viernes, 27 de diciembre de 2013

Sortida carretera&BTT Diumenge 29 de Desembre


NADALENCA 2013 (Esmorzar Germanor CRTA. & BTT)

CRTA.:
Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - El Masnou - Montgat - Tiana - Crta. pujada cap a Conreria - Desviament baixada cap a Badalona - Montgat - Premià de Mar - Mataró - Crta. de Mata - Arenys de Munt i Collsacreu (esmorzar germanor).

Total: 85kms. 3h. aprox.

Ver mapa más grande

BTT.:
Sortida a les 8h. en punt davant de la botiga MuntBikes.

Ruta:
Per la zona de El Corredor unes 30kms ó 3 hores aprox. amb final Collsacreu (esmorzar germanor).

P.D.:  Esmorzar Final a Rest. Collsacreu de forquilla i ganivet que inclou botifarra, mongetes i patates, pà amb tomaquet, all i oli, vi, gaseosa, aigua, pa i cafés. PREU: 10€/persona.
Si us plau confirmeu esmorzar per reservar!

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

11 comentarios:

  1. Hola: Avui vull felicitar més que EFUSIVAMENT i amb grans aplaudiments al vencedor de la Social del dia anomenada LA NADALENCA. En Vicenç s'ha escapat a la sortida i cap dels que estàvem a la sortida de l'Ateneu l'hem pogut atrapar. Si en Jordi Vàzquez, que no se si l'ha ajudat o ha anat a roda. Aquest detall ara mateix és irrellevant.
    Fins i tot uns quan representants del pilot perseguidor que avui s'ha comportat COLLONUDAMENT!!!!, vist lo vist han abandonat la carrera seguint a la nostra bola i deixar que les mels del triomf només fossin assaborides pel super campió del dia.
    Apa-li, que acabeu de tenir un bon any 2013 i a veure si al 2014 algú es fa gran definitivament.

    Resum: PATÈTIC!!!!!!!

    A reveure.
    Quimet.

    ResponderEliminar
  2. En priner lloc. "Quina decepcio amb l Omilia del Predicador. Light light. Sense força ben tobeta.
    En segon lloc. Es clar que soc un "cabron". Per aixo soc el D.V. pero si no fos aixi ens aburririam molt.
    Dit aixi h us dic com he vist jo la sortida. Es clar si voleu seguir llegint.
    Ja havia avusat que avui era Social. I per aixo nomes sortir he arrancat. Sense masa intensio. Fins que arrivat en Jordi Vazquez. Alies "Ei Paio". I a fondo fins el final.
    Per un moment he pensat que El Guapo mes Guapo. I millor ciclista de l historia de Mb. Organitzaria la casa. Ajudat per el Toro de Canet. Pero no ha estat aixi. I al final etapon d en Jordi i jo que a mi m encantat.
    Dema a la tarda entrega de premis de la Social a Mb.
    Ala res mes. Espero que no mo tingueu en conte.
    D.V.

    ResponderEliminar
  3. De fet no sabia que era una Social, em vaig deixar enganyar pel subtítol: "Sortida Nadalenca 2013, Esmorzar de Germanor BTT&carretera", però tot i així penso que si havíem d'esperar un company que venia per primera vegada, doncs no costava res esperar-lo perquè altres vegades ja ho hem fet... i després qui volgués apuntar-se a una social, que ho fes, si no passa res... Ara bé, no em sembla correcte aprofitar que el grup afluixa per fer l'escapada del dia, per molt que s'hagi avisat... De totes maneres no tinc ganes d'entrar en polèmiques i vull felicitar l'any a tots els membres del Club, tant als "veterans i adherits de la grupeta B" com als del "lado oscuro", que tingueu tots un bon any
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  4. Estimados colegas : la rabia y frustración me invade por no haber podido desarrollar todo mi potencial en relación a la Social organizada por D.V. ayer por la mañana. Salida muy tensa con muchas alternáncias y duríssimos ataques, donde la lucha sin cuartel fue la constante de la mañana, decidiéndose en el ultimo kilómetro, donde por razones mecánicas tuve que poner el pie en el suelo. Felicito efusivamente al ganador de la prueba.. .....Hostia, aixó és un somni !!!!! Bon any 2014 a tots.

    ResponderEliminar
  5. Definitivament en D.V. s'està quedant amb tots nosaltres. El seu tarannà està portant a l'autodestrucció del "grupu" Fins a tot en una sortida que com bé diu l'Albert età catalogada de Esmorzar de GERMANOR, al president del club àlies Darth Vader ho esbotza tot des de les primeres pedalades.
    De veritat estic perplex, bocabadat i "acollonido" ja que el seu comportament com he dit abans ens està portant a l'AUTODESTRUCCIÖ.
    Ahir, pesos pesants, pesants de veritat, van girar a la rotonda de Montgat, fastiguejats pel fet de que el mateix president fos incapaç de comandar com cal una sortida de GERMANOR. La figura d'en D.V., ja li queda curta. És el mateix SATANÀS, i no el dels pastorets si no el de veritat. Ens vol tots rendint-li honor i glòria, con diu la cançò. A SATANÀS INVICTE RENDIM HONOR I GLÒRIA.
    Doncs res d'això ha de passar. He estat tou uns dies, però ha arribat l'hora de l'acció. Ni dimissió ni hòsties. El fotem fora ara mateix d'aquesta presidència tan nefasta. Si que té els seus adoradors, però no deixen de ser uns mindundis elevats al cub, tot això prenent referència el nostre mindundi de l'any 2013.

    TENIM ELS PEBROTS QUE ENS EXPLOTEN JA!!!!!. Que aquest 2014 ens porti moltes coses desitjades. Si és necessari VOTEM la defenestració d'aquest sinistre ciclista i posem un President elegit per tots nosaltres i que no sigui un GENERALÍSIMO que ningú ha votat que porti aquest club a l'aniquilació total. I a més aquestes victòries a traïció son les que posa al seu tristíssim currículum de ciclista de tercera. Mireu el seu temps a la QH. Molt poc per sota de les 7 hores. Aquest any, juru i prometo que si anem a la QH, moriré sobre la bici per tal de que arribi al meu darrera. Si això passa, me la tallo em faig monja i em retiro . El gustassu seria monumental.
    I per acabar, l'any vinent la Nadalenca ja neix morta. Tots tenim memòria i recordarem la del 2013.

    Sóc dit!!!!!!. Visca Munt Bikes, però ABAIX el seu president.

    EL PREDICADOR.

    ResponderEliminar
  6. BON ANY 2014 a tota la família de MuntBikes! Molta salut per a tothom!


    Miquel DOMÍNGUEZ i ROCA

    ResponderEliminar
  7. Jo sense haver assistit a la "Social Nadalenca" només puc dir que el problema és la falta de comprensió de l'enunciat, la sortida NO era de germanor, NOMÉS l'esmorzar. A veure si aquest 2014 (aprofito per desitjar bon any a tothom) prestem més atenció a l'hora de processar la informació.

    Adrià

    ResponderEliminar
  8. be. Predicador i seguidors. que sapigueu que a mi no em feu fora ni amb aigua calenta.
    De tot el que dius nomes tens rao amb lo de "Pesos pasats". A vera si feu algu per anar rebaixant panxeta.
    Referent a lo de Guanyarme a la Qh. dons res es facil es questio de posart hi "Pit i Collons". I deixar de fer la Gallina. que nomes feu que plorar.
    O sigui Bon Any Nou a tots. Ciclistes i com no Cagamandurries diversos.
    Ens veiem les caras a la carretera.
    D.V.

    ResponderEliminar
  9. Ok, Objectiu 2014: Baixar pes, entrenar més i millor i CILINDRAR a aquest fanfa d'en D.V. i alguns dels seus infames seguidors com el que més amunt diu que no sabem ni llegir.

    I això avui ho puc dir tranquil·lament perquè és 31 de desembre i de desitjos en podem tenir molts. Despréspassa el que passa.

    Apa-li xicots i xicotes de MUNT BIKES, aixequem les copes de cava i brindem pel nou any que entra. Ens ho passarem de conya!!!!

    Visca Munt Bikes i visca el 2014!!!!!!!!

    Quimet.

    Ahhh i fora el president!!! :-)

    ResponderEliminar
  10. Benvolguts companys, jo no he dit que no sabeu llegir, he dit que no llegiu, i veient l'últim comentari em reitero.

    Adrià

    ResponderEliminar
  11. Procés de la informació: L'Adrià és un seguidor sense fissures del L.O.

    I ara dirà que això no ho ha dit o no ho posa enlloc.

    Quimet, el que predica al desert.

    ResponderEliminar