domingo, 21 de julio de 2013

Informació i detalls "Vallter2000" (Edició 2013)

Degut al creixement del event en número de participants, volem recordar a tots els participants i remarcar certs punts importants perquè el transcurs del dia sigui l'esperat per a tots:

  1. Els participants podeu deixar a MuntBikes (Arenys de Munt), durant aquesta setmana i com a últim dia Dissabte 27, abans de les 14h., una bossa amb el material que considereu oportú com paravent/impermeable, recanvis de càmeres, una muda, sabates, necesser...
  2. La furgoneta d'assistència serà conduïda pel mecànic professional FRANK (retornat recentment del Tour de França on ha col.laborat amb l'equip SKY), i portarà les eines necessàries, bomba d'inflar, aigua i fruita i les bosses de tots.
  3. Sortirem molt aviat i encara serà fosc durant un bon tros del recorregut inicial, per la qual cosa aconsellem portar llums o similar i es circularà en pilot fins que surti el sol. Posteriorment les llums es podran deixar a la furgoneta d'assistència.
  4. La primera convocatòria es a les 5h30min. a la rotonda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i la segona convocatòria i sortida immediata a les 5h45min. No cal comentar que la puntualitat es sagrada.
  5. Un cop iniciada la marxa, es circularà sempre en pilot i s'adaptarà la velocitat perquè poguem anar tots junts i ningú quedi despenjat. Serà responsabilitat dels capdavanters del pilot el de controlar el grup, regular i adaptar la velocitat amb l'objectiu de que el grup no es trenqui. Recordeu els més forts heu de ser solidaris amb els que no ho estan tant i els heu d'ajudar. D'aquesta manera arribarem segur a "bon port"...;-)
  6. La primer parada serà Anglès (reagrupament - km.60), on ens aturarem a fer cafetó, menjar quelcom, desar o agafar coses de la furgoneta i fer el que calgui (WC). 10 minuts.
  7. Com a excepcions del punt 5, hi han 2 trams on cadascú podrà pujar al seu ritme, independentment del ritme del grup, i serà el moment, si un vol, de fer exhibicions. El 1er tram serà el Port de Capsacosta, on al coronar farem el 2on reagrupament (km.116) i el 2on a partir de Camprodon (km.127) fins a dalt de Vallter2000.
  8. En cas de punxada o avaria, sempre ens aturarem a un lloc amb boral i bona visibilitat, perquè pugui aturar-se la furgoneta sense cap perill. La furgoneta es quedarà amb el ciclista avariat solucionant el problema i el pilot re-iniciarà la marxa amb molta prudència. Un cop reparada l'avaria, la furgoneta portarà al ciclista i la seva bicicleta 1kms. per davant del pilot, perquè pugui reincorporar-se un altre cop.
  9. Tenim taula reservada per dinar a les 13.15h (primer torn) al Restaurant Can Tiranda i hem de respectar l'horari. L'organització ha calculat temps suficient perquè tothom pugui pujar fins dalt, però si per algun motiu o altre, a les 13h. estiguéssiu encara pujant, hauríeu de donar la volta i baixar cap al restaurant per arribar puntuals a dinar. Si us plau sigueu responsables i controleu l'horari.
  10. A les 16h. ens recollirà l'autobús que ens retornarà a Arenys de Munt i Arenys de Mar. 
Si teniu alguna pregunta o comentari, no dubteu a fer-lo a continuació, us respodrem el més aviat possible.

Ens veiem Diumenge,

Club Ciclista MuntBikes

2 comentarios: