jueves, 4 de julio de 2013

Sortides carretera mes de Juliol


Diumenge 07/07/2013 (Les Dolomites del Maresme amb Alternativa B)
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Tordera...
A) ...Calella - Les Basures - Can Carreras (reagrupament) - St.Cebrià - St.Iscle - Fonts del Montnegre - St.Iscle (reagrupament)  i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
86 kms. 4h. aprox.

B)...Hostalric - St.Feliu Buixalleu (reagrupament) - Coll de n'Orri (reagrupament) - Riells (reagrupament) - Breda - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu (reagrupament) i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
96 kms. 3h.30min. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 14/07/2013 (XIV Pujada al Turó de l'Home)
Diumenge 21/07/2013
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. des del Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Vidreres - Sils - Massanes - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt.
90 kms. 3h. aprox.

Diumenge 28/07/2013 (Pujada a Vallter)***
Quedem a les 5h.30h, per sortir a les 5h.45min. des de la rotonda de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Santa Coloma de Farners - Anglès - Amer - Les Planes d'Hostoles - Bas - Olot - Capsacosta - St. Pau de Segúries - Camprodon - Setcases - Vallter2000 i Setcases.
160kms. 7h. aprox.

***P.D.: En breu tindreu tots els detalls (horaris, preus, ruta...) de la "Pujada a Vallter" 

Salut i pedals,
Club Ciclista MuntBikes

8 comentarios:

  1. perquè Ruta B??
    crec que s'hauria de dir en aquest cas ruta M...
    ja que per temps i distància no te pas inconvenient!

    jajaja

    ResponderEliminar
  2. Guardeu-me dues places a la A.

    Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. Proposo no anar a blanes.. quin rollo nem a lo q nem directe!!!

    Arnau

    ResponderEliminar
  4. Mireu: posar dues rutes, que voleu que us digui...... Ara que a Malgrat es giri, sense dir res de res, no seguint cap ruta planificada i ni dir adéu als que anem a l'altra ruta ho trobo directament: DEMENCIAL i d'un mal companyerisme que no tindria que ser-hi mai. Ara com que sé que us importa res i menys doncs nari nant que no passa res.

    Per cert em quedat 5 per la "B" dels quals 4 l'anàvem a fer si o si i un, en Jordi Vàzquez, volia fer la "A", però com que ningú l'ha avisat (MACO), s'ha trobat pillat decidint fer la "B"

    I Arnau: lo teu maco, maco i mil vegades maco. Fins i tot veient el teu anterior comentari diria que tots/es (l'es és per l'Emma) estaven induïts/da pel mateix.

    Apa-li aneu sortint i pujant rampes del 15%-20% que és la manera de fer penya!!!!!!!!!

    Quimet. penso que sóc rondineta, però lo bo és que tinc raó no???????

    ResponderEliminar
  5. Quim, jo me n'he anat perque a les 9h tenia que estar a casa.
    El meu cos i la meva anima ara no estan per fer aquestes rutes. Sento si he sigut jo la que he creat aquesta confusio de donar la volta a Malgrat.

    ResponderEliminar
  6. Ho sento Quim. Com sempre segur que jo tinc la culpa. Tenia poques ganes d anar a fer aquesta volta. I nomes ha fet falta que l Emma gires per que tenia presa (ella no te la culpa. Ja ho havia dit.). I que en Joan puigvert. Digues que s havia de girar. I a mi ma faltat temps per apuntar.me. Dons ja esta aclarit. Jo tinc la culpa com sempre. Pero no deixa de fer me gracia que en Jordi Vazquez hagi hanat b vosaltres.
    Per el que et toca a tu Quimet. Que no havies de venir fins la Sortida de Vall ter. Dons paciencia. Segur que pujant Vall ter. Em pasares attancanme les pegatines. I ja t hauras venjat de mi.

    ResponderEliminar
  7. Vicenç, arribant a qualsevol lloc abans que ningú no s'arregla res i ni ho pretenc. Jo no vull venjar-me de ningú. Només que quan es va en grup, no s'és només el jo si no que hi han els altres que compten i sobretot s'han de respectar. Això que en teoria sembla fàcil, a la pràctica no ho és tant o almenys a mi m'ho sembla (segur que probablement estic equivocat). I paciència per ara encara me'n queda però no se per quant de temps. :-) o millor :-(

    apa-li CAMPIONS, molta sort al Turó de l'Home!!!!!

    Quimet.

    ResponderEliminar
  8. Hola penya. la sortida d'ahir ...... esquadra de ELIT. can Carreres,font del Montnegre perfecta. ....................................grupeta.....B....... censa comentaris.

    ResponderEliminar