 de Novembre


Ruta: Volta a Sant Feliu de Guixols

Quedarem a les 7h. al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa - St. Feliu de Guíxols (reagrupament abans de baixar al poble) - Tossa - Lloret (reagrupament benzinera) - Blanes - Palafolls -  Calella - Canet i Arenys de Mar (cerveseta al Ateneu).

Total: 119kms. 4h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.:  Sabieu que diuen que hi han 365 curves de Tossa a Sant Feliu de Guíxols? 
Algu s'atreveix a contar-les?



Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

16 comentarios:

  1. Aigua, aigua i més aigua... Sortida passada per aigua, per dalt, per baix, per davant, per darrera, pels costats, per tot arreu...
    L'anada ens ha respectat, el temps mal parit!, perquè ens ha deixat arribar molt lluny fins al final, però a la tornada, quan anàvem per la segona cala ha començat a ploure i ja no ha parat fins Malgrat, en alguns moments torrencial, en altres sembla que afluixava... A la gasolinera de Lloret hem reagrupat i quan ha amainat una mica hem arrencat, però ens hem tornat ha mullar... Els "manguitos" de l'André penjaven com la sotana d'un capellà,...
    En fi, un d'aquells dies que penses "què collons foto aquí" però que quan s'acaba, galipàndria a part, et sents millor...
    Bé, fins la pròxima i, per cert, érem 9 "descerebrats"...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  3. buff, yo a la vuelta desde Lloret cuando pasaba Blanes empezo a llover...y no paro hasta que entre a casa, un diluvio!
    Bueno, estos entrenos valen por dos! ;)

    ResponderEliminar
  4. Ahir es d aquells dirs que odio. Si mes no a primera hora. El dissabte ja t han dit qie plaura. I de matinada sens ploure. Et lleves i el carrer es moll pero no plou. La gent t envia misatges de a Mataro esta plovent. A llavaneres tambe. I penses si a de ploure que plogui ja i ens quedem fen tertulia al Ateneu. Pero no arrivas alla i no plou. Acabas sortint i prnses segur que em mullo. I no falla quant estas mes lluny es posa a ploure. I et queda cara de Gili... Que foto aqui. Si ja ho savia. Pero el final acabas fent la volta. I llavors la sensacio csnvia. Et sent be. No es perdut el Diumenge. Les endorfines estant tranquiles. I al final sa fet fil parranda el que posava el bloc. I aixo ens dona cache. I lo millor de tot. Avui qusnt vss veient els que es van quedar a casa. Ti recreas ells si tenen mal cos.
    Per certRamon tot un plaer pedalar amb tu. Espero que repeteigis.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. Estos dias nos hacen super fuertes Vicenç. ademas, lo cubre de epica, que es un elemento especial en este deporte.
    Yo cuando llueve asi, pedaleando y sufriendo en la bici contra el tiempo, recuerdo momentos epicos del ciclismo, clasicas, etc..y me hace sentir bien...

    ...ay! que sentimentaloide que estoy..jajajjajaajajaj

    ResponderEliminar
  7. Hola penya remullada: personalment dijous ja donaven pluja. Divendres i dissabte ho van acabar corroborant. Davant d'aquest avís i de que servidor no viu de la bicicleta i que amb l'edat això de mullar-se és cada vegada més odiós vaig decidir dormir fins tard. Ja vaig poder visualitzar en el radar del meteocat que els insensats (9) que havien sortit s'estaven remullant d'alló més. Per cert Vicenç, em vaig quedar a casa i quan em va semblar bé, em vaig marcar una sessió de Bkool que em va deixar "ENDORFINAT" a tope.

    Apa-li a reveure i que no us agafi un constipat. :-))

    Quimet. ( al que la épica ya no le pone nada de nada)

    ResponderEliminar
  8. Hola a tots, jo sóc una d'aquelles descerebrades com diu l'Albert. El temps indicava pluja, però que més dona, no feia fred i això va ser el factor clau perquè a l'acabar ens quedes a tots un bon sabor de boca de la sortida que haviem fet. Un ritme genial, molt companyerisme i bon rotllo.
    I com molt bé diu el Vicenç, les endorfines un altre cop tranquiles, jajaja.
    Així que res més una bona sortida per recordar.

    ResponderEliminar
  9. Quim el B kool. Tindria que estar prohobit. Javier estoy con tigo. La Epica es lo que ha hecho grande el ciclismo.

    ResponderEliminar
  10. Bona nit Quimet i companyia...
    Veig que encara que no t'agradi matinar, ni l'aigua, ni l'èpica, ni ..., sempre et queda el Bkool per endorfinar-te... Em sembla perfecte, però ja saps que el cicloturisme té bastant de "massoca" i no et canvio per res del món la remullada d'ahir del cel per una suada sota el sostre del menjador de casa... De bon rotllo, com sempre...
    Un dels 9 insensats....
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  11. Com insensat q sempre he sigut, vaig ser un dels instigador ha arribar fins a St.Feliu. Quan vaig començar a MuntBikes, em van dir q sota cap concepte es cambien les rutes i aixi va ser com sempre. A part normalment son les millors i mes divertides i si a sobre son epiques com la d'ahir, doncs apaga y vamonos.
    Ritme genial i amb comanyerisme brutal amb final feliç esmorzant plegats a l'Ateneu, castigant el mal comportament de la setmana passada del Poliesportiu i fent un brindis celebrant aniversari del Capo-presi alias Dark Vader, q des d'aqui vull felicitar amb molt d carinyo. Per molts anys Vicens!!

    ResponderEliminar
  12. Vicenç, per molts anys. Aquí no cal que corris que no m'atrapes..

    Fa vint i forces més anys enrere, que no corríem tant eh??. Qui ens ho havia de dir.

    Veig que la Emma és una Espartana com cal!!. Èpica a dojo, té bons mestres. :-))

    The Shark, correns que son les 15 i té que sortir a pedalar.

    ResponderEliminar
  13. Hola a tothom! Moltíssimes gràcies a tots per rebre a la gent amb els braços oberts, per la companyia, per l'atenció i l'esperit d'equip en tot moment! I per suposat que si us sembla bé repetiré. Després d'aquest estrena passada per aigua i tant intensa s'ha de repetir! Gràcies per les teves paraules Vicenç i per molts anys ;)

    ResponderEliminar
  14. Jajajajja, segurament èpica la que més. Ens ho vem passar genial, ja veus els comentaris. A més a més gent nova i encantada.
    Ja saps Quim, el proper dia que plogui fes d'autèntic shark, que amb el cuento del bkool ja comences a semblar un hàmster, com molt bé diuen porai.

    ResponderEliminar
  15. que diguin, que diguin. la preparació de la temporada 2013, segueix "viento en popa" i auguro que serà com una traca FINAL. i ara a veure si em ve inspiració divina i començo a vestir lo de divendres.

    quimet.

    ResponderEliminar
  16. Hola a tots: soc un dels Insensats del diumenge crec que ja esta tot dit.Solament recordar que la temporada 2012-2013 ja ha començat i alguns ja fant tart. joan Puigvert.

    ResponderEliminar