jueves, 6 de junio de 2013

Sortida carretera Diumenge 9 de Juny

Ultrafons del Montseny

Quedarem per sortir a les 7h. des de les 4 Carreteres d'Arenys de Munt.

Ruta serà la següent:

Arenys de Munt - Collsacreu (reagrupament) - St.Celoni - Campins - Sta.Fe (regrupament al Restaurant, per anar tots junts fins a Seva) - St.Marçal - Viladrau - Seva (reagrupament) - Collformic - Mortirolo - La Costa - Fontmartina - El Mirador - Turó de l'Home - Les Antenes (reagrupament) - baixada Sta.Fe - Campins - St.Celoni - Collsacreu i Arenys de Munt.

Total: 148kms. 6h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Últim Diumenge exigent abans de la QH, el peix esta tot venut, després d'aquest Diumenge a recuperar i a fer bondat abans dels 3 coneguts petards a Sabiñanigo...;-)...


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. El silenci dels comentaris, em fa denotar q la extensió del conegut virus "cangelitis" es important. 😰😱😷

    ResponderEliminar
  2. Roger,Roger.. crec que la setmana passada no estaves en el esdeveniment de "la clàssica" de primavera del maresme per tant dedueixo que tenies la passa..Entec la teva malaltia es molt cruel .....cuidat molt i no recaiguis .Per ser demà passarem llista i el que no i sigui rajarem d'ell a tope,sense miraments.

    ResponderEliminar
  3. Me parece que mañana nos tocara sacar la barca de pedales......Gabriel

    ResponderEliminar
  4. Jaja, el Roger no té canguelitis, és un ciclista selectiu i prou.

    A veure si no plou, els meteoròlegs anunciaven treva de dissabte a la tarda fins diumenge al migdia, a veure si l'encerten.
    En tot cas mirarem d'esbrinar si hi ha rems electrònics d'onze velocitats per a la barca de pedals.

    ResponderEliminar
  5. La setmana pasada em fa afectar el virus "BTTtitis" algo molt comú en epoques d primavera i tardor ja q el Montnegre esta increible. No sabeu el q trnim aquí aprop.
    Jo estic vacunat fa temps d "cangelitis", ara bé ojo q per culpa del "mandritis" i "cangelitis" podeu passar a una fase avançada d'aquestos tranformant-se en una "QHitis aguda" q us afecti tot l'estiu.

    ResponderEliminar
  6. demà a les 7 a 4 carreteres tot cristo!!aquesta es la ultima bona que queda! despres haurem de preparar la pujada al turó del home i potser hi pujarem uns quants cops en 15 dies! jejeje sempre quedarà can carreres o les fonts que ultimament estan transitades!

    en fi... d'aquí una estona a les 4 carreteres! :):)

    ResponderEliminar
  7. Primer d tot felicitar a tots els guanyadors d la jornada q son tots aquells q van intentar pujar al Turo, encara q la meterologia va aigualir la festa final. Jo q per motius familiars vaig abortar i tornar sol, valoro molt, tot i q la meva religio no em permet pujar al Turo fins q ho asfaltin ( per fer BTT tinc una altre bici, passo d fer-ho amb la d crta.), qui despres d'aquesta volta afronta la pujada aquesta. Chapeau per tots ells.
    Per altre banda, si abans avisem qui marxara abans, podrem organitzar grups d tornada i evitar aquesta dispersió final.
    Tambe hauriem d respectar avituallaments marcats, com el d Seva, q no varem fer ni el gest d para ni preguntar si algu necessitava fer pit-stop.
    Apa senyor com deiem tot esta venut i ara a carregar piles fins el dia D hora H, QH2013!!!!

    ResponderEliminar
  8. si que hi ha molt de silenci! o potser cansanci? els metres de desnivell acumulat sembla que han fet mella ens les ànimes de tots.
    jo per part meva vaig acabar cansadet que de fet encara ho estic, però molt satisfet en veure que les coses van endavant i podrem afrontar la Qh amb garanties, aquest any serà o tot o res per el que veig, tothom te posat en ment clavar uns minuts al seu propi crono i espero que ho aconseguiu.
    be, demà dijous ens tornem a veure fotent ''bandassos'' per mata, i diumenge ruta de recuperació per anar encarant els últims 5 dies!

    ResponderEliminar