jueves, 24 de enero de 2013

Sortida carretera Diumenge 27 de Gener


Ruta: LA CANÍBAL 2013

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - St.Celoni - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 131kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:


P.D: No es fan presoners, s'hi val tot!, aliances, especulacions, soborns.. etc.

Ens veiem Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. quina llastima no poder ser-hi; m'havia anat molt bé com entrenament. Que hi farem, fins diumenge que ve. Apa que ho passeu bé.
    Fins dilluns per averiguar els cadavers.
    Una abraçada a tothom.

    ResponderEliminar
  2. Hola: Qui m'ajudi a reintroduir-me al pilot, a partir de Vallgorguina, serà recompensat!!,........... amb la meva amistat eterna. De totes formes abans de començar el tufillu ja m'arriba. Hi ha moltes "espantades" anunciades.
    Abans de sortir em faran una infiltració per tal de tenir l'esquena ( puta esquena), a punt. :-)).

    Bé: només demanar als Straveros que diumenge engeguin si us l'a`licació i així poder veure per on han anat els "tirus".

    Arribaré al final encara que sigui arrastrant-me. Sóc dit!!!!!!!!

    Per cert, si val tot menys fer drecera, que més d'un potser en té temptacions.

    Fins diumenge!!!

    Quimet Fignon.

    Postdata: espero amb candeletes l'atac de sortida d'en D.V. ( espero que tots el deixarem marxar sol no???) Seria tope divertit!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Atacare el km. 0. Sine die. Guanyar o morir. El ciclisme no esport per cobards.
    D. V.
    Vicenç Rebillo i Bartrolich.

    ResponderEliminar
  4. Comentari a la Caníbal 2013:

    Deia abans d'ahir en D.V.: Atacaré el km. 0. Sine die. Guanyar o morir. El ciclisme no esport per covards.

    D.V.: Ataca a la sortida si vols, però amb tots preparats. Lo d'avui: lleig, lleig i lleig. I no dic res més.

    Evidentment molts que hem sortit ben bé un minut després recalentada acollonant per agafar a D.V. i els seus acòlits.

    A Sant Pol tots junts però ja la cosa calenta calenta. És posa al davant en Jose, que jo pensava que tàcticament havia millorat, però res més lluny de la realitat. Treballava pel que tots ja sabeu que com sempre anava segon marcant el ritme que li convenia. l'André i en Xavi decideixen que el ritme és fort ( que ho és ) i es despengen. Arribem a les 4C i s'enfila Collsacreu i jo em quedo, evidentment perquè sóc dolent i perquè falta molt i molt i vull regular. A mitja pujada els germans Alsina i en Genard parats arreglant punxada. Chapeau als joves que demostreu molta més solidaritat que els de sempre!!!!!. A la paella crido als Joans que m'esperin a la baixada, cosa que no han fet. En Marti(llo) apareix a dalt però com que no soc en DV no m'ajuda. Baixo fins a Vallgorguina cagat i després a tope fins agafar-los sortint de Sant Celoni. Formem un grup els Joans, en Manolo i jo. En Marti(llo) diu que no fa la volta i es posa al darrera. I així hem anat a molt bon ritme tota la volta fins que en Joan M. pujant Bordoi ja anava cansat i en Manolo l'ha esperat. En Joan i jo hem seguit força ràpids, especialment el Gremlin que jo penso que podia anar amb els de davant però que passa ja de patir massa.
    Pel camí ens hem trobat en direcció contraria el gran tàctic Jose que sembla ser que ha cremat la junta de culata. Mai he entès aquestes espantades a mitja cursa, una cursa que per tradició es tindria que arribar al final fos com fos. Un altre que ha llargat fent "mutis por el foro" és en Roger, i pel que sembla ha donat el bidó al D.V. ( vivir para ver)

    Per cert, el millor per a mi, l'André que ha anat fins Hostalric i suposo que ha tornat per la N-II ( això és ciclisme del bo).

    i Acabo: el ciclisme no és un esport de covards. Tots els que avui estàvem a la sortida, només per l'hora, el fred, la quilometrada i la duresa, no en som. Jo penso més que és ciclisme és un esport que necessita una mica d'inteligència i cap petita trampa.

    Sóc dit.

    Quimet, àlies The Shark. Per ser 27 /1/2013 em veig bé i alguns de vosaltres aquest any llepeu segur!!! :-))

    ResponderEliminar
  5. De trampes res Quimet. Que sempre trobes algun pro al que faig. Vaig avisar ahir ho he avisat avui al Ateneu quant eran les 7.20.h que a les 7.30h. Arrancaba. Que sempre esteu em Babia. Per el que jo faig no es questio de trampes sino de tenirne "Un Parell....".
    Dit aixo. Del dia d avui em quedo amb dos moments. Un quant he pasat davant l ateneu esprintant i t he vist com escridasaves. Em partia. I l altre quant pujavem per la Vallalta i no paraves de cridar com una gallina. (Jose afloja).
    Per acavar dir que avui en Pepe Perez ha fet una exibicio. Pepe eres un crak.
    Jo per la meva part estic contentisim amb el meu resultat tenin en conte el estat lamentable de forma que estic aquest any. Per cert Quim nomes us han caigut 22minuts re prcata minuta.
    Be res mes. De moment nomes desitjar que el Tauro deixi de ser nomes Cronista de guerra i pugui algun dia esta en la batalla.

    Fel.licitats a tots els que heu vingut. Gent com vodaltres fa gran aquesta grupeta.

    ResponderEliminar
  6. caços de corruptela: gürtel,ITV,melaia,palma arena,campeón,palau,eres falsos,sabadell,CANIVAL, si si siiiiiiiiiiiiii.el cas canival . el principal implicat D.V. Nom de pila ,es basa amb espantades de sortida, soborns i portadors de bidons.El jutge que porta el cas ha declatat el secret de sumari.Segonts una font d´ aquest reporter les presions internes del "grupu" estan a flor de pell.Joan Puigvert reporter del mont mundial. FELIÇITATS PEPE.

    ResponderEliminar
  7. Joan: m'encanta la teva crònica ja que tu també copses tot lo que trama el Lado Oscuro.
    Vicenç, reconèixer que ja anaves a tope i jo i molts altres estàvem tot just pujant a la bicicleta, és reconèixer la teva falta. I els crits gallinacis pujant per la Vallalta, els espero cada any amb candeletes. Llàstima que mai cap dels teus soldats posats al davant em faci cas.

    Segons l'Strava d'en Gabriel i penso que vas arribar amb ell 4:16, segons el meu amb exactament el mateix recorregut 4:35. Total 2 Km/h més valtrus que naltrus. Poc a poc anirem millorant i et prometo un any poder estar a la batalla. Per cert el tram de St Celoni a Collsacreu, segons strava en Joan i jo xupant, vam anar més ràpid que el vostre grupu ( suposo que en Gabriel anava amb vosaltres) M'imagino que ja anaveu cantant divinus. :-).

    I sobretot no t'enfadis ni tu ni ningú, que us estimo molt!!!!!!!!!!.

    No vull ser menys: FELICIDADES PEPE, todo y que estàs descalificado por salir unos Km después del tiro de salida dado por D.V. :-))

    quimet.

    ResponderEliminar
  8. Bona tarda a tothom,
    m'he divertit llegint els comentaris post-Caníbal 2013,especialment agut el d'en Joan...
    Personalment em queda un gust agredolç de la sortida, agre perquè vaig petar abans d'acabar (en Pepe ja sap que hi té part de "culpa", felicitats sinceres), i dolç perquè vaig aguantar fins el Bordoi, a diferència dels últims anys que petava abans d'Òrrius... O sigui, en part lectura positiva, i és que la Caníbal té això, si vas en el grup equivocat pots triar a quin port "lleparàs"... i si no t'arrisques perds el tren de sortida a Collsacreu...
    També pots triar què fer perquè tens molts moments per pensar, ..., entrar a relleus, reservar-me per més endavant, especular, etc., però mirat amb retrospectiva crec que tornaria a fer exactament el mateix i... qüestió de temps, esperar fins que les forces s'esgotessin...
    En fi, felitats a tots, des dels 3 primers fins l'André que va anar a fer uns Qm de més, un autèntic crack! I per cert, segueixo pensant que és massa aviat per aquest tipus de voltes, fa molt fred i ens falta acumular més Qm de fons
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  9. Bona tarda,
    ningú parla del dolor de cama del dia despres o esteu tots molts bé entrenats?
    Ja veig que el mallot negre del grup soc jo pero a poc a poc ens veurem i em coneixereu (almens el grup darrera, amb el davant no m'hi fico jajajajaja).
    Luciano

    ResponderEliminar