viernes, 14 de diciembre de 2012

Sortida carretera Diumenge 16 de Desembre

Ruta: Volta al Aeroport de Girona

Quedarem a les 7h.30min a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Aeroport de Girona - Aiguaviva - St.Dalmai - Sta.Coloma - Riudarenes - Massanes - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (reagrupament) i Arenys de Munt (cerveseta al pavelló)

Total: 115kms. 4h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Després d'un cop d'estat i una moció de censura, s'ha arribat a diferents acords com ajustar horaris (de moment). Molt atents al bloc abans de la ruta cada Diumenge.

P.D.2: Durant aquest cap de setmana, els que vulgueu fer la pre-inscripció a la QH 2013, porteu els 4€ a MuntBikes, ja que es farà aquesta, conjunta, el Dilluns 17. ESPAVILEEEEUUU!!!


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

1 comentario:

  1. Hola Penya: espero que us hagi anat molt bé. Era una volta per a mi, de les que m'agraden, però avui volia anar a un altre lloc i m'ha estat impossible venir. He anat a saludar uns amics al ciclocròs de Mataró. És una especialitat molt dura i als que us agrada el Btt potser us agradaria. Espero que a partir d'ara ja vindré més o menys de forma continuada i si fa fred m'abrigaré i si feu molts Kms, també els aguantaré. Comença una temporada que es preveu molt intensa i el cos s'ha d'anar preparant. Cuideu-vos i fins la propera.

    Quimet.

    ResponderEliminar