jueves, 19 de diciembre de 2013

Sortida carretera Diumenge 22 de Desembre


Volta per Mortirolo

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Alella - Font de Cera (reagrupament) - Vilanova del Vallès - La Roca - Sta.Maria de Palautordera - Mortirolo - Containers La Costa (reagrupament) - Mosqueroles - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta Pavelló).

Total: 98kms. 4h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.:  Setmana vinent 3 sortides!! Entre elles la CLÀSSICA PUJADA A STA. FE el dia de Sant Esteve amb esmorzar de germanor inclòs. Si us plau indiqueu a comentaris qui vindrà per fer la reserva.


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. Contad conmigo para la subida a santa Fe..y para el almuerzo..
    Gabriel

    ResponderEliminar
  2. Avui em trovava fatal. He anat sobrevivint com he pogut.
    El predicador ja es fregava les mans. Tenia coll avall que avui amb tenia a tiro a la tornada per vallgorguina.
    Pero l experiencia es un grau. I despres de l aturada els contenidors de la costa. He fet servir l estrtegia d en Roger. I un grupet hem anat tirant. I auxi el Predicador s ha quedat sense poguer pescar res. I es que sempre es despista.
    O sigui que avui ha perdut una opurtunitst inmillorable.

    ResponderEliminar
  3. Bones festes a totes !!

    jabalibikers.com

    ResponderEliminar
  4. Un predicador ferit, és un predicador perillós. D.V, pocs tant traïdors com tu.
    D'entrada, a Mataró he agafat un cabreig monumental pel teu pas `per un semàfor en vermell que ha deixat el grup descollonat. Els improperis que he arribat a dir i que m'han sortit del fons de l'ànima han estat molts i durs. De veritat que a vegades, pertanyer a aquesta SECTA, se'm fa dificilíssim. Però bé acabem amb aquest episodi lamentable, patètic, histriònic, i altres qualificatius i comencem l'homilia del dia.

    GERMANS!!!!!: Avui ens hem concentrat una bona colla de Munt Bikers, sobre una vintena o més. Sortida rapidilla i passada per Mataró amb en D. V. per allà al davant que com he dit abans ja m'ha posat a tope. Després pujada on el D.V, anava plorant, ai pobret que si es trobava malament. Un quan es troba malament es queda a casa. No ell no, no pot. Anar plorant, però quan la cosa és posa cap amunt, els mals li passen de cop i "aquí de quedas".
    A la part del Vallés, un fred que t'hi cagues i el nou cadell de l'0imperi del mal, ha tingut un "pinxassu". Evedentment com que el L.O. tenen prohibit portar recanvis, el predicador li ha tingut que cedir sense rexistar uns de les seves càmeres de recanvi. El canvi de l'avaria ha estat més llarg que el de l'altre dia, tant que ens van criticar. Sortida cagant llets i uns quants que és queden enrere. Al davant ningú dels ningús ho nota. Ho dic, i en lloc d'anar a 37 anem a 36. Fins que no passo al davant i m'emprenyo, no han pogut entrar. Enfilem cap al Montseny, on em decideixo a posar-me al davant, cosa per la que després al bar he estat escarnit per en DV. Que si volies deixar-me, etc, etc......... Dir que res del que ha dit era veritat. M'he posat al davant per pujar una mica la mitjana de pulsacions que era escandalosament baixa, i em feia vergonya arribar amb aquells registres.
    I una vegada al Mortirolo, quan s'ha anat avall hi ha hagut la traïdoria del dia, gestada evidentment per l'ara ja innombrable i ajudada per un Roger que a partir d'ara mateix queda registrat com el poder a l'ombra del L.O. Roger, tindràs un 2014 dur, molt dur. Han llargat a tope per tal de deixar-nos enrere sense importar-lis el que passava. Un servidor ha tingut que posar el peu a terra per esperar un company, i sort que uns quant xicots benperits, etre ells alguns del L.O. ens han esperat, muntant un autobús que ha fet la ruta a un ritme de collons. No cal ni que digui que els components de l'autobús han vist redimides les seves penes fins a futures putades, que seran ben reflectides en alguna propera homilia . Ara mateix però que no pateixin que el seu lloc al L.O., ha quedat ben defensat per un infumable ROGER.
    I res més. Ens veiem aquests dies per celebrar el nadal com cal, pedalant una miqueta i cantant alguna nadala tipus:
    EL DESEMBRE CONGELAT M'HA GLAÇAT LA FAVA
    AL MATÍ COM M'HE LLEVAT NO ME LA TROBAVA
    M'HE PASSAT TOTA LA NIT
    TREMPANT COM UN MALPARIT
    A LA TI A TA A LA TITA DRETA
    FENT-ME LA PUNYETA.

    BON NADAL MUNT BIKERS!!!!!!!!

    MINDUNDI, COM NO VINGUIS A SANTA FE, SERÀS UNA MERDA DE MINDUNDI!!!!!!!!!!!!!

    EL PREDICADOR!!!!, títol concedit fa pocs dies al sopar de l'Era. (No sabeu que heu fet)

    ResponderEliminar
  5. Bona setmana per el L.O. el qual represento.
    Els nous cadells. Com l Aleix, properant adecuadamet. Aquesta setmana l Aleix ha fet un gran pas per entrar a l Ordre del L. O.
    Primer va anar al Turo quant ara no toca. Despres va entrebar amb D.V. plovent i per ultim punxa el diumenge i no porta recamvi. Obligant el predicador a cedir una camara. Millor imposible.
    En quant a la sortida del diumenge. Objectiu aconseguit. Hem provocat l ira del ptedicador en la seva Omilia. I a mes vam ser testics dels problems interns amb el seu gregari personal.
    Tot plegat molt positiu per el L.O.
    Per acavar unes preguntes que ni tan sols el L. O. Te respostes.
    En Jesus acavara algun dia la Volta?
    Podra en Bombillo revalidar el titol de Mindundi. Tenin en conte dels merits que fa en Jordi Ayza. Amb l espantada del diumenge?
    I per ultim. Si de veritat l any que be El Predicador va alguna carrera, encara que sigui una Social. Obligaran els arbits a parar se a tots els semafors?
    D.V. el lado oscuro de la fuerza.

    ResponderEliminar