viernes, 4 de enero de 2013

Sortides carretera mes de Gener

Diumenge 06/01/2013
Quedem a les 7h.30min., per sortir a les 8h. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Lloret (primera rotonda abans d'arribar) - Blanes - Tordera - Calella - Canet - Caldetes - St.Vicenç de Montalt (poble) - Crta.Mata i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
Dijous 13/01/2013
Quedem a les 7h.30min., per sortir a les 8h. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar. 
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Montgat - Tiana - La Conreria - Montornès del Vallès - Vilanova del Vallès - La Roca - Orrius - Dosrius - Can Bordoi - Sta.Maria de Palautordera - Mortirolo - Mosqueroles - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
120 kms. 5h. aprox.

Diumenge 20/01/2013
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.15min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Cal Coix - Sils - Sta.Coloma de Farners - Anglès - Osor - Coll de Nafré - Mare de Deu del Coll - Coll de Nafré - Tram Ciclocross /Sterrato - Pantà de Susqueda - Cellera de Ter - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Mallorquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt.
158 kms. 6h.30min aprox.

Diumenge 27/01/2013
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - St.Celoni - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
130 kms. 5h. aprox.


P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló, al Café de la Rouse o a l'Ateneu.


Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

12 comentarios:

  1. Gracies Roger. Per aquests post tan ben parits que fas.
    A la grupeta us dic. Ben Vinguts al Mon Muntbikes. Apreteu vos fort les esperdenyes. La veda acaba de comensar. I aixo no hi qui ho aturi.
    D. v. El lado oscuro.

    ResponderEliminar
  2. Roger: algunes sortides tenen títol. La del 27/01/2013, s'ha dit,es diu i es dirà sempre: LA CANÍBAL. Et prego rectifiquis i que ho posis amb lletres majúscules.
    The Shark.

    ResponderEliminar
  3. Per cert, que vol dir això de no sortir a les 8:00. a.m.

    LADO OSCURO DIMISSIÓ JA!!!!!!!!!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  4. Quim el titol sempre es posa cada divendres, al resum mensual no.
    Respecte els horaris no tindras queixa? El Lado Oscuro escolta, reflexiona i ordena.
    Jo soc un manat....;-)
    Nomes afegir q la sortida a Susqueda us sorprendra! Jeje!

    ResponderEliminar
  5. Quim el titol sempre es posa cada divendres, al resum mensual no.
    Respecte els horaris no tindras queixa? El Lado Oscuro escolta, reflexiona i ordena.
    Jo soc un manat....;-)
    Nomes afegir q la sortida a Susqueda us sorprendra! Jeje!

    ResponderEliminar
  6. Primera sortida de l'any, i primera espantada del Lado Oscuro. Suposo que per ells són massa pocs Kms i també sortir a les 8:00 am, no és prou exigent. En definitiva a l'Ateneu en D.V. de paisà per donar les últimes instruccions a l'espia ( la depredadora). La resta un membre del Team (Jose), l'Eric que entrena de casa a cole i no vegis com va i la resta la grupeta "B" quasi al complert. Jo ja entenc que el L.O. vegi la "B" com el "B"aratos del club i per venir a fer 75 KM no movem un dit. :-))
    Ritme molt assequible en el pla i fins i tot la depredadora ha comentat que és un luxe rodar a 150 ppm quan normalment vaig a 180 .
    Una vegada s'ha enfilat Sant Vicenç de Montalt ella ha posat la directe intentant deixar-me, però avui he fet el primer test i el resultat ha estat positiu. He aguantat bé tot i que al final ha esprintat a tope ( diu perquè nosaltres apretàvem, cosa que no és veritat eh Joan i Ricard?? ) i m'ha posat a 163 ppm ( record de molt i molt temps). Després a gaudir del dia a l'Ateneu. Ha fet un dia excepcional sense cap núvol. Espero que segueixi així i no tinguem que suspendre sortides programades pel L.O. en tota la seva salsa.
    Aneu al grup de facebook on he publicat petita ressenya amb fotos.
    I res més: espero que els reis ens portin la inscripció a la QH, segur que si!!!!

    The Shark unlimited!!!!

    ResponderEliminar
  7. jajajaj, que bueno Quim, jo quan he arribar a dalt de St. Vicenç per agafar mata anava sola i m'he relaxat i de sobte una ombra apareix per radera, fruit de la casualitat i no ha apretat per agafar-me i al cap de poc dues ombres més que també han aparegut per casualitat sense apretar per agafar-me, i qui es creu la teva història....
    Tot i així corraboro el que has dit, per mí ha sigut entreno de luxe, he disfrutat molt.
    Ale fins la propera, que no sé quan serà però aniré a per tú, jajajajajaj ;-)

    ResponderEliminar
  8. D espentada res. Ja vaig dir que com sempre el dia de Reis no surtu mai.
    No pateigis Quim que tindras temps de patir intentant seguir la roda dels membres de la secta del Lado Oscuro. Et descubrirem noves sensacions molt mes Heavis. Lo de les 163ppm. Et semblara una broma. Per cert no crec que vagi gaire equivocat pensant que avui no heu arribat ni a la mitja minima digna de 30 km.h.

    D.V. El lado oscuro.

    ResponderEliminar
  9. Bona tarda a tothom,
    respecte a la sortida d'ahir crec més la versió del Tauró que la de la Depredadora ... perquè vaig sentir el seu alè famolenc molt a prop del meu clatell... Quan em vaig girar a la cruïlla de la carretera de Mata la tenia a 50 metres ..., venia a per mi ..., els ulls sanguinolents, les urpes esmolades, els ullals afilats, a tota pastilla ..., no vaig tenir més remei que donar-ho tot per no ser presa de les seves garres i per pocs segons vaig salvar la vida ... L'esprint final que comenta el Quim també és veritat, el vaig presenciar en directe i arribaven a tope la Depredadora, el Tauró, el Gremlin dolent i el Ricard, tots ells víctimes de l'atac final sense pietat de l'Emma ...
    En fi, hem d'entrenar més, molt més encara, perquè el 2013 sembla que toca patir més que el 2012...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  10. Alaaaaaa Albert, com et passes, però quina fama m'esteu donant. Ja veig que entre vosaltres us recolzeu. Molt be, molt be, "a riero seremos".
    Sabeu que passa, que el Quim m'amenaça massa i cada vegada que sento una roda radera meu pujo una miqueta i resulta que la segueixo sentint i segueixo pujant. conclusió, sou vosaltres que m'obligueu a fer-ho.
    Mariaaaaaaa, dona'm la raó. Porfa, que algú em recolzi. Vicenç tú també recolza'm.
    Patir, jo fa que pateixo desde que vaig començar a venir amb vosaltres, imagineu, així que un any més.
    Res més, a sí... m'ho passo genial sortint amb bici amb tots vosaltres ;-))
    FIns demà.

    ResponderEliminar
  11. Emma: si sents una roda al darrera hi apretes, és la teva tomba. Aquesta és una lliço que et dono de bon rotllo. I nosaltres, els del darrera només fem que seguir a roda, si apretes, apretem ( si podem clar!!), si afluixes, afluixem.

    Ara: entomo el teu "Arrieros somos" i afageixo: "en el camino nos encontraremos.:-)))))

    Quimet. Que content que estic de que ens hagi tocat la QH a la primera. Visca Munt Bikes!!!!!

    ResponderEliminar
  12. hem de trobar un mote a en Ricard...

    ResponderEliminar