viernes, 8 de noviembre de 2013

Sortida carretera Diumenge 10 de Novembre


Volta per St.Feliu Buixalleu

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - Calella - Blanes - Tordera - Hostalric - St. Feliu de Buixalleu (reagrupament) - Coll de n'Orri (reagrupament) - Breda - La Batlloria - St. Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 84kms. 3h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.:  Recordeu que es celebrarà el Sopar de Temporada 2013/2014 el Divendres 29 de Novembre, on esperem ansiosos el discurs del Monsieur Montmany...;-)... setmana vinent més info sobre lloc, menu...


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

14 comentarios:

  1. Si es carrera social vinc.

    Torito

    ResponderEliminar
  2. no és carrera social. demà qui corri queda expulsat per sempre. i si això no passa i seguim amb el tarannà de "maricón" l'últim un servidor abandonarà i es buscarà la vida per altres espais on el respecte imperi entre tots els companys de la grupeta. I va molt en seriu!!!!!!!!. Tinc els collons que m'exploten ja!!!!!! Al sopar tot i que aquest any no tinc massa anècdotes rodaran caps i si algú s'emprenya allà ell. no penso censurar res del que em vingui al cap. Tot està degenerant molt. on anirem a parar. i vigileu el que em dieu que la fotré de l'alçada d'un campanar. o sigui, demà a ritmillu o ja ho sabeu. us penseu que sou uns campionissims i voleu que us digui el que penso???? millor m'ho callo o m'ho reservo pel 29.

    una abraçada a tots. ( amb el punyal a una mà) :-)))

    fignon

    ResponderEliminar
  3. Toritto. Si es carrera. A vera si provoquem a Monseier Monmany. Que si no el discurs del sopar sera molt soso

    ResponderEliminar
  4. Nomes una cosa.
    Dani Perez. Alias Torito.
    A U S E N T E.
    D.V.

    ResponderEliminar
  5. Dani, que molta feina aquesta passada nit?. Has triomfat o com en la bici cap el PALCU ràpidament?

    ResponderEliminar
  6. juas jua juas..

    Torito enfadat (aviso)

    ResponderEliminar
  7. ui, ui quina por! Torito!!! no podré dormir.

    comentari a la sortida d'ahir: aquest any molta regularitat no he tingut i he fet campana la tira de diumenges, però si totes les sortides fossin com la d'ahir segur que vindria més. Bona temperatura pel mes que estem, bona colla, bon quilometratge i bona armonia ( això en general).

    I això que el ritme base del grup, és ja de sempre alt, però si et poses al darrera ben amagadet la cosa és més que suportable. Que tirin els bons que per això existeixen.

    Fins i tot en D.V. s'està tornant bon jan, no en el tema semàfors on peca dia si io dia també si no fent de gregari de nous i joves elements que s'han d'anar curtint.

    I finalment emplaçar-vos el dia 29 al sopar on intentaré fer una xarradeta on n'hi haurà per tothom, uns més que altres evidentment. Ja sabeu que alguns de vosaltres s'han passat tres pobles amb mi i ara us ho tornaré :-)

    Per cert, per ser novembre em trobo fort, MOLT FORT!!!!!!!. Aneu-vos preparant que sembla que finalment el 2014 SI serà el meu any. (que bonic és tenir il·lusions!

    Shark en procés de descongelació.

    ResponderEliminar
  8. Quimet, ja no tens més excuses..., si el 2014 ha de ser el teu any -i jo confio que ho serà-, no tens més remei que venir sempre, quan faci fred, quan hi hagi mandra, quan sortim mitja hora abans, quan ...
    Del Torito més val no fer-lo enfadar perquè a qualsevol sortida "liarà" una social i ens "enterarem"...
    Parlant d'ahir, la sortida va ser "guai", patint als repetxons de Sant Feliu, ..., personalment em vaig fondre al segon o tercer seguint el ritme infernal del Jerome... Un cop fos em vaig arrossegar com vaig poder fins arribar al poble on sentia l'alè del "pop".El reagrupament va venir de conya i la tornada fins Sant Celoni "a ritmillu" constant... Bravo per l'Aleix, fins la propera
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  9. GRGRRRGGRGRGR el torito es molt furios, la que acabes de provocar quim..................... Morlaco 2014 resureaction full verion HD

    ResponderEliminar
  10. Dani, ai Morlaco: ESTÀS ACABAT!!!!!!!!!!!!. :-) Aquí la única resurrecció i posterior pujada al cel serà la meva.

    quimet

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  12. Shark, si tu tornes al 2014 dient que es el teu any, si cal deixaré d'anar a la uni per venir a sentir-te cridar com una gallina demanant clemència, perquè això és una provocació en tota regla. M'estic plantejant fins i tot de venir per repartir (que és dir molt) i veure't patir ;)

    ResponderEliminar
  13. Cagate Lorito. Durant el segon trimestre els dimarts plego a les 12.30 jujuju Quimet, ja saps que et toca muajajajja

    ResponderEliminar