jueves, 2 de mayo de 2013

Sortida carretera Diumenge 5 de Maig


Ruta: Sant Feliu de Guíxols

Quedarem a les 7h. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa (reagrupament) - Sant Feliu de Guíxols (NO baixarem al poble) - Tossa - Lloret (reagrupament a la benzinera) - Blanes - Pineda de Mar - Sant Pol - St.Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 125kms. 5h.aprox.

Ver mapa más grande

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

7 comentarios:

  1. Lo de la puntualitat tan remarcada sempre no ho entenc. us ve de 5 o 10 minuts?.

    ResponderEliminar
  2. Hola a todos...solo informaros que a la vuelta por sant Iscle, mañana esta cortada parte del centro y nos desviarian por el interior, puede ser que haya jaleo, debido a la festa de la maduixa..creo que en sant cebria puede haber algo...tambe...Espero estar mañana ahi si el virus del canguele no me lo impide..y este es de verdad..Cuidado con la pasa que hay..-.
    Gabriel

    ResponderEliminar
  3. Quim la puntualitat es important, i això es indiscutible per respecte als companys. Veig q ultimament estas molt "quejica" tio, tot es va malament "senyoritu"! 😉
    Gabriel, merci por la info. Mañana valoramos si es mejor acabar en Ateneu d Arenys d Mar. Apa fins demà!

    ResponderEliminar
  4. ateneu res!! demà tram urbà per sant iscle!
    dema ruta per no petarse de cara remences!
    quim fotli 2 ous i para de plorar! si no fes com jo que arribo tard i em toca córrer per agafar-vos, jejeje
    a veure si fà bon dia :)

    ResponderEliminar
  5. Hola a tots/es: sortida molt avorrida. :-) fa més de 24 hores que s'ha acabat i ningú diu ni mu.
    Com que tinc ordres d'incendiar-ho tot, dir el següent:

    segons MuntBikes a l'entrada anterior, àlies l'Arnau i el successor quan en DV abdiqui ( esperem que no faci com el mataelefants, seria: "ruta per no petar-se de cara a Remences.
    El que s'està petant de riure sóc jo. Ara a remences tot serà més senzill ja que de l'esforç d'alguns fet ahir no es recupera ni amb 10 dies. Strava, ara mateix "El Gran Hermano" d'alguns em marca mitges de més de 32 Km/h. Ja cal que esteu tota la setmana amb les cames amunt si no Bracons dictarà sentència. :-))

    Sé que ahir ereu una gran tropa i només faltava l'impresentable de qui us escriu. Us juro que a les 6:30 a.m. venia, però a la repetida del despertador deu minuts després, la puta mandra que tinc últimament va tombar-me.
    De totes formes veient la mitja ho celebro. Diumenge vull sortir a passejar, no a competir i encara menys a patir. De tant en tant encara, però cada setmana ratlla. Em miro al mirall i m'hi veig molt de ratllat. Necessito descansar una mica. El meu cos atrotinat m'ho reclama. :-)

    Apa-li. diumenge, si no plou estaré a la sortida. Temps previst de la volta 6:00 hores, 15 mn amunt 15 mn avall.

    Quimet

    ResponderEliminar
  6. quim... ja estic recuperat.. jejeje ja et contestaré la resta que ara no tinc temps. m'espera el kebab!

    ResponderEliminar
  7. bé quim.. et dedico 5 minuts!

    la veritat es que no es va cumplir el que jo deia el dia abans.. però potser es que ens faltava el predicador, el profeta, tú.
    no és el mateix quan notes els ''watts'' entre les cames i s'escolta un crit desde darrera del predicador, jejeje llavors la gent sent algo extrany i no pot parar d'apretar,
    es va anar rapid, a trams, per sant feliu deundió, la tornada no tant, i a sant pol era un vall de bastons pero ja qui no hi volia ser no hi era.. en jose ens anava adobant volta i volta, pero al final cartes sobre la taula i tots desperdigats entrant a dalt un per un,

    en definitiva,, tho vas perdre i això et marcarà secuelas el diumenge! ;););)

    ResponderEliminar