miércoles, 4 de diciembre de 2013

Sortides carretera Divendres 6 i Diumenge 8 de Desembre

Divendres 6 - Volta al Castell de Blanes

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Castell de Blanes (reagrupament) - Blanes - Tordera - Pineda de Mar - St.Pol de Mar - St.Cebrià de Vallalta - Arenys de Munt.

Total: 68kms. 2h.30min. aprox.



Diumenge 8 - Volta per Terra Negre

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta serà la següent:

Arenys de Mar - Calella - Blanes - Tossa (reagrupament) - Terra Negra (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament-avituallament font) - Cal Coix (reagrupament) - Tordera - Calella - St.Pol de Mar - St.Cebrià de Vallalta - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).

Total: 116kms. 4h.30min. aprox.

Ver mapa más grande

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

5 comentarios:

  1. demà el predicador vindrà. a més a més de predicar alguna homilía, repartirà forces hòsties sobretot al final de la misa.
    tot sigui per expulsar les forces de mal!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Aviat canviarem el nom de la grupeta pel de "Grupeta Wall Street", pels especuladors que en formen part. I el Predicador és el nostre Gordon Gekko particular

    ResponderEliminar
  3. Hola: Veig que els "sequaços"d'en D.V., han après bé la lliço. Emmerda que tot això que guanyarem!!!!!!. Doncs avui he vist febleses. Des de la meva poltrona de Lejarreta, he observat molt, i la cosa pinta bé.

    Ara compareu-me amb la malvada banca, quan sou vosaltres qui feu a MuntBikes aquest paper. Adrià, estàs equivocat, molt equivocat.

    I parlant de la sortida d'avui, dir que ha estat més que bé. Lluny del Montseny és quan m'hi trobo bé. 20 persones a la sortida, el que ja d'entrada fa que la cosa prometi. "Pinxassu" d'en Mr Pop, que hem arreglat en un tres i no res. Altres han tingut una sensació diferent, però eren els nervis que se'ls menjaven. A Lloret, acció del lado oscuro, no cal que digui quina ja que tanta repetició cansa, i pujada a ritme. A dalt, punt de retrobament en D.V. in person, una mica arrapentit de veure com la seva tropa no li fa putu cas. Pujant a Terra Negre, l'Oriol no veu un pedrot que hi havia a la carretera i segona rebentada del dia. Això em permet pujar, no tranquil, més poc a poc impossible. Parada a Caldes, on no ha passat res. He sentit un home que cridava, però encara no se que em volia dir. I tornada cap a casa més que bé tots junts, bé alguns escapats que llavors ho han pagat. He esborrat en Geroen del meu llibre de reptes pendents i demà a 2/4 de 8 de la tarda, REUNIÓ GENERAL A MUNTBIKES. IMPORTANTÍSSIM ASSISTIR-HI.!!!!!!!!!!!!!!!!! No tinc ni idea de l'ordre del dia :-)

    Apa-li penya, fins demà!!!!!!!

    aneu-vos-en en pau!!!!!!!1

    El predicador ( no de fal·làcies, si no de realitats)

    ResponderEliminar
  4. Parlant de realitats. Predicador. Escandaloç el que has fet a Caldes. Mira que posarte a orinar el mig de la plaça. No m extranya que et recriminesin. Estas fet un Pijapins.
    A per cert lo de arreclar la punxada del Xavi ha sigut de record mes de 20m. Per un moment em pensat que estavau posant un parxe. Com tu ets de la vella escola. Del bimbo amb nocilla etc..
    Per properas sortidas. Si que estaria be fer els reagrupaments en algun bar. Es que cada dia trigas mes ha arrivar a dalt els ports. I es fa masa llarga l espera.
    Per cert. La reunio de dema es importantisima. Ara es voluntaria aixo si tot i que els que no asistegin seran criticats fins el moll de l os.

    ResponderEliminar