viernes, 19 de abril de 2013

Sortida carretera Diumenge 21 d'Abril


Ruta: Volta al Coll de Bracons (1.132m)

Quedarem a les 5h.45min. per qui vulgui fer cafetó al Capote, per sortir a les 6h. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Santa Coloma de Farners - Anglès (cafetó i altres coses varies) - Amer -Les Planes d'Hostoles - Sant Esteve d'en Bas - Joanetes - Coll de Bracons - Joanetes (reagrupament Fonda Barris i avituallament) - Sant Esteve d'en Bas - Les Planes d'Hostoles - Amer - Anglès - Santa Coloma Farners - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i pavelló d'Arenys de Munt.

Total: 200kms. 8h.aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:















P.D.: Hi han rumors que hi haurà alguna baixa per "cangueló", no valen excuses...jejeje!!

Magnifiques o terrorífiques 2 paelles...;-)...???
Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. Es comfirma la primera baixa per Canguelo. No podia ser un altre que el sr. Bombillo

    ResponderEliminar
  2. Hola a todos....solo os aviso de que se ha extendido un virus biciclistico, el cual produce sintoma un poco peculiar, una indisposicion si si una indisposicion a ciertas salidas comprometidas..y dicen los medicos que la única solucion es salir sin pensar donde me van a dar el palo el hombre del mazo...por cierto a este virus se le ha llamado "Canguelitis aguda" ...aplicar tratamiento urgente....Saludos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Por cierto se me ha olvidado firmarlo....soy Gabriel..

      Eliminar
  3. avís seriós: jo no penso en "canguelitis agudes" i altres virus.Això per la conya habitual està bé. Si penso que hi ha factors que fan que el nivell d'assistència baixi.

    1) Horaris de sortida intempestius, i a les 06:00 a.m. ho és. M'agrada molt la bici, però a hores normals. Quantes vegades que hem sortit a aquesta hora ens hem creuat amb altres clubs que facin el mateix. Crec que mai. I si a sobre és fosc la repera.

    2) Sortim aviat per fer molts i molts quilòmetres. Fa falta fer 200 KM????. Una vegada a l'any està bé per fer una ultrafons, però Abril-Maig-Juny 200 Km???. Jo penso, i també ho he llegit que per entrenar una marxa no fa falta sempre fer el mateix quilometratge. Amb un 75% va que té matas i més i amb perdó amb uns "matats" com nosaltres. Tardem 5-10 mn a la marxa? i que??

    3) La duresa, cada vegada potser més palesa en el nostre club. Sembla que si no estem tot el dia pujant ports i com més forts millor, no progressarem. Jo també penso que és un error i gran. Ahir vaig estar mirant la Liege B- Liège sense grans ports, ùjadetes com les nostres o apa que no en tenien prou els "pros"

    Que jo pensi i escrigui això no vol dir que tingui raó. És el que m'agradaria i punt i tampoc puc obrir massa la boca perquè faig festa moltes vegades. Només vull a veure si s'enceta un debat per veure el que pensa la gent i ja està. Moltes vegades hem parlat del tema i ara m'ha vingut bé tornar-ho a intentar.

    Que sapigueu que accepto tots els comentaris i pensaments sobre el tema i m'avindré a la sortida marcada, però potser estem portant el nostre cicloturisme ( res més que això és el que fem) cap a una vessant massa professionalitzada.

    Arnau recuperat aviat de la caiguda d'ahir!!.

    Quimet. ( ahir amb un can Carreras i unes Font del Montnegre. 60 Km que semblaven 200 :-)

    ResponderEliminar
  4. Lo siento si alguien se ha molestado..solo era coña y ofrecer el tipico pique a la gente del grupo..eso si en plan sano..sin mal rollo....Gabriel...

    ResponderEliminar
  5. Muy bien Gabriel estoy del todo de acuerdo contigo. Muchos el domingo. Como dicen se cagaron la "Pata bajo". El tiburon. Deddentado desde Rutas. Lanza un mensage de cagamandurries. Mas fruto de su falta de nivel que de otra cosa. Cuando ha estado bien ha sido el ptimero en venir Bracons. (tengo fotos que lo demuestrsn). Ho sea. Que menos paparruchas y todos a Montserrat.

    ResponderEliminar
  6. Muy bien Gabriel estoy del todo de acuerdo contigo. Muchos el domingo. Como dicen se cagaron la "Pata bajo". El tiburon. Deddentado desde Rutas. Lanza un mensage de cagamandurries. Mas fruto de su falta de nivel que de otra cosa. Cuando ha estado bien ha sido el ptimero en venir Bracons. (tengo fotos que lo demuestrsn). Ho sea. Que menos paparruchas y todos a Montserrat.

    ResponderEliminar
  7. Sortida accidentada i frustrada en la setmana de les "caigudes"... Enlloc de Bracons vam acabar a la Bàscula de Sant Hilari 6 "supervivents" de l'"espantada" general, alguns amb justificació del conseller Boi Ruiz..., altres no se sap ...
    Que tothom es restableixi aviat,..., el genoll del Joan, l'espatlla de l'Arnau, la cara del Genard,... i que la setmana que ve ens veiem tots a Montserrat, "homes, homenets i cagamandúrries", no sigui que posem en marxa el "canguelómetre"..., i que ningú s'ofengui que com diu el Gabriel "de bon rotllo", a veure si algú es pica i el bloc cobra vida ...
    albert Galicia

    ResponderEliminar
  8. Nois/a: diumenge diuen que plourà. Estic salvat!!!.
    El canguelòmetre m'acollona una mica no sigui que em senyali massa vegades.

    Visca Muntbikes!!!!

    The Shark desdentat. :-))

    ResponderEliminar