jueves, 20 de junio de 2013

Expedició MuntBikes a la QUEBRANTAHUESOS 2013


Amics i amigues, la QH 2013 "JA ARRIBAT UN ALTRE ANY!!".
Com des de fa alguns anys, l'expedició del C.C.MuntBikes, tornarà assistir al Magne Event de ressò nacional i internacional. Aquesta expedició poc a poc va creixent i conquerint més part del territori, començant per 1 casa de Ipies (La Luminosa) fins aquest any que tenim 3 cases degut al creixement que ha hagut en nombres d'assistents (+ de 30 persones).

Després de passar moltes hores entrenant (alguns menys que d'altres, alguns altres moltíssimes, d'altres hores clandestinament, altres fent Legarretas i altres cridant al darrera del pilot) ara ve la hora de la veritat, de demostrar que aquestes tàctiques de cadascú li funcionen i que sobretot ha valgut la pena.
O sigui que, cavallers del Ordre MuntBikes, poseu-vos el vestit de gala, pentineu molt bé el vostre cavall, afileu l'espasa, agafeu l'escut i sortiu a demostrar el que sou!!! Uns autèntics MUNTBIKERS!!

Info sobre viatje i destí:

-Ens allotjem a "La Casa de Luminosa", "Casa Angel" i "Elisenda" ubicades al poble de Ipiés (Osca) igual que l'any passat. Està a 12kms (15min.) de Sabiñanigo. Llistat de cadascu on s'allotja

-Son aproximadament de 4h. a 4h30min de viatge a velocitats legals.

Més Info sobre la Marxa:
Mapa Recorregut

Perfil Recorregut i Avituallaments

Previsió Meteorològica

Molta sort a tothom i bon cap de setmana,
Club Ciclista MuntBikes

8 comentarios:

  1. ANIMO!!!! A DARLO TODO Y DEJAR EL LISTON BIEN ALTO!!!
    DISFRUTAR!!!!!
    Javier

    ResponderEliminar
  2. QH feta i acabada !!!!
    Per mí cap de setmana molt intens, d'emocions, sentiments...però m'ho he passat genial, amb companyia de gent fantàstica. (llàstima que em faltava part de la meva family).
    Crec que tots ho hem passat molt bé. (ciclistes i no ciclistes)
    Felicitar-nos per els temps tant espectaculars que tenim tots, sense cap excepció. Uns amb més bons que altres però aquí les qualitats de cada un i el dia a dia de cada persona.
    Però, a qui se li digui que pràcticament tots els components de l'equip MB van baixar de les 7.30h personalment crec que és un super mèrit.
    (Genard !!!! tú perquè vas fer l'aperitiu a tots avitullamanents, vas ser el que li vas treure més rendiment als 64€ de la marxa, sino també sub 7.30h. però gran mèrit per tú d'acabar aquesta marxa que no és gens gens fàcil, ENHORABONA).
    Res més a dir, espero els vostres post, jo ja he obert la llauna ;-))
    Ens veiem demà rodant una estona per la N2. Tot pla pujades noooo per favor !!!!
    Bona revetlla a tots

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Emma per ser tu la primera. És veritat que ha estat un gran cap de setmana en el que per sort tenim encara un dia més per descansar d'aquesta prova cicloturista on tots (o quasi) anem a fer la marca de la temporada.
    Ens ho hem passat crec jo molt bé amb una organització made in MuntBikes de 10. Gràcies per la vostra dedicació i pèrdua d'hores.

    I pel que fa a la vesant esportiva no cal posar les marques, però collons!!!!!, la majoria ho heu petat. Com tingueu que millorar els temps l'ambient d'entrenaments pel 2014 s'albira senzillament infernal :-((. Veure'm......
    I finalment pel que fa a la meva humil persona,dir-vos que tot i que vaig patir ahir molt i molt , sobretot al Portalet, he pogut baixar per un pél dels mítics 7:30, amb una sensació de no poder anar molt més enllà.
    I ara seguirem pedalant però d'altres maneres més relaxades.

    Resum : Punyeterus, com és que correu tant i tant!!!! Us poso un repte: l'any 2014 vull un sub 6:00:00 a Munt Bikes, la progressió diu que així serà!!!!!!
    Visca MuntBikes i visca Sant Joan (Puigvert i Morales)!!!!!!!

    Quimet.

    ResponderEliminar
  4. Bueno.. ja som aqui un any mes. Sant joan i post quebrantahuesos. Doble celebració, com ja vaig dir lany passat i en varies ocasions, el que més minpresiona i em fa sentir orgullos, es el fet que cada cop es fa mes notable, tots per sota 7.30 i molts per sota de 7. Daltres fent semblar que baixar de 6.30 fos una cosa normal! I perdoneu que us digui pero no ho es. Ni molt menys!
    Es super dificil i els que lhan fet ho saben. Requereix maxima concentracio i ni un error.
    Ara a descansar 3 dies i a passarho be rodant el q queda de bon temps.
    Per la meva part no se ni com ho vaig fer. Vem començar la marxa esprintant el 1 er km pero no hi havia remei.. estavem alla i era el que demanava el pilot capdavanter.. despres es va relentir molt i jo hagues preferit rodar mes rapid abans del somport pero un cop dins ja es va fer justicia i es va estirar tot. A dalt ja anavem en fila india i les llengues fora. Vem arrivar al marie blanque en 2.24 i tocant el cap de cursa 33de mitja en coronar, dani i jo, pepe a tocar i sabiem que gabriel estaria bufantnos el clatell jeje
    Entrem al portalet ja separats de nou. Dani i jo junts i alla agafem al jose, entrem els primers km del port rodanr a 32 33 i jo resant s'em esta acabant el rollo, si seguim aixi crec q petare, aviat es va aixecar el desnivell del port i el ritme em va afavorir i la gent ja es quedava. Baixada rapideta del portalet i direcciola hoz a fondo i relevant a mort. 6.08 al final i record de la meva vida. Gracies tambe al pepe i dani que tot i que al final va costar una mica mes.. podia haver sigut al reves perfectament.

    Ens veiem dema!!!

    Arnau

    ResponderEliminar
  5. QH 2013...
    No cal comentar els detalls de la marxa que tots coneixem i patim... Els temps immillorables, o potser sí... perquè anem trencant el crono cada any... El Marie Blanque i el Portalet estan allà, són el plat fort, però sempre penso que la clau està al Somport i amb el que gastem de més des que sortim de Sabiñánigo i coronem..., que per cert, aquest any ens han regalat un trosset més de port al no passar per dins de Candanchú...
    De la Hoztia de Jaca no se’n parla gaire, una “tachuela” diuen alguns, o que la marxa s’acaba al Portalet, diuen els altres... Jo penso que és la guinda, on perds contacte amb el grupet que vas i no pots seguir els que et passen, després ve la baixada que no saps com traçar perquè estàs fet pols,,,, i de sobte alguna corba amb “matalassos” amb algú que s’hi ha empotrat... Travessem la presa, túnel que no hi veus res i “puto repetxó” de Búbal que t’acaba de trencar... Finalment més de 20 Qm per Sabiñánigo que per acabar-ho d’amenitzar l’aire bufa de cara... i no em vull deixar els dos “repetxons” que fem a la circumval•lació abans de mets...
    Deixant la QH vull agrair la feina efectiva i ben feta pel Vicenç, l’Emma, l,’Arnau i les seves famílies perquè tot surti perfecte... De veritat que no falla res i quan sé que esteu al capdavant de la logística em quedo totalment tranquil perquè les negociacions, les trucades, els mails, els “wazaps” i tot el que faci falta ho porteu a terme amb eficiència i generositat... I ja sabeu que per l’edat que tinc no em cal fer el pilotat...
    Un altre reconeixement el vull tenir per els acompanyants/tes “sufridors”, estant al nostra costat, aguantant les nostres avorrides converses de bicicletes i animant-nos a l’arribada...
    I crec que el suspens i que hauran de repetir curs és per als organitzadors... Desconec les causes pel canvi del recinte, però he patit en les pròpies pells el “caos de l’arribada”, fotent-te la bronca perquè feies nosa, fent-te aparcar al bici a tu mateix quan el teu cervell encara no carbura, descobrint on donen la beguda i esbrinant que el menjar està a les antípodes, però de sobte adonant-te que el diploma-medalla es recull a l’altre banda, però resultant que et graven la medalla a un altre lloc, amb cues inacabables i que no han previst una sola ombra.. En fi, no ho havia vist mai i crec que si es vol fer expressament no es pot fer pitjor...
    No m’enrotllo més i ens veiem dimarts...
    Albert Galicia
    .

    ResponderEliminar
  6. Hola a todos,
    Creo que todo está dicho,
    Por mi parte volver a agradecer a Emma, Vicenç y Arnau su dedicación por la organización, desde fuera todo parece muy fácil pero se el tiempo, estrés etc. que lleva, luego encima trabajar, entrenar, familia y hacer la marcha!!! Unas máquinas!!!
    Jeroen

    ResponderEliminar
  7. gracias de parte de todos por los alagos.
    si es muy dificil de cuadrar todo y al gusto de todos. al principio eramos unos cuantos y ahora somos 40 en muchas ocasiones,
    nos pondremos a preparar la subida MUNTBIKES-VALLTER 2000 prevista para finales de julio igual que el año pasado. una salida que esperemos esteis todos y que el restaurante haya hecho ampliaciones que sino no cabemos! jejej!

    MuntBikes

    ResponderEliminar
  8. Bona nit MuntBikers,

    Què dir que no s'hagi dit? Em sumo a tots i cadascun dels comentaris que heu fet. Mentre escric aquestes línies i penso què dir, se'm posa la pell de gallina recordant el cap de setmana que hem passat. Sou molt GRANS!!!
    Sense mirar els temps (que són tots espectaculars, molt bons) crec que acabar la QH ja té molt de mèrit, i vull felicitar a tothom per aconseguir-ho.
    Però a part de la QH, que és el motiu de la nostra trobada anual a Ipiés, m'agradaria quedar-me amb el més important que tenim. I el més important, per mi, són els sentiments. Sopar tots junts a la casa rural compartint converses, llevar-nos al matí i esmorzar amb el neguit a dins, fer la cursa... Anar a Jaca i sopar, compartint més converses i bona companyia, històries i vivències d'uns i altres, riure... I arribar el diumenge a casa i asseure's al sofà i mirar enrere i adonar-te del que has arribat a gaudir... S'ha de viure per a poder-ho entendre. Això és el que ens emportarem, i no té preu.
    Per tot això, com sempre he dit, i sense ser pilota que com molt bé diu l'Albert Galícia ja som grans, gràcies per l'oportunitat que m'heu donat, un any més, de ser-hi.

    Ens veiem aviat i l'any que ve a la QH.

    Visca MuntBikes!


    Miquel

    ResponderEliminar