sábado, 9 de febrero de 2013

Sortida carretera Diumenge 10 de Febrer


Ruta: Sant Miquel del Fai

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers (reagrupament) - La Roca - Granollers - La Sagrera - Bigues i Riells - St.Feliu de Codines (reagrupament) - St.Miquel del Fai - St.Martí de Centelles - Centelles - Balenyà - Seva - Collformic (reagrupament) - Sta.Maria Palautordera - St.Celoni - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 138kms. 5h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Ojo, a St.Feliu de Codines no hem de arribar per Caldes de Montbui (amb aquells recte doble carril infernal) sino per Bigues i Riells (crta. curves), mirar bé el recorregut si us plau.

Ens veiem Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

15 comentarios:

  1. Hola a todos. En el móvil puedo escribir :) sería mejor hacer el reagrupamiento en sta. María palautordera y no en collformic, Lo digo x no cojer frío. ( jose calella).

    ResponderEliminar
  2. Jose tu ves tirando y nos esperas en el pavellon.


    Vicenç

    ResponderEliminar
  3. jose ya te esperaré donde me digas! jajajaaj

    arnau

    ResponderEliminar
  4. Creo q será más Lo q dice Arnau. Hasta mañana. (jose calella)

    ResponderEliminar
  5. Avui ha estat una sortida "conservadora", més que res pel fred que fotia que era ideal per conservar coses al frigorífic.

    ResponderEliminar
  6. Hola VALENTS que heu anat cap al pol català.
    Veig que heu passat fred. El rajats, pocs, hem sortit més tard fent una volteta fins el Masnou (Font de cera) i després fent Mata fins sant Pol, acabant a la collonuda vitrina de l'Ateneu, on amb temperatura agradable hem estat més d'una hora parlant de lo diví i lo humà, i veient també com passaven depredadores a tot pastu direcció Canet.
    Espero que tot i el fred que diu que heu passat, la volta hagi estat bé. La ruta és collonuda, però per fer-la Març enllà. Per cert, el nenet ahir va far un molt bon paper a Palafrugell, juntament amb l'Albert "wuapu" i altres de team. mare de Déu el que ens espera.

    Quimet


    ResponderEliminar
  7. Bon dia a tothom, em sap greu no poder sortir amb vosaltres ni amb ningú, m'he passsat el cap de setmana en el llit amb febre, a veure si me la trec de sobre de seguida. Ens veurem el proper cap de setmana. Una abraçada a tothom.

    ResponderEliminar
  8. hem passat fred si, però hem fet una ruta de fons..
    és una ruta un pel extranya ja que no et permet rodar comode amb tant puja i baixa, i portet que no el tenies en compte pero va fent,
    estic petat! mai havia tingut aquestes sensacions tant dolentes, però sort que la setmana que ve arriba la primavera i podrem rodar de verano azul.

    arnau

    ResponderEliminar
  9. Ahir molt fted. Tot i que recordo haver la fet en pitjors condicions. Amb neu i boira tencada. Ahir s em va fer molt dur tenia una mica de costipat. I em feia mal tot. Pero ja esta fet. Bona per fer fons. I els mindunguis seguiu per la costa. Jahus arrivara el Senyor del Mazo.

    ResponderEliminar
  10. Luciano: recupera't aviat. La grip aquest any està atacant a saco. Cuida't.

    Arnau: les sensacions ara dolentes, però aviat aniràs com una moto, tot i que fer aquestes matades tan de cop no pot anar gaire bé.

    D.V: no et cuidis no el constipat. Tu ves fent rutes dures i en condicions adverses que el teu cos t'ho agrairà. Ara en serio: cuida't que ens has de durar molt temps!!!!!!!!

    Depredadora: com que lesionada eh????. Ahir et vam veure i ben ràpid que anaves. Entrenus secrets?????.

    és que no hi ha un pam de net!!!!!!!

    DEMÀ ÚLTIM DIA PER LA QH. ESPERO QUE NINGÚ QUEDI FORA PER UN DESPISTE. JA US HE DIT QUE A LA NIT ES MONTARÀ UNA MACROFESTA ALA DISCOTECA "LA LUMINOSA". FINS I TOT DESMELENE TOTAL AMB SEXE DROGA I ROCK AND ROLL!!!!!!

    Un mindundi reclacitrant!!!!!!!

    ResponderEliminar
  11. JAJAJAJAJ, Jo m'apunto a la macrofesta i bailoteo a la disco de la Luminosa
    Tenia el mono, necessitava agafar la bicicleta. Segueixo lesionada, però cada vegada estic més a prop de la recuperació.
    Vaig fer 40km i gens de mal al genoll, així que bona senyal. Ja començo a afilar els ganivets ;-))
    Ens veiem demà per la carretera.

    ResponderEliminar
  12. aquesta setmana que fem el recorregut de PORTS DEL MARESME espero poder serhi, i veure a tots els rajaos! aquest dia hem de ser molts! ni llarg ni fred ni òsties! farà solet que ja ho he mirat i serà una ruta de les boneS! pajaras a tuti pleni. barres de pà.. etc etc..

    tots a la Ports!

    ResponderEliminar
  13. el diumenge vindré sigui com sigui encara que ho hagi de fer tot sol solet jajajajaja

    ResponderEliminar
  14. si tu cada dia estas mes fort luciano!! quina por!!

    el que em de fer es sortir més tranquils que de vegades sembla que anem a fer 50 km i en realitat són 150!!!

    arnau

    ResponderEliminar
  15. Hola Arnau gracies pels teus anim, peró encara no estic com he de estar, i com m'agrada, la situació perfecta per a mi es quan faig una pujada del 5-7% i em sembla de no ferla... aixó es el que a poc a poc conseguiré, aquest any el meu entreno ha començat massa tard, de toda manera, vosaltres sous un colla molt i molt bé entrenada, en aquest moment, cada cop que surto amb vosaltres, sembla que faci una cursa jajajajaja. Vinga fins diumenje...

    ResponderEliminar