viernes, 15 de febrero de 2013

Sortida carretera Diumenge 17 de Febrer

Ruta: Prospecció PDM'2013

Quedarem a les 7h. a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Canet - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu (reagrupament) - St.Celoni - Campins - Coll de Sta.Helena (Les Antenes-Reagrupament) - La Costa - Mortirolo - St.Esteve Palautordera - Sta. Maria de Palautordera - La Roca - Parpers (reagrupament) - Argentona - Can Bordoi (reagrupament) - St.Celoni -  Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 131kms. 5h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Ens veiem Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

15 comentarios:

  1. aquí no hi podeu faltar ningú!! es quasi obligatoria! Club MuntBikes trepitjant fort per on passarà la nostre Marxa Ports del Maresme d'aqui 15 dies!

    Club Ciclista MuntBikes

    ResponderEliminar
  2. http://www.calellatv.cat/?videos=el-recorregut-de-la-primera-etapa-de-la-volta-sera-en-bona-part-muntanyenc

    la primera etapa de la volta serà practicament la marxa ports del maresme!

    ResponderEliminar
  3. Be veig que esteu tots cagats per la sortida de dema. Pero no podeu faltar. No teniu excusa. Paso llista. I se surt encara que plogui. Total per molt dur que sigui no ho sara tant com el dijous. En Xavi Cuadrado ens va castigar molt. Pujar Sant Simo a 35. No es huma . Encara em fa mal l Anima.

    ResponderEliminar
  4. sortida a ritme normal que sinó veurem catalunya desde l'arie (globo)

    valeeeeeeeeeeeee?¿?¿

    ResponderEliminar
  5. Qui no vulgui fer la llarga em pot acompanyar a mi a la curta...

    ResponderEliminar
  6. erem 20! excelent! després degut a lesions,, boira, fred,, horaris.. ens em anat dispersant però ha estat bé.
    jo m'he cascat el genoll, i segur que hauré de parar uns dies, fot rabia perque sembla que a la que agafes tò, t'ha de passar algo.. pero millor ara que al maig, ens veiem d'aquí uns dies!

    arnau

    ResponderEliminar
  7. Bon dia, content del meu entreno que a poc a poc vaig millorant; llastima que pujant can Bordiol, he començat a patir els efecte de la fam, aixi que m'he fotut el ultim troç de barrita que tenia i a Vallgorguina una Cocacola que sempre ayuda a arribar a casa. Pujant 'm'he encontrat en Quim que no se on anava solet...
    Bé doncs fins a la propera.

    ResponderEliminar
  8. Per cert Arnau, cuida't que aviat et volem veure...

    ResponderEliminar
  9. Hola a tots: continuo mandrós i ahir us vaig venir a buscar trobant el primer pilot quan començava Parpers. Vaig amb ells i coronant Bordoi ens agafen el pilot perseguidor, entre ells en D.V.. Mi afegeixo i vaig amb ells fins Collsacreu on torno a baixar fins Vallgorguina( aquí em vas veure Luciano,) i torno a pujar, acabant amb al pavellò, on dels 20 que havíeu sortit, només ereu 7 0 8. GRAN DEBACLE??????.

    continuo pensant que massa duresa i massa fred, caldo de cultiu per lesions vàries. Ja arribaran temps millors. Havia decidit venir a fer la borrada de 180 Km diumenge vinent, però les aplicacions del meu smartphone són pessimistes. Veure'm

    I res més, continuo veient un nivell altíssim, i alguns primers símptomes de TIERRA QUEMADA.

    Sóc dit!!!!

    Visca Munt Bikes i visca el ciclisme.... de carretera o carreres com deiem abans.

    Quimet.


    ResponderEliminar
  10. Estic content per haver pogut fer tota la volta. Que es la nostra Marxa. I m ha sorpres satisfactoriament. Es molt mes dura del que em pensava. Desde el meu punt de vista de cicloturista ma semblat un recorregut de molt de nivell. Al final he anat molt petat. I ja ni entraba els relleus. En Quim ens ha donat un cop de ma al final. Quim ten dec una. Mrrci per els relleus i per no haber me rematat a Collsacreu.

    ResponderEliminar
  11. Hola a tots: La cuaresma ja ha començat,mati de flagelar-se per el Montseny on els crits, cants i oracions de penitencia se sentien en mig de la boira,Santa Elena, al cim contemplan el nostre calvari particular,reagrupaments???solidaritat??? companyarisma??? nooooo.. no sigui que....i aixi amb alegria i molta devoció fins al pebello,a mi per part doble, arribada a casa i doble penitencia... soc un martir ... joan Puigvert.

    ResponderEliminar
  12. Hola a tots!

    Primer de tot vull donar molts ànims a l'Arnau: espero que la lesió sigui lleu i et recuperis aviat màquina!

    Després, dir que a mi em va agradar molt la sortida, tot i el fred, la duresa, les baixes i les contrarietats que vam patir. Personalment vaig tenir molt bones sensacions tot i que em va sobrar l'últim quilòmetre de Collsacreu que el vaig fer patint molt. Havia d'haver menjat una mica abans.

    També m'agradaria dir-li al Joan Puigvert (ja que em sento al·ludit) sense cap ànim d'ofendre i amb confiança (Joan ja saps que t'aprecio, i ho dic de veritat), que de companyerisme jo crec que sí n'hi ha. A dalt del Montseny feia fred, molt, i si haguéssim esperat haguéssim pogut agafar un refredat. Després vam esperar-nos al bar i vau passar i no vau tenir temps per parar. Quan vam trobar en Manolo a baix del Coll de Parpers, que havia punxat, amb l'Emma, en Joan Morales i en Roger, tots vam parar, i jo li vaig donar el meu pot de líquid per a arreglar punxades. Després vam continuar ja que ells van decidir fer una volta més curta.

    No només pel fet de donar-li el líquid al Manolo (no em vull tirar floretes) crec que hi ha companyerisme. Ho dic perquè sou un grup genial, amb majúscules, unit, i amb una serietat i una fidelitat a la bicicleta envejables. Es nota que gaudiu la bicicleta i això s'encomana. De fet, gràcies a tot el que m'heu ensenyat vosaltres estic enganxat a la bicicleta. M'he sentit sempre acollit i bé i, per mi, això és companyerisme.

    Res més, que si puc ens veiem diumenge que ve que, segurament, serà l'última sortida perquè ja deixem el pis d'Arenys i anem a viure a Les Planes. No patiu que ja em despediré.


    Miquel

    ResponderEliminar
  13. JO M'HO VAIG PASSAR DE PUTA MARE PER SERT VAIG SE EL PRIMER EN ARRIVAR A ARENYS DE MUNT BE EL SEGON QUE L'ARNAU VA ARRIVAR EN COTXE JAJAJAJAJA

    AIXO ES EL QUE TE SE EL ULTIM PUJAN SANTA FE QUE NO TROBES A NINGU VAS EL TEU RITME VAS FEN LA XERRADA SOLET ET CAG.....GUES EN LA PU....TA BOIRA PRO UN REPTA MES APA AIXO ES L'AVENTURA

    JOSEP!!!

    ResponderEliminar