jueves, 13 de junio de 2013

Sortida carretera Diumenge 16 de Juny

Volta per TerraNegra (Pre-QH2013)

Quedarem a les 7h. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min. en punt!!

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa (reagrupament) - TerraNegra (regrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament i reposició aigua font) - Cal Coix - Tordera - Pineda - Canet i Arenys de Mar (cerveseta a l'Ateneu).

Total: 112kms. 4h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D. IMPORTANT QH2013:
Us passem tota la informació Cap de Setmana (Ipies) QH2013.

Llistat cases on està cada persona:
LA LUMINOSA: Emma – Alex, Joan – Rosa, Albert – Fina, Jordi – Silvia, Quim – Juliana, Nuri – Gabriel, Edmon, Vicenç - Anna – Eloi, Arnau - Pepe - Dani

CASA ANGEL:
Edi – Bern, Rafaelle – Jesús, Jordi Vàzquez - Miquel Dominguez

ELISENDA:
Manolo - Eduard - Jose Prestamo, Juan Estrada – Josep - Jerone – Pol

PREU PERSONA : 90€
Inclou: 2 nits + 2 esmorzars + sopar del Divendres

SOPAR DISSABTE: Restaurant Corbacho (www.restaurantecobarcho.com)
Preu sopar 20€ persona (menú)
No Inclou: Cafès i cerveses ó begudes que no siguin aigua ó vi.

P.D.:  És important que us preocupeu de tota la documentació que haureu de portar per recollir dorsal !!!

Qualsevol dubte o pregunta contactar amb MuntBikes

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. Bueno, espero que a esta salida, que es en teoria tranquila, no caigan muchas cabezas, ni haya mucho cuchillos afilandose....o si? :(
    Miedo me da, con todos los QH en plena forma...

    Javier "Glober Trotter"

    ResponderEliminar
  2. Dema ritme tranquil. Per tonificar la musculatura. I sobre tot gens d estres. La Qh. Ja es aqui i es una prova molt dura per tot el que comporta . Totom s esforçat mes que mai fent tots els entrenos posibles e imposibles. Mai havia vist a la gent tan motivada. Per tant ara a recuperar forces per el gran event del dissabte que ve. Desitjo que tots us vagi molt be i pugueu asolir els vostres objectius.
    El que es clar. Es que entre tots estem convertin CC Muntbiked en tot un referent del ciclisme aficionat

    ResponderEliminar
  3. Tot i que ara faré una entrada, ja sabeu que el cabreig que porto des de fa dues setmanes és tan MONUMENTAL que tinc gravat a foc roent i amb molta sal i pebre a sobre qui va deixar-me TIRAT COM UN GOS, fa dues setmanes a les 4 voltes a Mata. Aquesta cabronada em durarà molt ja que m'ha fet canviar, be canviar no, refermar que és la bicicleta ara mateix per un CICLOTURISTA com jo.
    Però bé la QH està a la cantonada i és una gran festa per a molts de nosaltres. En primer lloc donar les gràcies als organitzadors de l'anada a la QH ja que com sempre ho tenen tot més que previst i en especial a l'Emma i en Vicenç. Per cert Emma, com que no estaves a les 4 voltes a Mata sàpigues que no tinc res contra tu i si t'atrapo, cosa gens senzilla et faré de gregari. :-))))))))))).
    Particularment tinc moltes ganes d'anar a passar el cap de setmana a Ipìes i ens ho passarem de conya, on la marxa passarà a ser una mera anècdota ( conya marinera) i on la mega festa a la Disco La Luminosa de dissabte nit marcarà el final de la duríssima jornada de dissabte.

    Per altra banda, per a mi la QH representa ja un final de temporada, trencat per sortides puntuals com la de Vallter 2000 que també l'espero amb candeletes i és aquí on penso CILINDRAR A TOT QUISQUI, en especial els supers campions de les 4 voltes a Mata.

    Por cierto Javier "Glober Trotter": me puedes explicar tu táctica hace dos semanas???. Pusiste a todo el gallinero "ESBELOTADO" i perdieron la noción de la vuelta en que estaban.Que sepas que estás incluido en la lista. :-)

    Cloenda: Aquest any AL PORTALET espero escriure amb lletres d'or una de les pàgines més brillants de la meva dilatada carrera globero-esportiva on la paraula CILINDRAR quedarà curta. La rabia i odi que tinc a dins farà reneixer The Shark Terminator, que no vol dir que se termina el Shark. A i que sapigueu que tin l'ARMA LETAL, o sigui la bici acabada de repassar no sense tenir que aguantar la bronca dels mecànics de Munt Bikes sobre el més que lamentable estat en que la tenia. Imagineu-vos ara que rascaré uns 2 Watts per haver canviat la cadena que ja tocava a terra de la panxa que tenia. I res més que no us ho mereixeu. Drmà estaré en aquesta merdeta de sortida que heu programat. ;-

    Ciao MuntBikeros i Muntbikeres que Déu us beneixi. Alea jacta est::::::::::::::

    The Shark ( no de la família Stark si no dels Lanister)

    ResponderEliminar
  4. predicador no t'enfadis! que en el fons ja set ha passat! demà a veure si fem bondat i no tenim que tenir divergències de ritme, ja que al col·lectiu o gran part d'ell li interessa regenerar per estar a tope, ritmillo però res de ''demarrage'' a les arribades ni als ''altos'' de la ruta. si pot ser!

    bueno anem a acabar de coure la estratègia a una parada per la QH ;)

    ResponderEliminar
  5. jajajjaja, juajuajua... Quim sempre ens treus un somriure amb els teus comentaris; i no ho dic per les 4 a voltes a Mata, sino pel comentari de que em faras de gregari.... jajajjajaja.
    SI m'agafes, que jo tampoc ho veig tan difícil em passaras i si em pots passar sense que et vegi amagat entre ciclistes ho faras..... ;-)) de bon rotllo, jo no m'enfadaré només faltaria.
    En quan cap de setmana a Ipies, tens tota la raó, la QH és una part de la Festa del proper cap de setmana. Així que a gaudir-ho al màxim que ens ho mereixem tots, només per l'esforç que fem durant aquests últims mesos per estar aquí aquest cap de setmana.
    Així que, us vagi super bé a tots, a cadascú dins de les nostres possibilitats. I pensar que només pel fet acabar aquesta marxa ja hem guanyat.
    MOLTA SORT !!!! ;-))))

    ResponderEliminar
  6. Bona sortida pre QH, per alguns es clar. Altres als qui aquesta sortida els i semblava una merdeta, encara que no ho diguessin, han cremat la última carbonilla i potser algo més, ja es veurà dissabte. :-)
    Erem avui una colla de collons, més de vint i feiem un goig a la carretera de nassos. Ara, si avui no hem aconseguit arribar junts, no ho farem mai. Espero que tots els que heu fet la cursa de Tordera a Arenys, hagueu gaudit d'un espectacle impressionant i digne. L'Strava dona una mitja de Calella a Arenys de 40 i picu amb vent de cara ( plas, plas, plas, plas)

    Doncs per ser una merdeta de sortida un humil i dolent ciclista com jo ha fet segons polar els quasi 114 qm a 31.7 Qm./h i només a 122 pulsacions de mitjana. A i de Tordera a Arenys trincu trincu i amb molt bona companyia, companyia molt estranya en aquest llocs però avui amb el cap molt ben moblat ( potser sorprenentment) Ho veig i no m'ho crec o si ja que fent un Lejarreta (*) quasi del principi al final darrera uns quasi pros com alguns de vosaltres la cosa és més senzilla. Només us falta sortir a la tele.

    I ara res més a esperar dissabte si el meló surt a tothom al seu gust.

    (*) Lejarreta era un corredor Vasc professional i bon escalador que normalment sempre anava l'últim del pilot. Jo li professo una gran admiració i intento calcar-li la tàctica.

    Quimet .

    i a veure si escriviu avui tots. Aquí no només és parla a la carretera, aquí també tot i que potser no guanyareu :-))))

    ResponderEliminar
  7. Que buena salida la de ayer, yo al menos me lo pase genial porque las piernas respondieron.

    Otros iban ayer medio "zombies", pensando mas en el recorrido de la QH..("si llego a Marie Blanque con x horas, voy con tiempo, dos minutos mas alli, dos menos alla, la media de 35k para llegar al tiempo, etc etc" jejeje) No lo critico, yo en vuestro lugar estaria igual!! ;)

    Al final recordar que hay que disfrutarlo de principio a fin, exigiendo al cuerpo lo maximo, pero cuidándolo tambien! :)

    Lo de llegar juntos un dia Lejarreta, es Mision Imposible, asi que mejor hacer dos grupos, y que cada uno disfrute a su ritmo, que de Tordera a Arenys fuimos de lujo detras! ;)

    Pasarlo bien y disfrutar mucho, mucha suerte y que todos consigan sus metas! :)

    Javier

    ResponderEliminar
  8. Hola:
    Veig que no escriviu gaire. Deu ser que esteu concentrats abans de la QH. Mare de Déu quanta seriositat, fa fredat!!!!!.
    El la meva entrada de més amunt volia deixar caure entre línies un descontentament cada vegada més profund que tinc amb la forma general de la gestió del "grup" i ho dic entre cometes perquè em pregunto:

    ¿REALMENT ARA MATEIX C.C. MUNTBIKES, tant en les sortides de diumenge com en molts dimarts (ahir per exemple) i dijous és un grup???? o cada un va a lo seu????, sense importar-li el que passa al seu darrera i que pensen també els companys que pel que sigui han quedat endarrerits, ahir per exemple esperant la reincorporació d'un company que no havia pogut sortir a l'hora i tenia que fer un canvi de sentit. (però hi ha altres casos).

    De veritat potser amb faig molt pesat ( se que alguns ho penseu com també se que a altres us importa una mer......), però penso que necessitem fer : TERÀPIA DE GRUP.

    Sóc dit!!!!!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  9. Felicidades Quim!! Tanto encima de la bici como fuera de ella eres un crack.
    Siempre podemos hacer un poco más x los demás, será cuestión de proponerselo.
    Saludos a todos. (jose calella)

    ResponderEliminar