jueves, 4 de abril de 2013

Sortides carretera mes d'Abril

Diumenge 07/04/2013
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Lateral Autovia - Fornells de la Selva - Santuari dels Angels (reagrupament) - Fornells de la Selva - Lateral Autovia - Les Mallorquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
142 kms. 5h.30min. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 14/04/2013
33ª Rutes del Montseny (Granollers)
http://www.rutesdelmontseny.com/

Diumenge 21/04/2013 (Entrenament Remences)
Quedem a les 5h.45min., per sortir a les 6h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Santa Coloma de Farners - Anglès - Amer -Les Planes d'Hostoles - Sant Esteve d'en Bas - Joanetes - Coll de Bracons - Joanetes - Sant Esteve d'en Bas - Les Planes d'Hostoles - Amer - Anglès - Santa Coloma Farners - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
200 kms. 8h. aprox.

Diumenge 28/04/2013 (Día de la Patrona)
Quedem a les 5h.45min., per sortir a les 6h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers - La Roca - Granollers - Les Franqueses - Canovelles - Caldes de Montbui - Sentmenat - Castellar del Vallès - Matadepera - Rellinars - Monistrol - Monestir de Montserrat - Monistrol - Rellinars - Matadepera - Castellar del Vallès - Sentmenat - Caldes de Montbui - Canovelles - Les Franqueses - Granollers - La Roca - Coll de Parpers - Argentona - Mataró - Arenys de Mar.
208 kms. 8h. aprox.

P.D.: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló o a l'Ateneu.

Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. Collons, quines quilometrades. És veritat que el Tour del centenari s'acosta.

    Quimet

    ResponderEliminar
  2. M agradan totes. Intentare no faltar a cap. A vera si agafo una mica de forma. Que de moment estic fatal.

    ResponderEliminar
  3. M agradan totes. Intentare no faltar a cap. A vera si agafo una mica de forma. Que de moment estic fatal.

    ResponderEliminar
  4. Quina decepció... Jo que em pensava que ja fariem la Milano-San Remo... haurem d'esperar al mes que ve.

    ResponderEliminar
  5. Super entreno D'abril!! intentaré venir a totes!!

    ResponderEliminar
  6. Vicenç: no ploris!!!!!!!!

    quimet. :-))

    ResponderEliminar
  7. Abans de que en Quimet faci la valoració d'avui i em passi per sobre dient que és un heroi i que no m'ha volgut atacar a l'última recta de Collsacreu s'us informa que:

    Avui, Dimarts dia 7 d'abril de 2013, la cúpula de la CSM (Comissió d'Straverus Muntbikes formada per Quimet, Roger, Dani i un servidor) ha aprovat per Reial Decret Muntbikes que tots aquells que tinguin la possibilitat de posar-se l'Strava a l'Smartphone i no se'l posin seran uns cagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaats i no tindran ni veu ni vot.

    Apali, ja ho he dit, ja puc anar a dormir tranquil

    Calimeru Bumbillu

    ResponderEliminar
  8. Dimarts, vas be cirerer

    ResponderEliminar
  9. Genard; veig que la PÀJARA monumental que t'estava atrapant a Collsacreu encara et durava ahir a la tarda. Pensar que és un dia i n'és un altre comença a ser preocupant. Pel que fa a l'Strava és veritat que pot ajudar a posar diferències reals i no suposades a molts llocs on parem i fem reagrupaments. I a més pot generar caliu i conyes que sempre van bé. Ara, a qui li faci cangueli, doncs que passi.

    I una vegada dit això, ahir sortida, potser la última, de les que s'adapten a mi i a més m'agraden, que no vol dir que no pateixi.Lo de última és que ja se que ara serà pujar, pujar i pujar. Erem uns 12 o 13 més o menys amb un nivell alt cosa que ja d'entrada suposa que un les passarà canutes. Però ja no em deixo intimidar i més o menys m'ho munto a la meva manera per arribar amb forces al final i pescar algun cadàver ( exemple en Genard). En definitiva que no tinc gaires ganes d'escriure bona matinal de diumenge amb un record als lesionats, malalts etc....
    DV i successor: DV, cuida't aquesta tos. Vés al metge que ja et dura massa. La salut abans que la bici. Arnau: ídem, aquest genoll no roda fi.
    Luciano: espero que ja estiguis bé de la panxa, al igual que en Gabriel que ahir també estava fotut. L'André tres quarts del mateix amb el seu genoll tot i que va aprofitar el matí per pedalar ja que ens el varem creuar passades les 13:00 a Arenys.

    I potser en Genard amb problemes d'ubicació. :-))

    A reveure, i diumenge amb alguns ens veiem a Rutes. Tàctica a seguir: Piano, piano si va lontano!!!!!

    adéu.

    Quimet.

    ResponderEliminar