jueves, 30 de enero de 2014

Sortides carretera mes de Febrer


Diumenge 02/02/2014 - La Caníbal 2014 -
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu - St.Celoni - La Roca - Vilanova del Vallès - Font de Cera - Alella - Masnou - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - Orrius - La Roca - Parpers - Dosrius - Can Bordoi - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
131 kms. 5h. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Perfil:

P.D: No es fan presoners, s'hi val tot!, aliances, especulacions, soborns.. etc.


Diumenge 09/02/2014
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa - St.Feliu de Guíxols - Sta.Cristina d'Aro - Llagostera - Caldes de Malavella - Les Mallorquines - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
135 kms. 5h. aprox.

Diumenge 16/02/2014
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Sta.Coloma Farners - Anglès - Osor - Coll de Nafré - Santuari Mare de Deu del Coll - Coll de Nafré - Pantà de Susqueda - Cellera de Ter - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Riudarenes - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni - Arenys de Munt.
157kms. 6h. aprox.

Diumenge 23/02/2014
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Argentona - Coll de Parpers - La Roca - Granollers - La Sagrera - Bigues i Riells - St.Feliu de Codines - St.Miquel del Fai - St.Martí de Centelles - Centelles - Balenyà - Seva - Collfornic - Sta.Maria de Palautordera - St.Celoni - Arenys de Munt.
138 kms. 5h.30min. aprox.

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

52 comentarios:

  1. Quines rutes més guapes gent!!! Quina llàstima no viure a Arenys i poder venir els diumenges!!! Records i a cuidar-se!!!


    Miquel DOMÍNGUEZ i ROCA

    ResponderEliminar
  2. Hola a todos, tengo la impresión q el domingo no se va ir despacio. Un saludo (firmado: jose calella "impresionado")

    ResponderEliminar
  3. La de Sant Miquel del Fai no se si vindré, em sembla que estic de "stage" a Sibèria.

    ResponderEliminar
  4. Nomes un comentari per la Canibal.
    "Dignitat en la Derrota. I Humiltat en la victoria.
    Res mes. Ens veiem dema al Camp de Batalla.
    D.V.

    ResponderEliminar
  5. N9mes un comentari per la Canibal.
    "Dignitst en la Derrota. I Humiltst en la Victoria.
    Res mes. Ens veiem dema al Camp dr Batalla.
    D.V.

    ResponderEliminar
  6. A les 7:30 no vinc. No hem parlat del canvi d'hora q us vagi bé.

    ResponderEliminar
  7. El cas d'en Quim és un clar exemple de problemes intestinals.

    ResponderEliminar
  8. Mira nen, et puc jurar que si a 56 anys fos així, seria de puta pena. El que passa és que estem en rigoròs hivern, que es va parlar en reunió INFORMAL, que sortiríem a les 8:00 i ara de cop i volta es torna a les 7:30. A veure quants clubs ciclístes de Catalunya surten el 2/02/2014 a les 7:30. Segur que cap.
    La Caníbal al davant son 4 hores i poc. I ara mateix no estic fent conya marinera. Estic molt emprenyat. Llevar-me un diumenge d'hivern a les 6:30 per anar en bici ara mateix no toca. I s'ha acabat. Aquí n'hi a un que talla el bacallà i mana i els altres darrera com xaiets. DSoncs apa-li seguim així!!!!!!!

    Quimet i ara no predico.

    ResponderEliminar
  9. No se per què es canvia l'horari al febrer, fa el mateix fred o més que al gener...no ho entenc.
    Però tan és Quim!!! fem l'esforç aquest diumenge... total tan se'ns en fot
    la "CANIBAL" i els propers diumenges sinò es produeix un canvi en l'horari podem fer el que ens plagui.
    NINGÚ ENS HI OBLIGA.

    ResponderEliminar
  10. Aquí a tothom se li'n fot la Caníbal però no hi ha ningú que no pensi en "si passo Collsacreu...", "com aguanti fins...", "si atrapo a...".

    Sobre l'horari, si voleu fer la Milan-San Remo i a l'hora de dinar estar a casa no es pot sortir a l'hora del vermut.

    ResponderEliminar
  11. Les 8:00 és hora del vermut? On estem arribant. Tot plegat esperpèntic. Vull assemblea per parlar del tema i que la majoria, no un dos o quatre decideixin. Collons que estem a 1 de febrer!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  12. ojo que lo del horari no és cosa del meu pare, (almenys, ''només'' )i l'any passat ve que hi anàveu a aquesta hora. no?
    jo sóc el que arrivaré demà a i35. al loro! no m'espereu. que shi val tot!

    ;););) crec que si feu assamblea perdeu. però per mi feu-la

    mua mua! ''(+)''

    fins demà

    ResponderEliminar
  13. Adrià això mai ho pensó abans de'una sortida ho penso quan setic en un port i hem quedan 2 km pel cim i estic al límit mai abans de sortir, això se li en diu fer-se pallas mentals, en la meva modesta opinió.
    I que quedi clar que respecto qui ho pensi així però jo no ho comparteixo, per altre banda fa 5 temporades amb aquesta que torno a sortir en bici i concretament a tu te vist molt poques vegades a les sortides dels altres anys que es sortia a les 7:30 o sortides sota zero. Així que la Milan-San Remo no l'hem fet pero n'hem fet d'importants i tu no hi eres i en Quim sí.
    I per un any que s'ha posat seny en els horaris d'hivern és una llàstima que tornem enrera.

    ResponderEliminar
  14. Arnau jo no tinc cap problema amb l'horari, però en Quim se li va dir que si fallava 3 vegades es canviaria l'horari. Així que s'ha de tenir paraula i crec que si ell ha complert venin a totes les sortides menys la que va estar malalt es podría seguir el pactat.

    Tot això ho dic per què ningú es posiciona mai clarament amb en Quim.

    Vicenç siusplau, fés el favor!!!!

    ResponderEliminar
  15. No és gens divertit la veritat.

    ResponderEliminar
  16. Aquí hi ha gent que quan surt sota zero és "lo más" i quan no surt són els que tenen més seny, aquí cadascú explica la fira tal com li va. I si hi ha gent que va a totes les sortides de GRAN importància i d'altres no, enhorabona, m'alegro de que tinguin uns horaris/obligacions/circumstàncies que els ho permetin.

    ResponderEliminar
  17. Per cert, abans d'anar a dormir, encara no he preguntat si demà puc venir, com que no sóc UCI Pro Tour com d'altres em sembla que m'han de convidar.

    ResponderEliminar
  18. Avui hem comès un error tàctic el meu jefe de files i jo. A més d'un de personal molt gròs amb els anys d'experiència que tenim, està clar que no porta menja per anar més lleuger és una cagada...amb les hores que he perdut pensant amb la táctica a dur a terme...jajaja.

    Bromes a part m'ho he passat molt bé. Gràcies companys!!!


    ResponderEliminar
  19. A però feu tàctica? Hem pensava que no us interessava pas la Caníbal...

    ResponderEliminar
  20. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  21. jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja


    ;)

    ResponderEliminar
  22. Hola a todos, tengo q agradeceros q hoy me hayáiss hecho sufrir mucho. Enhorabuena Jeroen!!! Bicis con 1plato, para que más ;) !! (Jose)

    ResponderEliminar
  23. Jeroen...intratable con un solo plato..en todas subidas delante como si nada..y para colmo unos cuantos detras para pillarlo y nos saca 3 minutos...Chapou por el. Tambien felicitar a los persiguidores que han trabajado dando relevos...oriol, arnau, jordi, erik...y mas
    un saludo..Gabriel

    ResponderEliminar
  24. Sermó Caníbal:

    En primer lloc, demanar disculpes al Roger ja que avui ha patit les ires del reglament caníbal. Que li agafi un jamacuco intestinal a les 7:28 a.m. és molt malallet. Se com es deu sentir ja que jo amb Munt Bikes m’he sentit així unes 100 vegades. A les 7:32 he arrancat ja que que he detectat la no presència del Luke Skywalker i la seva guardia pretoriana ( germans Alsina).
    Arrancada a ritme, però passat Canet ja m’ha ensenyat la poteta, i he frenat de cop. Han marxat en Jose i en Mr Pop, però no han fet camí . Pujada cap a St Iscle sense córrer i a Collsacreu una mica més ràpid, però he pogut aguantar i passar amb el Grup. Això ja m’ha fet feliç tota la sortida.
    Hem seguit cap a St Celoni sense córrer massa i així hem seguit fins a Vilanova de la Roca. Una escapadeta de pissarrí amb el meu co-equipier Mr Pop, que no ha durat gens. A Villalba Sasserra ha contactat en Roger amb una cara que els que l’hem vist ens ha deixat “acollonidos” El seu cabreig era MONUMENTAL.
    S’ha començat a pujar Font de Cera i a 1200 m del cim pensava que passava, però un atac fulminant d’en Gabriel ha esvait aquesta posssibilitat. En Gabriel, membre de la grupeta “B”, això diu, queda apartat cautelarment d’ella. Els mandamassus de la mateixa així ho hem decidit i ja veurem que passarà. Jo d’ell passaria al L.O. que és on realment és sentirà més agust. La “B” et queda curta!!!!
    A lo que anava hem coronat uns quants a uns 20-30 segons i encara pensava que entraríem, però els bons s’han llançat a tomba oberta i ja no els hem vist més.
    A partir d’aquí, els que hem quedat hem anat molt ben agermanats fins a la meta, a un ritme que poguéssim aguantar tots.
    Vull donar les gràcies al coequipier Mr Pop, que a Font de Cera s’ha quedat al meu costat tot i que se que tenia cames per alguna cosa més. Merci. Quin canvi amb la setmana passada.

    A la Roca ens hem trobat amb l’Albert, que segueix un entrenament diferent i aquestes matades ara com ara no vol fer-les i amb ell i els 6 que erem, com he dit abans hem arribat a la meta.

    Ha estat una gran matinal i ens ho hem pessat penso quasi tots força bé. Porto moltes caníbals anant com a molt amb un company, i avui al veurem més acompanyat m’ho he passat teta.

    I res més. Només dir que si voleu sermó setmanal, tindreu que posar la sortida a les 8:00 am, hora de sortida de el 99,99 % dels clubs ciclistes NORMALS. Si no, el sermó el farà un altre i jo passaré a predicar en el desert que també em mola.

    Adrià: sé que no et trobaves bé i espero que eet recuperis, tot i que penso que i poden tenir a veure els teus comentaris vitriolics de més amunt.

    Apa-li, en veiem que sap on i quan

    El Predicador

    ResponderEliminar
  25. Fel.licitar a tots ela que heu vimgut a la "Canibal". Ja que nomes el fet de venir i acabarla ja te molt de merit.
    I com no al Campeon al Jeroen. Que ha guanyat d una manera incontestable.
    Em trec el Barret. "Bravo. Bravo.
    Disfrutalo Jeroen eres el Vigente Campeon de la Canibal.
    Per acabar a mi m ha anat regular. He aguantat be fins Parpers pero despres me arrastrat. I he pogut seguir amb el grup per que a Bordoi m han esperat. Llavors he aguantat fins la sortida de Vallgorguina i ja me quedat.En Jose s ha quedat amb mi i ma ajudat a acabar. Gracias Jose. Te debo una.
    La conclusio es que encara que es veritat que el nivell ara es molt mes alt que abans. Has de ser sincer amb tu mateix i a mi el que em toca es treballar molt. Per que la meva forma es molt mediocre en aquests moments.
    D.V.
    Posdata:
    A vera si veniu avui a la "Tertulia Deportiva" a les 7h. a la botiga.Sobre todo tu Jeroen. Que te hemos de poner la Corona.

    ResponderEliminar
  26. Salida dura, no llega a ser por los ánimos/ consejos de Vicens y Arnau me hubiese retirado después de Collsacreu donde los DOS se pararon para intentar arreglar mi avería y posterior desgaste para enlazar con el grupo.
    Creo personalmente que Jose tenía más números de ganar si no se hubiese quemado tanto entre Masnou y Vilasar , donde le hemos dado algún relevo pero enseguida se volvía a poner delante.
    Muchas gracias a todos por los halagos y por las salidas tan exigentes de CADA domingo.
    Jeroen.

    P.D intentare asistir a la tertulia, tengo visita en Girona y no sé si llegare a tiempo.

    ResponderEliminar
  27. ostia jeroen..jeroen.. jeroen..... que cabrón. vaya paliza nos has pegado, eso si, a partir de ahora ya no tienes crédito, no te vamos a dejar ni un metro de margen, ni por el plato ni por nada, ya esta visto que no te afecta. tus watios medios por favor?? dimelos!!!!! jejeje

    bé una sortida en la que es va més lent del compte per por a anar més rapid del compte, moment de la temporada que no saps ben bé on tens les forces i no tens clar fins on arribaràs, almenys jo,
    al font de cera apretada del gabriel que volia fer la primera selecció, l'hi vem anar seguin la estela perquè no anéssin molt lluny ja que es veia que és movien ell i jeroen a la par, com si traméssin algo. '' yo me voy un poco y luego vienes tu y nos vamos'' algo així debia ser, jeje. per això s'havien de controlar. a dalt del port els teniem a 20 mts i baixant enllaço, llavors vem tirar una mica fort fins la N-II on podiem tenir el luxe de anar fent i mirant per el retrovisor, a orrius pujada a ritme de la noche 16-18 i nar fent.
    amb el despiste el jeroen marxa una mica, pero bueno '' deixa'l que amb el plat gran te que anar fent a la seva'' arribant a dosrius a mi ja no m'agrada un pèl i em poso a tirar de serio per reduïr distància, entra en jordi vazquez, entra eric.. etc i sembla que allà al fons el veiem, bueno UFF!! ara controlem i pujant bordoi l'agafem.. si.. si... no sé que va fer però pujem a ritmet i baixem a fondo i ja no el veiem més fins collsacreu. ens ha robat la cartera però bé! per part nostre a partir de abans de vallgorguina deixem la persecussió i passem a la lluita pel podi, jeje. Jeroen escapat oriol vila segon, Jo arnau tercer quart gabriel, jordi vazquez i tot seguit, l'èric el meu pare i jose.
    bona pallissa però sense fer massa destrossa a les cames, per el que estic content de que haigi sigut més una suma de km a ritme fort que no una batalla campal.

    referent a les converses sobre les hores, jo sóc dels que prefereixo sortir tard, però sóc testic que es va dir que fins desembre es sortia a les 8 i es va prorrogar al gener, no té res a veure amb que si en quin no fallava sería una tendència perpetua, si fallava en els mesos que es posava a les 8 era que es tornava a les 7.30. per mi anem a les 8 però no podeu sortir a les 8, fer 150 km i voler fer cervesses al bar.

    Arnau. canibal desdentat

    ResponderEliminar
  28. Aprofitant que tots esteu mirant els comentaris. Aquesta setmana s haura de fer el primer pagament a cte. per l hospedatge de la QH. Estara entorn dels 70 er.. El Dimecres ho publicarem exacte. El que si us prego es que ho feu efectiu de seguida. Ja que tenir 4 cases reservades a Ipies i aixi tenir el lloc asegurat per totom ens ha costat molt. I em agafat compromis amb els propietaris que fariem un primer pago en forma de reserva.
    D.V. Vicenç

    ResponderEliminar
  29. Annex al sermó:

    He comès un oblit sense perdó. No he felicitat al guanyador.

    JEROEN ets el putu amu, i tots aquest Mindundis del L.O. tenen molt que aprendre de tu.

    Visca el campió 2014 i si la cosa segueix així, o espavileu tots o hi ha rei per anys.

    Postdata. Havia fet un sermó molt més llarg i benparit, però al penjar-lo no se que coi va passar i el vaig perdre. Després el vaig fer cagant llets i vaig tenir el Lapsus.

    Aoa-li si puc pujo a la botiga a les 19:00 a fer tertúlia .

    Quimet

    ResponderEliminar
  30. Tambien va bien recordar el enorme esfuerzo de JOSE...que ha ido tirando de todos durante gram parte de la salida...
    Sin desmerecer la gran jesta de Jerone...
    Un saludo a todos y a espabilarse que nos han dado cera.
    Gabriel

    ResponderEliminar
  31. si al jose le dije en varias ocasiones que no se desgastara tanto que tenia opciones de darnos palos seguro, pero no hay nada que hacer siempre se entrega y lo dá todo por los demás.

    ResponderEliminar
  32. Se busca grupo con el que poder rodar amigablemente ya que me han EXPULSADO de la grupeta de los "B"uenos...interesados ponerse en contacto con..
    Gabriel

    ResponderEliminar
  33. disculpeu però encara esta per fer-se l'ingrés de la inscripció 60euros i ja hem de pagar 70 euros de l'estança? a inicis de febrer? 4 mesos abans???
    A mi hem va fatal , sincerament.
    130euros ara concretament de cop per mi és una putada que m'obligar casi de segur a no poder-hi anar, de totes formes agraeixo l'informacio abans de que hagi pagat l'inscripció.

    ResponderEliminar
  34. si , xavi. encara que siguin 4 mesos abans, és una feinada de por tenir el super allotjament que tenim, i s'ha de deixar lligat,
    cada cas és un món, a mi tampoc es que em vaigi de luxe però només por ser així, de totes formes, es parla i si no et va bé tot de cop segur que trobem la manera de apaisar-ho en 2 mesos.

    la solució segur que no escau en ''no anar'' crec que hi ha altres vies per arreclar-ho.

    GABRIEL tu sitio es la A!! lo llevas en los genes de cabrón que tienes! aquí si te portas bien y nos dejas entrenar tranquilos, te aceptamos. jajajjaja

    ResponderEliminar
  35. Ho entenc!!!
    De totes maneres seguiré pedalant encara que no hi hagi objectius pel simple plaer de donar-li als pedals, de fet crec que ja forma part de mi i que si no pedalo em trobo malament, fins i tot, tinc mal humor. Em fa ser cada dia millor persona.


    La bici és vida als 10 i als 70.

    ResponderEliminar
  36. Ehhhh! Perdone Sr. Juan alias gremlin dolent, yo no soy chaquetero...me han expulsado de la grupeta de los "B"uenos..y voy vagando por esas carreteras buscando amor y acogida (sin nada de mariconeos)..espero poder ser aceptado de nuevo con vosotros...snif..snif...
    Nos vemos y muchos gassss, perdon el subsconciente se apodera de mi mente..
    Gabriel

    ResponderEliminar
  37. Sr Gabriel MoyA, la seva grupeta natural és la A.

    Tot i que de fonts molt ben informades, diumenga ala Caníbal, tu i en Jeroen anàveu conxavats.

    L'atac infame juntets, i després quan anava escapat, tu no entrant als relleus i un que vas fer, parant a la penya.

    Per lo "Cabronet" de diumenge, crea la grupeta "C". D'entrada tu i en Jeroen, i segur que alguna altra bèstia parda trobareu.

    Amb carinyu

    El Predicador

    ResponderEliminar
  38. Si..si confabulado con el Sr. Jerome..las malas mentes pueden pensar eso, pero de verdad si hubiese tenido fuerzas suficientes...no me "hubiese quedado atras" segun comentais y me hubiese ido con el, eso te lo aseguro.Por cierto eso que te han informado de los pocos relevos que di eran parar al grupo..tengo mis dudas...y la mente solo nos recuerda lo que nos interesa...creo que lleve a parte del grupo desde el pueblo de Orrius hasta arriba, metro arriba metro abajo..y un relevo que di antes del tunel antes de Sant celoni..me dijeron que era demasiado rapido y que bajase la velocidad..Por cierto si tuvieses las agujetas que tengo en las piernas ya me dirias si estuve racaneando...apali..con dius tu..ahi queda eso...
    De buen rollo...
    Y mañana si todo va bien...me tendras ahi...dando gasssss¡¡¡¡¡
    Gabriel

    ResponderEliminar
  39. gabriel no caigas en la trampa, !! que te esta engañando! no ha hablado con nadie de los relevos, almenos con nosotros no, y allí delante eramos poquitos.
    yo por mi ya estaban bien los relevos
    excepto el de la recta de santceloni que me hiciste pupa
    arnau

    ResponderEliminar
  40. Gracias Arnau por la aclaracion...Un saludos y nos vemos pedaleando..
    Gabriel

    ResponderEliminar
  41. De nada monada! miraros el facebook que ponemos fotos de las emboscadas que hemos estado inspeccionando hoy

    ResponderEliminar
  42. Akestes sortides pot anar qualsevol persona anonima que no esta dins del club.

    ResponderEliminar
  43. bona nit, SI. tothom hi és benvingut, si llavors t'hi enganxes ja t'hi faràs del club, sense problema.
    com veus ho passem molt bé i tots van tenir un primer dia.

    MuntBikes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt bones,pues gracies un dia d;akets m,arribare a Arenys per presentarme i quedar per sortir amb vosaltres,m,agrada molt las alternatives dels recorreguts que feu,aixi ke fins aviatMunt Bikes

      Eliminar
    2. Molt bones!!!pues moltes gracies,un dia d,akets vindre a Arenys a presentarme i aixi es podrem coneixer,m,agrada molt els recorreguts que feu!!

      Eliminar
  44. Gabriel, l'Arnau està "IN ALBIS". Jo lo que escric no m'ho invento. (quasi mai :-) ). La informació només dir que ve de molt altes instàncies i no dic res més.

    La temporada és va escalfant. Pronostico moltes xispes i fins i tot algun "cunatu" d'incendi. Temps al temps.

    Quimet, el que predica, amb títol conferit al sopar de germanor (únic dia amb pau i que no portem els matxets amagats)

    ResponderEliminar
  45. Quim per ser el predicador i líder del meu equip.
    Et noto un tò massa agressiu!!!
    Crec que no t'escau gens portar armes blaques amagades, ho teu és predicar al desert intentan posar seny.
    Si això significa un canvi en el si del equip...hauré de fer un pensament i tornar als meus origens i reforçar l'antiga vella guardia a la qual tu també i pertenyies, amb el que això suposaria.

    ResponderEliminar
  46. Eeeeeiiiiiiii, despres dels comentaris... La sortida d'aquest diumenge es apta per "novatus"??
    Marti

    ResponderEliminar
  47. Eeeeeeeeiiiiiiiii makines!!! Despres de veure els comentaris...La sortida d'aquest diumenge es apta per "novatus"?? O millor quedar-se al poble fent l volteta...
    Marti

    ResponderEliminar
  48. Molt bones!moltes gracies,un dia d,akets vindre Arenys a presentarme i aixi es coneixarem,tinc moltes ganes de fer alguna sortida,son uns grans recorreguts!fins aviat MuntBikes.

    ResponderEliminar