jueves, 30 de mayo de 2013

Sortides carretera mes de Juny


Diumenge 02/06/2013 (4 Voltes a Mata)
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.15min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Caldetes - Mataró - Riera Sant Simó - La Fornenca - Sant Andreu de Llavaneres - Sant Vicenç de Montalt - Arenys de Munt - Sant Iscle - Sant Cebrià - Sant Pol - Canet - Arenys de Mar....així primera volta, les restants 3 voltes pujarem per Llavaneres ja que estarà tancada la crta. perquè estan fent la Triatló de Mataró i a la 4ª ens aturarem al Pavelló d'Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
139 kms. 5h.30min. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 09/06/2013 (Ultrafons Montseny)
Quedem a les 7h. a les 4 Carreteres d'Arenys de Munt.
Ruta:
Arenys de Munt - Collsacreu - St.Celoni - Campins - Sta.Fe - St.Marçal - Viladrau - Seva - Collformic - Mortirolo - La Costa - Fontmartina - Turó de l'Home - Les Antenes - baixada Sta.Fe - Campins - St.Celoni - Collsacreu - Arenys de Munt.
148 kms. 7h. aprox.

Diumenge 16/06/2013 (Pre-QH)
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des del Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - TerraNegra - Llagostera - Caldes de Malavella - Cal Coix - Tordera - Pineda - Canet - Arenys de Mar.
112 kms. 4h. aprox.

Diumenge 23/06/2013 (Dia D Hora H)
Quebrantahuesos (Sabiñanigo-Huesca)
http://www.quebrantahuesos.com/

Dilluns 24/06/2013 (St.Joan)
Quedem a les 7h.30min, per sortir a les 8h. des del Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
A decidir segons QUORUM. Sortida lúdico-festiva relax.

Diumenge 30/06/2013 (Esmorzar Germanor)
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des del Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Masnou - Font de Cera - Vilanova del Vallès - La Roca - Coll de Parpers - Dosrius - Can Bordoi - Sant Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (Esmorzar Germanor).
77kms. 2h.30min. aprox.

P.D.: Continental ha firmat acord amb l'organització de la QH 2013 perquè tots els participants que portin neumàtics de la marca germana, en el cas de punxada, tindrà servei tècnic gratuït d'iguals o similars característiques que l'imatge adjunta. 
NOTA: Un màxim de 3 punxades per ciclista...;-) 


Servei tècnic Continental
P.D.2: Els temps indicats, son reals de rellotge. Si els sumeu a l'hora de sortida, tindreu a l'hora que arribarem al Pavelló o a l'Ateneu.

Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

14 comentarios:

  1. Aceptais a un pseudo-globero como yo? no seais malos que es la primera vez que hago salida Muntbikes desde el 26 de diciembre... :(

    Javier

    ResponderEliminar
  2. Javier: amb els braços oberts!!!!!!. Aquí no hi ha globeros. aquí quants més serem més riurem. A veure si no m'adormo i vinc. Això si faré un LEJARRETA total, i més d'un ja sap que vol dir això.
    Quimet :-).

    ResponderEliminar
  3. Quim, ja ens estàs venent fum com cada any! Lo del Lejarreta no és cap novetat.

    Javier: seràs benvingut però els meus informadors em comuniquen que els teus entrenaments són intensius i repetitius, no vinguis a plorar i després ens la fotis a tots, que ens coneixem.

    Bé torno a la reunió estratègica que estem celebrant a Muntbikes.

    P.D de l'Eric: diu que no et vol sentir cridar com una gallina ja a la primera volta, es prega silenci.

    Signat: Adrià amb la col·laboracio de tots els conspiradors a Muntbikes

    ResponderEliminar
  4. demà un dels entrenos més importants que ens queden de cara a la temporada i la seva cita més important..! una volta per treballar bé el ritme i qui vulgui que conspiri i ataqui quan l'hi sembli! ;)
    no s'hi pot faltar! tots allà desde la primera volta!

    Paraula de MuntBikes!
    pd: seguim conspirant.,..,,,, :):):):):)

    ResponderEliminar
  5. tinc un dubte substancial.... que et refereixes roger amb la assistència de igual o similar característiques?? que entenem per similar?
    estic preocupat :)

    ResponderEliminar
  6. Muchas gracias por el recibimiento Quim y Adriá, pero de verdad, voy fondón, fondón...., asi que a verlas venir..me quedo en la primera vuelta fijo!

    Ah! y no se que informadores tienes Adriá, pero se equivocan mucho... que salgo a pasear y hago 20 min...es que desde un vehículo alto no se ve bien... ;)
    Javier

    ResponderEliminar
  7. davant la mofa de l'Adrià corroborada pels seus "secuaços" conspiradors reunits tota la tarda preparant tàctiques malèvoles, a més de no deixar-me expressar-me com i quan vulgui dic que fotu una de les rajades més impressionants que hagi fet mai i ja n'he fet moltes. que us vagi bé. Jo faré els meus 60/70 km per aquí tranquil·lament i sense cap pressió que ara mateix no suporto. Estic veient molt a prop el meu final en el deport d'elit. ( amb Munt Bikes, és elit, superelit)

    Salut a tots i treie-vos els ulls els uns als altres.

    quimet. (game over)

    ResponderEliminar
  8. vinga Quim no diguis tonteries... no veus que he vist el blog una mica parat i he pensat d'animar-lo una mica, sense malícia. En realitat vam passar la tarda sencera explicant acudits i no es va comentar res de la sortida d'avui XD!

    Javier, d'aixó que dius ja ho veurem, que aquí ningú entrena.

    Adrià de bon matí, ara sense secuaços

    ResponderEliminar
  9. Un altre any la “clàssica de primavera” de Muntbikes ha portat alguns dels ingredients que la caracteritzen i que no poden faltar mai en aquesta sortida.

    Hem tingut escapades, avui ben matineres, algunes porten a bon port, d’altres no tenen èxit.

    Hem tingut polèmica, tant per acusacions de pactes d’equip com per no fer cas al fet que un dels participants s’havia quedat enrere i s’ha seguit aplicant un ritme infernal, tot i que només ens trobàvem a la segona volta.

    L’altre ingredient indispensable en aquesta ruta és la de les aparicions estel•lars que es produeixen, tant a primera hora per després abandonar prematura i voluntàriament aquesta “simpàtica cursa encoberta” que celebràvem avui com fent acte de presència a mitja volta, per sort avui un d’aquests artistes convidats ens ha brindat un espectacle pirotècnic, ja que ha petat en els dos passos pel Pollastre en que ens ha acompanyat.

    En fi, a veure que ens regala la següent sortida.

    Adrià.

    ResponderEliminar
  10. bé una sortida prou bona al cap i a la fi, ja que t'obliga a preservar forçes i acabar-te buidant al final, similar a una marxa, però aqui has de vigilar més que no te la cardin!
    veig però que esteu molt callats, alguns per cansats, d'altres per enfadats.. ;) si més no.. demà ja es dimarts i a recuperarse per la super sortida del diumenge, aquesta si, per mi, la més important en la preparació de la QuebrantaHuesos 2013.
    en quan a la volta, guió similar a lany passat, primeres voltes amb cuidado i sense velocitats gaire altes, i en entrar a la tercera es nota com es tensa la corda.. es fà el silènci i la cosa s'escalfa, la norma no escrita deia que a la 3a i endevant hi ha carta de llibertat per fer cadascú la seva, vem provar atac al castell del oliver i va ser la bona! a saco fins al final i acabant amb un promig de uns 33 aprox.

    en resum, ens veiem demà! qui ho vulgui

    ResponderEliminar
  11. Hola penya. esteu molt callats, això que ha pasat és com una grip.... tornant a la sortida o marxa, en fi que cada un intrerpreti a la seva manera, per mi es punyetera tant fisica com mental, a on els companys sont enemics i tant les forces com les debilitats queden a la llum, un calvari. En fi això és per mi les 4 voltes a Mata,un entreno més per anar fent camí per el gran dia..QH2013. fins aviat.

    ResponderEliminar
  12. A mi aquesta sortida mencanta. Per que es com una carrera. I a mes sense sortir del Maresme. Sempre penso que m agradaria organitzar una Cursa important amb aquest recorregiut. Jo vaig patir molt. I al final amb vaig quedar. Pero vist del punt de vista positiu. Es un bon entreno sobre tot mental

    ResponderEliminar
  13. Yo que hacia mucho tiempo que nos salia, que voy a decir...os vi a todos como toros!! (de cejas para abajo, eh!)

    Mare de déu!!! Dais miedo..no se si empezar a salir de nuevo con el Munt Bikes o dedicarme al golf, porque me vais a dar unas palizas este verano-otoño-yhastaquecojaforma.......

    Seguro que los que vais para la QH llegareis muy bien, se os ve mu preparaos (la nueva ropa da un aire "pro" que no veas!)

    Yo el otro dia hice lo único que podía .... dar una vuelta y PETAR!!! pero eso si, antes tenia que hacer el "cabroncete" dando algún tirón...mas que nada para eso de sentirme ciclista de nuevo... ;) y porque el dia era propicio, ya que todo el mundo iba afilando cuchillos, por eso de tensar un poco mas el ambiente...
    Pero visto lo fuerte que andais, ni apretando el culo consegui despeinaros!! jajaj

    Ya la próxima que salga, me llevo bocadillo y prismáticos y veo el espectáculo desde el "palco" jajaja

    Javier

    ResponderEliminar