jueves, 9 de mayo de 2013

XVI Terra de Remences (Diumenge 12 de Maig)


Sortida a les 8h. des de Sant Esteve d'en Bas.


Ver mapa más grande

Total: 175kms. ó 95kms.


Mapa Recorreguts

Perfil Recorreguts
P.D.: Molta sort a tothom i no correu gaaaireeee, que no es una cursa, es una marxa cicloturista....;-)...

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

13 comentarios:

  1. Proposo a la sortida fer-ho tots junts. A veure si ho podem fer!!!!. Ho dic per almenys veure'ns i fer pinya!!!

    quimet

    ResponderEliminar
  2. Quim estant molt be els teus comentaris de veritat pero la gent té anim competitiu i a no se que estiguem tots junts a davant de tot és impossible sortir tos junts. i s'ha de respectar perquè hi ha gent que ens agrada competir i fer un bon temps si podem.

    anònim de bon rollo

    ResponderEliminar
  3. Anònim, vols firmar si us plau??. És per si eet passo fer-te un bon somriure.

    apa-li, que competiu a gust.

    quimet

    ResponderEliminar
  4. Aqui trobareu amb el DNI el vostre diploma:
    http://82.223.114.133/inscripcio/impressio_diplomes.php

    ResponderEliminar
  5. Estic al·lucinat! no tant per els flipants 5.00.08 del dani, que d'alguna manera ja m'ho esperava, ho veia fà dies.
    estic gratament sorprès per els temps den joan, del albert.. d'en quim.. heu fet temps que en époques sense ''paro'' hagéssin sigut brutals, ara sembla que hi ha molta gent per davant perque la situació econòmica ha fet que la gent tingui la mala sort de poder entrenar més.
    l'edmond que la ha acabat amb un temps que fa 3 o 4 anys s'hagués ''cepillat'' a més de un.
    el Roger el vaig portar enganxat a l'autobus fins a manlleu on ja hi havia cremat fins l'ànima per aguantar.. ostia que concentrat estava, això demostra que quan es pot córrer tothom ho prova,
    per part nostre vem anar superbé amb el pepe i el meu pare fins la meta, vem portar ritme alt i continu, tirant de tot el grup que portàvem comprovat desde el km 105 fins a meta ni un relleu, però bueno l'entreno bò per nosaltres i el temps també perque baixant es quedàven.
    bueno setmana de descans.. i mal temps diumenge esmorzar i MuntBikes a la Half Challenge de Calella, ja que estarem al punt avituallament mecànic a sant celoni. ens veiem dimarts o avui qui pugi a MuntBikes

    ResponderEliminar
  6. Tens raó Arnau en tot el que dius, ... els temps són "flipants" i és cert que fa uns anys eren estratosfèrics i ara també ho són, però el nivell ha pujat molt segurament pel motiu que comentes i perquè cada any que passa es creix sobre el pòsit que hi ha...
    Segueixo pensant que baixar de les 5 hores i mitja és una passada, tenint present que l'any passat duiem més Qm,..., amb en Joan ho vam intentar però no podíem córrer més... , i crec que tant en Joan, en Manolo i en Quim han batut el rècord personal que és del que es tractava...
    També ens ha sorprès gratament el Roger, ja la setmana passada per allà Sant Feliu ens va fer patir, ja es veia venir que "se sortiria" i ahir per fi va vèncer el temible Bracons... I l'Emma, pot estar satisfeta del que ha fet si té en compte com porta la temporada entre lesions, estrès, etc. L'Edmond increïble, jo en el meu debut vaig fer 6:56... El Lado Oscuro, sense paraules, em trec el barret..., i el Gabri no vegis "com va"... Finalment el Dani esperàvem un gran temps, però el que ha fet és un "tiempazo"...
    Felicitats i ens veiem aviat...
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  7. Felicitar-vos a tots, és impressionant els temps que veu fer. Cada vegada m'ho poseu més dificil per poder seguir-vos, al final si que m'hauré de dedicar a fer les coses que les mamis de la meva edat fan, anar al gimnas, nedar una mica i de tant en tant una cursa popular, jajaj ;-))
    Be, ja tornaré a la guerra, ara moralment no es que estigui massa contenta, tot i que he fet un temps molt similar al de l'any anterior les sensacions van ser, grgrggrgr ..... sense comentaris.
    Pero tornaré, no baixeu la guardia je je je.
    Fins dema

    ResponderEliminar
  8. Hola penya: Tot està quasi bé dit. Jo que sóc de la vella escola us puc dir que any rera any el nivell de les marxes puja en progressió geomètrica i això els de ciències ho entenen bé.

    Tot i que és ben veritat que tot quisqui quan hi va, té "in mente" un objectiu, acabar-les i gaudir-les (ambient de puta mare) té un merit acollonant. Anar fer 175 Km, amb 4 ports, un d'ells Bracons és de bojos i la gent fora del"mundillu", que és la majoria, flipa amb nosaltres que és capaç d'aixecar-se abans de les 5 per anar a córrer, i de quina manera els 175 KM. Però el mèrit no ens el treu ningú, ja que voleu que us digui: xalem com uns animals. Xalem patint però xalem.

    I ara una petita, o no ressenya:

    1) Visca Munt Bikes i la mare que ens va parir a tots!!!!. Som el Barça del cicloturisme!!! Ho sento Dani per lo del Barça.
    2) Visca en Dani González: quedar primer. En una marxa no es dona cap premi ni reconeixement, però des d'aquí dir-li que mèrit en té i molt!!!. No has passat primer per la meta, però aquí compte el temps i no el passar primer. Son les normes. Visca!!!
    3) la meva medalla gegant és per en Roger. Sé que ahir no va xerrar gaire i per això va fer la PROGRESSIÓ MÉS BÈSTIA del Munt Bikes. Roger, ja saps que confiava molt en tu. Ets molt bo!!!!!!
    4) Dani, no ets sub 5 per 8 miserables segons, però hi ets, o tens. Tu seràs, si la cosa segueix com ara, seràs el tercer Munt Bikes en guanyar Terra. És veu
    5)Gabriel: aquests "entrenos" dia si i dia també pel Montseny tenen els seus resultats. Gran resultat!!!!!
    6) Vicenç i Arnau ( avui passo de DV, etc....) Molt i molt bé. Tots dos amb problemes per lesions, bronquitis, organitzacions,feina, etc, etc. Vicenç, vull però no puc....... :-(
    7) Pepe: Has estat parat molt temps i el cos és un rellotge. Un dona pel que ha treballat i entrenat. I a més ara tens altres obligacions..... :-))
    8) Zipi i Zape, nens de Sant Cebrià: Quan sigui gran vull ser com vosaltres. No esteu però tant lluny. Lluitaré per acompanyar-vos l'any vinent.
    9) Emma: Grandiosa depredadora. Crack més que crack!!!!!. No et deprimeixis ni gota. les coses van com van, i aquest any les estàs veient de tots colors. Lluitar en molts fronts oberts no pot ser. I el temps d'ahir amb rampes incloses, és boníssim.
    10), al tots els altres Muntbikers, Pablo, genial, Manolo, tu passada en Bracons me encanto, te lo juro!!!!. Llàstima de la rampa al final.
    Isabel, no et conec però de nassos, i Jordi i Edmon: De collons!!!!!!!!!!!!!

    I per acabar dir-vos sobre el meu paper que n'estic més que content.

    I evidentment, tots a millorar-ho el 2014.
    Visca la pressió!!!!!!!!!!!!

    Quimet,

    ResponderEliminar
  9. Felicitar-vos a tots i a segir entrenant, això acaba de començar...

    ResponderEliminar
  10. Felicitar-vos a tots i a segir entrenant, això acaba de començar...

    ResponderEliminar
  11. Tot esta dit. O casi tot. En fi fel.licitats a tots. I recordat tambe que en Jerome tambe va fer un temps espectaculat. 5.15h. es un tiempazo. I per acavar tambe voldria deixar clar que tant en Pepe com l Arnau rs van agafar Remences com un entreno i em van anar esperant. Sino tambe haurien estat en un temps fantastic.

    ResponderEliminar
  12. Tot esta dit. O casi tot. En fi fel.licitats a tots. I recordat tambe que en Jerome tambe va fer un temps espectaculat. 5.15h. es un tiempazo. I per acavar tambe voldria deixar clar que tant en Pepe com l Arnau rs van agafar Remences com un entreno i em van anar esperant. Sino tambe haurien estat en un temps fantastic.

    ResponderEliminar
  13. Bueno , felicitar a todos por los tiempos, remences ya es pasado y ahora nos toca entrenar mas para la quebranta...O sea a sudar el mallot de Muntbikes ...Un saludo a todos
    Gabriel

    ResponderEliminar