miércoles, 22 de enero de 2014

Sortida carretera Diumenge 26 de Gener


Volta al Santuari dels Àngels (Les Gavarres-Girona) - 2º Intent -

Quedarem a les 7h.30min. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 8h.

Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Lateral autovia - Quart - Santuari dels Àngels (reagrupament a dalt de tot i foto) - Quart - Cal Coix - Tordera - St.Pol de Mar - St.Cebrià de Vallalta i Arenys de Munt (cerveseta Pavelló).

Total: 142kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D.: Aquest cop reagruparem a dalt de tot al mateix Santuari per fer la típica foto, reomplir bidons i gaudir de les vistes espectaculars.


P.D.2: Hi haurà germanor entre tots dos?? Compartiran bidons o càmeres en cas de punxada??


Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

22 comentarios:

  1. Fignon Montmany passa un bidó a D.V...? Hi ha mata-rates a dins....? És D. V. qui passa el bidó a The Shark...? S'està venent l'etapa...?

    ResponderEliminar
  2. No hi ha dubte. Es en Fignon Montmany qui em pasa el bido. Pero no hi ha matarrates. Si no algu pitjor. Un laxant molt potent.
    Dema em tocara patir de valent. Ni ha molts que em tenen ganes. Segur que a la Vallalta patire molts atacs.
    Per cert dema vindra "El Guapo".
    D.V.

    ResponderEliminar
  3. habrá que salir una hora antes para llegar todos juntos!!! o que vaya en una btt.

    ResponderEliminar
  4. El Team La bona gent, portem tàctica molt estudiada. La Vallalta demà en sub 19'. D. V. Recarrega bidó als Àngels q demà ne cessito concentració,............ I algo més. :-D

    ResponderEliminar
  5. DV ja té un passerell??? El Guapo!!! Tant si val,demà toca ciclisme de pinganillo .Estic obert a tota classe de aliances per tal de guanyà al DV.Se què tots esteu disposats a lluita per "causa"per tant...tots a una!!

    ResponderEliminar
  6. Joan, tu ets bona gent. Ensajaren tàctica per la caníbal. D'entrada a cua del pilot i les veiem venir. D.V. dimissió.

    ResponderEliminar
  7. Us esteu dejant envaucar per el Predicador.
    Us traira el moment menys inesperat.
    Dema se que haure de lluitar sol. Pero no m importa. Ja saveu el que diuen. Si lluitesbpots perdre. Pero si no lluites ha has perdut.
    D.V.

    ResponderEliminar
  8. Uff, em sembla que dema no es bon dia per novatos!! Sonen tambors de guerra i aixo es sinonim de pals a tota hora i per tot arreu. Total, que dema toca patir com un ca...
    Marti

    ResponderEliminar
  9. Un diumenge més quedara en un no rès, com sempre .

    I jo no seré l'exepció, cal fer una bona pretemporada encara que sigui per anar a dues marxes a l'any, no serveix de rès gastar balas per no rès...

    Això ho dic ara demà ja es veura. ;)

    A l'espera d'ordres d'equip del meu capo.

    Del gregari del Tauró...en principi per tota la temporada.

    ResponderEliminar
  10. Germans en la fe de Munt Bikes ( però sense adorar Sants i menys en D.V.), avui uns 15 a la sortida per anar en peregrinació al Santuari dels Àngels. Un company nou de Sant Pol, que s'ha comportat més que bé. (Molt pocs àngels tenim al club, la majoria dimonis amb cua). Bon ritme on de sortida sense voler-ho he fet un relleu, raru que ningú protestés pel ritme. Després al la cua fins el Àngels, amb una pujada a Cal Coix en última posició i guardant munició. Res a remarcar fins a la pujada dels Àngels, on en Joan ha marcat un ritme d'aquells que et fan anar ràpid, però sense treure la llengua. Un molt bon dia, fins i tot amb calor i la única pega de l'humitat.
    Carregar bidons i tornada cap a casa. Ja sabeu que les tornades m'agraden molt més que les anades i no em critiqueu que si guardo, etc... que tothom es munta la ruta com vol i com pot.
    La tornada d'avui però no ha estat exempt de problemes de tots tipus com rouptura d'un rai, caiguda amb avaria de de dues rodes, un pinxassu, i l'aparició de l'inefable Narváez que sempre que apareix ho esbotza tot. Avui, ha fet que dos components no respectessin el pacte de no agressió fins a Sant Pol.
    Baixant cap a Malgrat, hem esperat a algun company, i quan ens hem ajuntat en D.V, s'em posa al costat i em fot la bronca per haver tirat. El veig molt nerviós ja que us puc dir que ho sabia i no he donat una pedalada fins que han arribat tots. Lo dit, el veig molt insegur, i jo d'ell ho estaria ja que més d'un li té jurada. Aviat, els trams neutralitzats en el pla, quedaran abolits ja que els rodadors necessitem el nostre terreny per fer mal. :-)

    I acabar dient que quan ens acostàvem, al punt de la sortida llançada i molts portàvem el turbo preparat, hi ha hagut l'abans esmentat "pintxassu" i la cursa ha quedat neutralitzada. Pujada tranquil·la cap el pavelló (erem 6), i fi de festa.
    Si em diuen que en el mes de gener faria 146 Km dic que esteu locus, i el ,ocu sóc jo. Tinc l'esquena a punt, però a punt de petar. Un esforç de mes i com em passa de tant en tant un mes de baixa, i no me lo puedo permitir. Per tant: PERSONES INTEL.LIGENTS de MUNT BIKES, diumenge és munta AUTOCAR. Bitllets GRATIS. Ritme SIN PRISA PERO SIN PAUSA, que fins i tot garantitza que si anem ben avinguts puguem atrapar algun CADÀVER, sense descartar sorpreses.

    I res més

    Aneu-vos-en en Pau.

    Quimet EL PREDICADOR.


    Hòstia: em dexava lo principal. Avui el en el si del meu equip on sóc el CAPO, hi ha hagut un estitçra i arronsa que quasi acaba amb ell. Ho hem arreglat, però en un equip de dos que hi hagi dos gallos no té gaire futur. Veurem com acaba. :-)

    ResponderEliminar
  11. Bona Cronica. Quim com sempre.
    Per no estava nerviis. Estava cabrejat. Nomes a faltat al Narvsez.
    A mes pensa que jo ja sabia que a la vallalta em pasariau per sobre. El que esperaba era tornar amb la roda tan perjudicada. Al final ja se m engaxava el fre.
    Res mes nomes dir que esteu tots molt forts.
    D.V.

    ResponderEliminar
  12. 7.................... ;)

    arnau

    ResponderEliminar
  13. si!!!! recordeu, el dia 7 de febrer últim dia oer pagar la inscripció de la QH. No us oblideu!!!!!

    ResponderEliminar
  14. Degut a problemes tècnics i mecànics no sé pogut assolí el objectiu. Seguirem a la guait....

    ResponderEliminar
  15. Soc en Carles de Sant Pol, agrair-vos l'acollida aquest diumenge a la sortida dels Angels.

    Vaig poder veure que no son les típiques sortides de diumenge ....

    Fins i tot prenent el cafe de bon matí, la gent va amb el ganivet entre les dents !!! Jo com que el màxim que m'hi poso es un escuradents, vaig anar fent tota la ruta una mica resguardat a la cua del grup.

    Mentre tornavem algu em va dir que el 90% de la gent no repeteix, aseguro que jo tornare i sobretot a les pujades, anire tancant el grup i recollint els cadavers.

    Salut i molts pedals

    ResponderEliminar
  16. Hola Carles, soc en Martí, el de la Ditec que vam estar parlant del frenos ultegra. El meu germà i jo també fa cuatre dies que anem amb aquesta colla d'animals, en el bon sentit de la paraula.
    Cada sortida és un patir constant mirant de no perdre roda però mica en mica anem arribant i finalitzant les sortides i suposo que aviat començarem a disfrutar també.
    Ens veiem a la propera. Salutacions

    Martí

    ResponderEliminar
  17. D.V.!!!!! El dorsal de la carrera il·legal del diumenge (la caníbal) què????.Les inscripcions quan estancant??? Necessito confirmació....ufff se m'acumula la feina.

    ResponderEliminar
  18. Alguien me podría explicar la ruta de la Canibal??

    ResponderEliminar
  19. Arenys-Sant Pol-Collsacreu (PM). Sant Celoni-La Roca- Font de Cera (PM)-Alella-El Masnou- Vilassar de Mar-Argentona-Orrius (PM)-La Roca-Parpers (PM)-Dosrius- Can Bordoi (PM)- Llinars- Sant Celoni- Collsacreu (PM) Pavelló Arenys de Munt (METAy Cervesa Obligatòria)

    ResponderEliminar