viernes, 29 de marzo de 2013

Sortida carretera Diumenge 31 de Març


Ruta de Resurrecció o de Pasqua: Entrenament Rutes del Montseny

Quedarem a les 6h.45min al Capote d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h. en punt!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu (reagrupament) - St.Celoni - Campins - Sta.Fe - St.Marçal - Coll Ravell (reagrupament) - St.Sadurní d'Osomort - Seva - Collformic (reagrupament si NO fa fred) - Sta.Maria de Palautordera (reagrupament si fa fred al coronar Collformic)- Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 145kms. 6h.aprox.

Ver mapa más grande


P.D.: Més d'un, de ben segur, que trobarà la Mona pel camí...;-)...

P.D.2: Tots aquells MuntBiker's que tinguin un "smartphone" Iphone o Android, es poden baixar una aplicació gratuíta clickant aquí per gravar les rutes dels diumenges i entrenaments entre setmana i veure totes les dades com kms, desnivells... d'aquestes sortides. Posteriorment si es registra aquí podrà veure totes les rutes i dades al ordinador i també fer-se membre del Club MuntBikes clickant aquí. Aquesta aplicació es molt divertida perquè mesura trams concrets i fa rankings. Apa a veure si us animeu que es molt senzill i si teniu algun dubte, el Monsieur Montmany, Dani Pérez i Arnau Rebollo us podran assessorar d'una manera immillorable.

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

17 comentarios:

  1. Yo saldré a las 7de calella (q serán las 6 del sábado) nos vemos en sant celoni. (jose calella)

    ResponderEliminar
  2. Hora intempestiva. No teniu remei, i sobre l'Strava que ja és més vella que el cagar ajupit, dir-vos que va de conya. I a més no enganya, ja no val alló de t'he agafat 20 mn quant han estat 2 escassos. :-)

    Això si: se de molts covards que per for a fer el ridícul ni de conya de se la posaran.

    Sóc dit. Per cert, jo ja estic apuntat a rutes, de tots els supervalents MADRUGADORS quasi no n'hi ha cap d'apuntat. Ah!!! i no us poseu llinterna que amb el color negre del maillot ja s'us veu.

    I si vinc en direcció contraria, més d'un que s'aguanti. a mi m'encanta fer-ho!!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  3. jo no vindre ni abans, ni després. Mal de queixal molt fort

    ResponderEliminar
  4. Demà llumeta, rebequeta per les baixades, i bastant menjar per evitar visites del home del "mazo", tot i així molt probable q apareixi en aquest tipo d rutes. Dani ibuprofeno per sopar i un altre quan t'aixequis "y palante". Quim vine quan vulguis sempre seras benvingut si no fas trapelleries ;-)... Demà 10 min abans d les 7h al Capote per fer cafetó i arrancar a en punt! Fins demà, i tothom amb l'Strava q va d conya.

    ResponderEliminar
  5. Jaja els que es queixen de l'hora dient que es fosc no us els creieu! Ells mai estan desperts a aquestes hores, ergo no saben si és fosc o no.

    Adrià

    ResponderEliminar
  6. Adrià: HAS PASSAT A LA LLISTA NEGRE AMB LLETRES MAJÚSCULES.

    Pregunta: Tots els clubs ciclístes surten a aquestes hores??? No us hi fixeu que a primera hora mai ens creuem amb cap ciclista?? perquè serà????

    Que tingueu bona ruta. Roger a Strava sóc QUIMET, a veure em poses d'amic no???

    El proscrit...........

    ResponderEliminar
  7. VAJA TELAAAA!!!! ES Q SORTINT A AQUESTES HORES NO VINDRÉ MAI!!!
    De bojos....quines ganes de sortir tant aviat....CAL??????? serà negre nit....en fin jo sortiré cap al Montseny més tard, a les 9am q serà de dia, no tindré el perill dels q tornen torrats i farà més caloreta!!! iuuuuuu

    alaaaaaaaaaa aneu a dormir q ja és tard!

    ResponderEliminar
  8. Quim ja et segueixo al Strava...;-).... Confirmat a les 6.15h plenament d dia Maria, d negre nit res d res. En gral. volta molt maca pero a la vegada molt dura, pero aquesta vegada cal dir-ho em possat seny, i menys mal perque la majoria hem arribat justets i sino hauria estat un drama. Dades: 150kms , 3000m d desnivell, temp. min. 1 max. 21, top speed 69,7km/h. La setmana vinent mes i millor , i l'Abril entrem en el tram d 150 a 180kms. Quina por!!

    ResponderEliminar
  9. Sortida llarga i dura, per sort ritme bo per tal d'evitar aglomeracions a les guixetes de "Catalunya des de l'aire". Confirmo que a l'hora de sortida era ben clar, la negra nit la que deuen passar alguns i que els fa impossible llevar-se aviat, total tampoc és tan difícil anar a dormir una mica abans o estar-se al llit una mica menys.

    Quim, és tot un honor pertànyer a tan selecte grup de personalitats que formen la teva llista negre, no sé si m'ho mereixo.

    Adrià.

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots/es: Roger Ok. A tots els nous Straveros, dir-vos que en la secció clubs hi ha MuntBikes que hem d'anar fent-lo més gran. Els piques podent ser molt divertits!!

    I lo de la negra nit potser, però el que em va tirar enrere a l'hora de venir, va ser que coincidia amb el canvi horari. No em mola matinar tant per anar a pedalar. M'agrada molt però sóc un "senyoritu" d'Arenys de Mar.

    Adrià: pensa però que en aquesta llista negre hi ha diverses categories i hi tinc gent esculpida en lletres de marbre i que sempre hi seran.

    I a tots els que ahir vareu a anar a preparar RUTES DEL MONTSENY, us emplaço a la sortida d'aquí dos diumenges. A veure si podem reunir una bona representació del Club.
    Quimet

    ResponderEliminar
  11. per alusions....negre nit no, ok! surt el sol a les 7,30h i no, no em penso llevar a les 6,30h per anar en bici, ni de conyaaaa!!! ja m'aixeco aviat entre setmana, no tinc cap necessitat....anar-me'n a dormir més aviat no és tant difícil....i sortir a els 8am com les persones normals tampoc!! Un dia vindrà un fiestero i us atropellarà a tots!!!! Jo de mentres dormiré fins més tard q si no dormo la pell s'arruga! auuuuu

    ResponderEliminar
  12. Si volem fer sortides de quilometrada llarga no queda més remei que llevar-se aviat... Tot i així, aquest diumenge hem arribat sobre les 14 h, i és que s'ha de comptar en què hi ha reagrupaments, punxades, avaries, etc. i que no es pot anar a "tot drap"...
    La ruta ha estat una "passada" en tots els sentits, llarga, dura, fresca, guapa, ... Amb les dades del Roger surten 3000 m de desnivell que ho diuen tot, ports molt llargs i terreny trencacames entre Revell i Seva, el del "Mazo" amagat abans de Collformic repartint "estopa" i companys fortíssims que encara reparteixen més... En fi, això s'està posant impossible i el nivell puja cada vegada més... Haurem d'entrenar més si cap... A reveure demà si no plou,... i si plou també.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  13. Diumenge, no podem passar dels 100 Km planers. Hem d'estar descansats per les RUTES. I fent això que dic, podem sortir a les 09:00 a.m.

    a veure quin crèdit tinc!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  14. Quim al palco... Ves a menjar entrepanys de codony x)

    ResponderEliminar
  15. Quim al palco... Ves a menjar entrepanys de codony x)

    ResponderEliminar
  16. Genard: dos dies anant en bici i ja vens a donar lliçons. Veig que tens memòria de peix. :-)

    ResponderEliminar
  17. Quim recordali la sortida del panta de susqueda jajajaa

    ResponderEliminar