jueves, 9 de enero de 2014

Sortida carretera Diumenge 12 de Gener


Volta per Aeroport Girona, Estanyol i Anglès

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Aeroport Girona - Aiguaviva - Estanyol - Anglès - Sta.Coloma de Farners (reagrupament final del poble) - Riudarenes - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni i Arenys de Munt (cerveseta Pavelló).

Total: 130kms. 4h.45min. aprox.

Ver mapa más grande

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

8 comentarios:

  1. Ja podeu anar entrenant. "Panda de Mindundis. Hem entrat a la Q.h. ii el que fagi mes de 7h. Esta expulsat de MB..
    D.V.

    ResponderEliminar
  2. donc ja busco equip. d'ofertes en tinc moltíssimes!!!!!
    i per aquesta sortida que tant m'agrada ara mateix penja d'un fil i serà més que no que que si. La calipàndria m'ha enganxat de ple i estic fet una coca. sniff, sniff. :-(
    El predicador (en el desert està clar)

    ResponderEliminar
  3. que guay, ya tengo objetivo!!! Un saludo (jose calella)

    ResponderEliminar
  4. José, és clar que si!!!!!!! Evidentment l'objectiu té de ser baixar de les 6 hores. Hi vas quedar però que molt a prop!!!!!

    ResponderEliminar
  5. 9838 jose! ese es tu numero!! espero que el mio sea uno menos que el tuyo en el dorsal! o uno más que te dejaré entrar delante va..!! si llego con tigo claro, que es lo mas dificil!

    ResponderEliminar
  6. I ha algú??? Estic esperant. La crònica.!!!

    ResponderEliminar
  7. Juan. Jo la penjare despres. Pero avui no hi ha Omilia. Per que el Predicador no ha vingut. I ja ho saps si falta una altre vegada l hora de sortida pasara a ser les 7.30h.
    I es que aquest Predicador falla mes que una escopeta de fira.
    D.V.

    ResponderEliminar
  8. Germans/nes: Ahir no vaig poder anar a la sortida ( de les meves preferides) per un atac GRIPAL, causat penso jo per una encomanada estudiada per el L.O., dimarts passat al Ziamm. Des de dimecres he tingut que ARRASTRAR el meu cos i avui és el primer dia que em començo a trobar una mica bé. Comunico que aquest any intentaré fallar lo menys possible ja que al ser l´últim ( i va en serio) que apretaré una mica, vull dedicar-me a intentar VENCER A LES FORCES DEL MAL o lo que és el mateix, infligir les derrotes que pugui al seu líder indiscutible Darth Vaeder. Costarà, però com a moltes pel·lícules els bons sempre acaben guanyant..

    I fins la propera.


    El predicador.

    ResponderEliminar