sábado, 9 de marzo de 2013

Sortides carretera mes de Març

Diumenge 10/03/2013
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa - Sant Grau (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament a la Font) - Vidreres - Cal Coix - Tordera - Pineda - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
126 kms. 5h. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 17/03/2013
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar. 
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret - Tossa - Sant Feliu de Guíxols - Tossa - Lloret - Blanes - Palafolls - Calella - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Arenys de Munt.
125 kms. 5h. aprox.

Diumenge 24/03/2013
Quedem a les 6h.45min., per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Sta.Coloma de Farners - Anglès - Pantà Susqueda - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Mallorquines - La Batlloria - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
150 kms. 6h. aprox.

Diumenge 31/03/2013
Quedem a les 6h.45min., per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu - St.Celoni - Campins - Sta.Fe - St.Marçal - Coll Ravell - St.Sadurní d'Osomort - Seva - Collformic - Sta.Maria de Palautordera - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
146 kms. 6h. aprox.

P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló o a l'Ateneu.

Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

10 comentarios:

  1. Hola penya: avui sortida amb poc quorum, us a Volcans, altres fent aquella cosa abominable que es diu Btt, altres lesionats i altres cuidant els fills. Set a la sortida (DV, Geroen, André, Eric, Adrià, Jordi i un servidor. Vent a favor i a tota llet cap a Tossa. Junts a relleus, uns més forts que altres fins que a Lloret entre una estrevadeta i un parell de semàfors vermells saltats amb l'habilitat que el caracteritza en DV, pilot partit ( eramos pocos i parió la abuela). Els de darrera, un servidor l'Adrià i l'André fem comentaris que no estaria bé reproduir ( companyerisme etc, etc) i decidim ralentir la marxa i ja ens esperaran al punt de reagrupament. L'André gira a dalt de Tossa per anar a trevallar una estona i posteirorment fe els 4 ports. André ets lo puto crack!!!!!. L'Adrià i un servidor gaudint de vistes especaculars i tricu-tricu fen el Sant Grau. La resta de la ruta molt millor, grup compacte i bon rotllo. A Tordera ens venen a esperar els BONS, o sigui el team amb forces components. Amb vent de cara es posen al davant a ritme assequible, especialment el wuapu més wuapu de tots el wuapus que demà mateix marxa a currar per un temps a Itàlia. Molta sort.
    Pujant cap a les 4 carreteres s'animen al final, i fem el que podem uns més que altres. Finalment fem cerveseta o el que sigui al pavelló i san se acabó.

    Entre ahir i avui he fet la "friolera" de 220 Km, m'estic tornant boig, això no pot ser bó.

    I res més espero crònica de Volcans i a la prochaine!!!

    Quimet, Tauró sense dents :-))

    Postdata: Calimero Bombillo, no tens paraula. A mi no em tornis a portar a l'hort. Ja t'he dit que estàs a la llista negre. Un moment o altre d'aquest any PRINGARÀS!!!, segur.

    ResponderEliminar
  2. Avui estaba petadisim. El cansanci acumulat de La Ports pasa fra. Avui poc quorum. Es clar com es montan sortides clandestines el dissabte. Que els que treballem no podem asistir. Per cert amb convocatoria a hores indecents. A mig matir. No sigui que els senyoritos i la senyora tinguesin que matinar. Colla de vividors.
    Referent el Genard alies....... No tinc paraules per definirlo. Quin morro que tens.

    Per cert Albert que et vagi molt be a Italia. Aqui et trobarem a faltar.

    ResponderEliminar
  3. Bona tarda a tothom,
    els dels Volcans satisfets amb la marxa que ha recorregut Anglès, Sant Hilari, Sant Sadurní d'Osormort, Roda de Ter, el Condreu, la Vall d'en Bas i la pujada final a Sant Martí Sacalm..., 144 Qm molt entretinguts però sobretot ports llarguíssims, no molt durs però els que els coneixeu sabeu de què parlo... D'Anglès fins al Pla de les Arenes deu haver-hi uns 30 Qm de pujada que no acaben mai, no molt durs però per això es corre molt... Després terreny molt trencacames fins a la Plana de Vic, i passat Roda de Terra comença un vell conegut de Terra de Remences, el Condreu, que també no s'acaba mai... Per acabar-ho de rematar, arribes a "meta" però et diuen que l'arribada està al cim, a Sant Martí, una ermita situada a 9 Qm al 7% sota la cinglera del Far...
    Els quatre representants de Muntbikes (el Miquel, el Joan, el Xavi i jo)hem fet un paper digne per les alçades de la temporada que estem, un Miquel que ha estat intractable, la resta anant junts fins al final de tot, portant el pes d'una "grupeta" que ha aprofitat les nostres rodes, cosa que tots hem fet alguna vegada...
    Al final ens han donat dinar: amanida de pasta amb gambes, pollastre amb xips, postre, vi i cafetó que han servit per refer-nos.
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  4. Estimats MuntBikers,


    Tal com vaig dir-vos que faria, no volia marxar sense dir-vos unes paraules.

    Amb aquest escrit vull despedir-me, tot i que no és un adéu per sempre, sinó un fins sempre, ja que sempre us portaré amb mi i segur que algun dia tornem a coincidir.

    La profunditat d'aquestes paraules és sincera i sorgeix de l'agraïment que sento per a tots vosaltres per moltíssimes coses que heu fet i per com us heu comportat amb mi.

    Primer de tot, vull donar-vos les gràcies pel vostre acolliment i acceptació des del primer dia. Amb paciència, em vau introduir al món de la bicicleta i em vau ensenyar moltes de les coses que cal saber per gaudir de la bicicleta. Gràcies a vosaltres la gaudeixo cada dia més!

    En segon lloc, gràcies pel vostre tracte dia rere dia i per la vostra professionalitat. Sou gent seria, com a mi m’agrada, competitiva (però competitiva amb seny i respecte cap a tots i cadascun dels integrants del grup), responsable, i compromesa amb la bici, amb el món de la bici, i amb els ciclistes.

    En últim lloc, voldria donar-vos les gràcies per la senzilla raó de ser com sou. Gent ben parida (com diem a la Garrotxa), gent amb la que hi passaries hores i hores.

    Res més, m'agradaria que tots, sense excepció, us sentíssiu una mica identificats amb aquest missatge ja que, de veritat, tots, d'alguna manera o altra, heu deixat petjada al meu camí.

    Ens veiem aviat (potser algun dia em presento a algun entrenament o sortida de diumenge) i, sinó, ens veiem a la Quebrantahuesos 2013.


    Sincerament,



    Miquel

    ResponderEliminar
  5. Per cert, ahir molt bon ambient a la Terra de Volcans d'Amer. El temps ens va respectar (fins i tot feia calor) i es va poder gaudir d'una gran marxa. En total uns tres-cents participants, que no està gens malament. Els MuntBikers vam deixar el club com es mereix! Ara a esperar el 14/04 per veure si puc fer la Rutes del Montseny.


    Miquel

    ResponderEliminar
  6. Gracies Miquel per aquest escrit. Amb el que m identifico plenament. Com un dels mebres de la grupeta em fa molt orgul tot el que has dit. Repeteixo moltes gracies. I ha estat un plaer compartir entrenos i sortides amb tu. Segur que ens anirem veient a la carretera. I et desitjo que et vagi molt be amb el nou desti.

    ResponderEliminar
  7. Miquel: gràcies pel teu entre cometes comiat, ja que de bens segur ens anirem veient i coincidint alguna vegada per aquestes carreteres de Déu. Molta sort!!!. Els garrotxins sou igual o més benparits que els maresmencs. :-))

    ResponderEliminar
  8. Necessito núvia (s) d'entrenament, m'he cansat d'anar sempre sol, i necessito algú que em alegre i motivi l'entrenament, que em facin estirar el coll els dimecres i resta normal.
    El problema és que la meva hora de poder entrenar és des Premia de Dalt surto cap a les 13h. i tornada màxim a casa a les 15,15 h. Hi ha algú?

    ResponderEliminar
  9. Joan que tinguis sort i lliguis força. Llàstima que no puguis fer-ho més tard com la majoria dels que sortim entre setmana i que ho fem a partir de les 15:00. De totes formes esperem veure't algun dia. És veritat que en companya es xala més. Sort!!!!!
    Quimet

    ResponderEliminar
  10. Hola colla, acabo de veure que el diumenge 31/03 hi ha la ruta de la marcha del Montseny, quina llastima que aquell cap de setmana estaré a Bordeaux amb la dona, si hi ha algú que ho vol fer la setmana siguient m'apuntaré..Salutacions

    ResponderEliminar