viernes, 22 de marzo de 2013

Sortida carretera Diumenge 24 de Març

Ruta: Volta a Pantà Susqueda

Quedarem a les 6h.45min al Capote d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h. en punt!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta.Coloma de Farners - Anglès (reagrupament cafè) - Pantà Susqueda (reagrupament foto) - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Mallorquines - La Batlloria - St.Celoni - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 150kms. 6h.aprox.

Ver mapa más grande 

P.D. (QH 2013):

Com ja sabeu de cada any els que anem a la QuebrantaHuesos, tenim lloc per dormir a Ipies, a 8kms de Sabiñanigo.
Aquest any per la quantitat de persones que som, hem reservat 3 cases per poder tenir tots lloc per dormir.
Perquè ens segueixin guardant aquestes, ens han demanat una paga i senyal, per tant, tots aquells que estigueu interessats a que se us segueixi guardant plaça per dormir a Ipies, haureu de fer un ingrés de 20€/persona abans del 30 de Març a la compte corrent del Club Ciclista MuntBikes (Banco Santander nº 0049-5077-20-2916081411) i possar el vostre nom + QH a concepte. Exemple: Arnau Rebollo QH
En principi el cost serà de 85€/persona incloent: dormir 2 nits amb l’esmorzar i el sopar de Divendres.
El preu podrà variar segons el número de persones que finalment siguem.

P.D.2Us deixem un altre vídeo molt interessant del desenvolupament d'una bicicleta que fa una de les grans marques:


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

2 comentarios:

  1. Demà jo vinccc, sino plou clar...!!

    ResponderEliminar
  2. Sortida ja de llarga distància tot i que sense massa desnivells, de les que m'agraden a mi. Força gent a les 7:00 am al Capote, alguns ja anunciant la seva possible més que segura retirada a Tordera com així va ser. Als malalts i lesionats els hi desitjo una ràpida recuperació. Als demés vam seguir a un bon ritme direcció cap a Susqueda, fent però una parada a Anglès per fer el cafetó. D'aquí al pantà poca cosa ja que la pujada deu ser de 1,5 Km que passen volant. Fotos i cap avall. És aquí on en Xavi va patir un accident que el va obligar a abandonar i esperem que no sigui massa greu. Se que està fent radiografies. Toquem fusta!!!!!!.

    la baixada va ser molt ràpida, a vegades rapidíssima i a destacar només que ja em sento en pau amb en Calimero. Ahir tornant ja el van començar a rodejar els PÀJARUS característics de quan les veus a venir quadrades i sortint de Sant Celoni, un ritme trepidant imposat per en Dani el va enviar al Palcu. En Luciano es va quedar amb ell tot i que ja és grandet i molt no s'ho mereixia. Diu el refrany: "Quien a hierro mata a hierro muere" I res més, fins la propera i Visca el C.C. MuntBikes!!!!

    quimet. ( avui estic espès)

    ResponderEliminar