viernes, 27 de septiembre de 2013

Sortida carretera Diumenge 29 de Setembre

Volta Costanera

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - LLavaneres - Calella - Lloret (reagrupament) - Blanes - Tordera - Arenys de Mar - Caldetes - St.Vicens (poble) - Crta. Mata i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 95kms. 3h.30min. aprox.

View Larger Map

P.D.: Canvi de ruta degut al cansanci de tothom, ara a reciclar-se per afrontar una nova temporada amb forces i ganes....;-)

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

11 comentarios:

  1. Com la majoria no anem a la Marxa. Hi haura sortida. Desprres mirarem de penjar la. Pero en to t cas tingueu en conte que sortirem a les 8h. De l Ateneu.

    ResponderEliminar
  2. The Shark estarà a la sortida. Ruta bona i hora millor. Això si no entraré en cap provocació i respectaré les normes. Sóc dit i visca Munt Bikes, el millor club ciclista del món mundial.........això si amb elements "rarillus" De bon rotllo. :-)

    ResponderEliminar
  3. Demà obrim temporada de socials del 2014!!! a descansarrr ijjiji

    Torito de canet

    ResponderEliminar
  4. si de cada sortida en fem una social, directament m'esborro.
    quimet

    ResponderEliminar
  5. demà quietets cabrons! que esteu molt esverats!

    arnau

    ResponderEliminar
  6. és que el torito de canet, al ser toro surt sempre esverat al "ruedu". vull deixar clar que sóc anti taurí 100%- :-)

    ResponderEliminar
  7. demà que no et pilli el toro quim.... jajajaaa

    ResponderEliminar
  8. TItol de la Sortida.
    Un Dia En Las Carreras.
    Avui ha sigut com va dir el Dani una Social. Avans de St. Pol ja s havia partit en dis grups. Tota la volta ritme infernal sobre tot els Repetjos que feia el Jeroen. (Vaya Ca...).
    Al final pals a st Vicenç. I acava com he pogut ven petat. Aixo si mitja de casi 35. I a les 10.40 al pavello.
    I com nonpot ser d una altre manera en aquestes sortides cabreig monumental del Tauro. Per mi el mes divertit del dia.
    A i avans d acavar fel.licitar l Aleix. Per la seva primera sortida amb Muntbikes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mersi!! M'ho vaig pasar molt be a la vegada que vaig acabar petat jajaja ja ens anirem veient

      Eliminar
  9. Hola......... i adéu.

    D'aquí un meset ho tornaré a provar .

    Per cert Vicenç (DV), no estic gens enfadat. Només he dit que com a grup tenim un problema :-)

    M'agradaria obrir aquí un espai de reflexió.

    A reveure.

    quimet (The Shark)



    ResponderEliminar
  10. Jo últimament veig els "toros" des de la barrera, però "visto lo visto", crec que es de lectura obligada, l'article del mes de Setembre de la revista TempsEsport, en l'apartat EQUILIBRI, on escriu un pscicòleg esportiu de renom.
    Adjunto article, però si no podeu llegir-lo a: http://issuu.com/tempsesport/docs/revista_tempsesport_no17/26

    FER EQUIP EN ELS ESPORTS INDIVIDUALS:

    S’han fet moltes diferenciacions i valoracions en relació dels esports individuals i dels d’equip. Sí que és cert que, en els individuals, l’esforç i els resultats queden centrats en l’esportista que realitza aquest esport i, que en els d’equip, quan un esportista no està amb suficients condicions, pot ser cobert per un altre company/a.
    Malgrat això, a mi em costa veure alguns esports individuals com a tals. Per exemple, quan parlem de ciclisme (un esport considerat individual), veiem que en la seva terminologia es parla també d’equip, generalment, sota el nom d’alguna marca comercial patrocinadora.
    I és ben cert que es tracta d’un equip, on cada ciclista té un rol, una missió, etc. Si parlem d’aquest mateix esport, sense la connotació competitiva, sinó com la simple pràctica esportiva, també veiem la importància que té el grup d’amics i companys a l’hora de sortir a rodar.
    El mateix podem dir de la resta d’esports individuals, on els companys d’entrenament són la base que ens permet ser constants en la freqüència de la pràctica esportiva, mantenir un ritme adequat, millorar el nostre rendiment,etc. Per exemple, a tots ens ha passat que quan hem trobat un grup d’entrenament del nostre mateix nivell, sigui aquest el que sigui,hem experimentat un progrés respecte a quan entrenem sols.
    Tenir un grup de companys/es per sortir a córrer, anar en bicicleta, sortir a nedar... ens ajuda també a superar aquelles dosis d’apatia i, fins tot, vagància que moltes vegades sentim segons els dies i les circumstàncies en les que ens trobem. Fent esport amb altres persones, amics o companys ens importa menys que faci calor o fred, que plogui o nevi. Entre tots les dificultats es porten millor. Entrenar i practicar en grup ens permet també aconseguir i mantenir la intensitat i els ritmes desitjats. Per exemple, si volem fer les sèries tots sols, tindrem la tendència natural del mínim esforç i, fins i tot, més d’un dia canviarem l’entrenament fraccionat per una carrera o rodatge. El nostre cervell ens vol convèncer que rodar tampoc és mal entrenament i, segurament, és cert, però si dins de les nostres pautes d’entrenament ens toca fer sèries, cal fer-les, i si ho fem acompanyats, el compromís és més ineludible.
    Amb la meva experiència com a psicòleg d’esport d’alt rendiment he pogut veure els grans avantatges que comporta el treball en equip dins dels esport individuals. He treballat amb tennistes que comparteixen entrenador, preparador físic, psicòleg... amb tot el que això representa d’estalvi econòmic. O amb ciclistes, compartint experiències, coneixements, materials, etc.
    Fer grup també ens ajuda en els viatges, quan hem de competir fora o lluny del lloc de residència, a l’hora de compartir despeses, d’aconseguir bons preus, recolzament social... i molt més exemples que podríem posar i que no hem comentat.
    No cal dir que la pràctica en grup afavoreix les nostres relacions socials i aquest és un punt fonamental. Pensem en el golf, tennis, pàdel, etc. Així, fem certa aquella dita que diu que “la unió fa la força” i només ens falta convèncer a aquells que encara no ho veuen així.

    ResponderEliminar