viernes, 9 de agosto de 2013

Sortida carretera Diumenge 11 d'Agost


Volta i visita a Montjuíc per el Litoral BCN

Quedarem a les 7h. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Montgat - Badalona - El Fòrum - Port Vell - Estadi Montjuïc (reagrupament) - Fonts Montjuïc - Port Vell - Barceloneta - Passeig Marítim - Vila Olímpica - El Fòrum - Badalona - El Masnou - Vilassar de Mar - Mataró - Arenys de Mar (aperitiu al Chiringuito Vallbona-davant Riera).

Total: 95kms. 4h. aprox.

Ver mapa más grande

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

3 comentarios:

  1. S'avisa q hi haurà foto oficial per inmortalitzar l'excursió. Poseu-vos ben guapos i d'etiqueta i enllustreu les vostres màquines per la conquesta d BCN (MuntBikes no te fronteres).

    ResponderEliminar
  2. Per mi avuu ha estat una sortida molt guapa. Diferent. I m ha portat records de quant corria a ciclosport. Que acabavam la temporada amb l escalada a Monjuic.
    Bona companyia i envient estival. I a tots els que no heu vingut us ho heu perdut. Sou uns sosos. Jaja.

    ResponderEliminar
  3. De Sosoman a Alegria de la huerta: ja que has recordat tant i tant , a veure si pel 2014 t'apuntes a "veteranus" on penso que hi tens molt i molt a fer.

    Ens ho hem perdut, però a l'Agost no es pot retreure res a ningú i que consti que aquest any m'he saltat moltes sortides i tinc que callar. les coses van com van i les prioritats i formes de sortir en bici canvien. de totes formes les ganes de pedalar estan intactes i m'estic plantejant un 2014 més canyero.

    Fins aviat, Quimet.

    Per cert un record per en Fignon que avui faria 53 anys,

    ResponderEliminar