jueves, 27 de febrero de 2014

Sortides carretera mes de Març

Diumenge 02/03/2014 - Prospecció Ports del Maresme -
Quedem a les 7h., per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - St.Pol - St.Cebrià - St.Iscle - Collsacreu (reagrupament) - St.Celoni - Gualba - Campins (reagrupament) - Les Antenes (reagrupament) - La Costa - Mortirolo - St.Esteve de palautordera - Sta.Maria de Palautordera (reagrupament font) - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
100 kms. 4h. aprox.
Per veure mapa ruta clickar aquí

Diumenge 09/03/2014 - Volta Osor per Santuari Mare de Déu del Coll -
Quedem a les 6h.45min. per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Sta.Coloma Farners - Anglès - Osor - Santuari Mare de Deu del Coll - Coll de Nafré - Pantà de Susqueda - La Cellera de Ter - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni i Arenys de Munt.
158 kms. 6h. aprox.

Diumenge 16/03/2014 - Magne Event -
Sortida a les 8h. des d'Arenys de Munt.
Ruta:

Diumenge 23/03/2014 - Esmorzar post-Ports del Maresme -
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Lloret de Mar - Vidreres - Sils - Mallorquines - Hostaric - St.Celoni - Collsacreu.
86 kms. 3h. aprox.


Diumenge 30/03/2014 - Entrenament Rutes del Montseny -
Quedem a les 6h.45min. per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu - St.Celoni - Campins - Sta.Fe - St.Marçal - Coll Ravell - St.Sadurní d'Osomort - Seva - Collformic - Sta.Maria de Palautordera - Vallgorguina - Collsacreu - Arenys de Munt.
145 kms. 6h. aprox.

 



Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

44 comentarios:

  1. No està equivocada la ruta de diumenge?

    ResponderEliminar
  2. Dani tu haz la que esta escrita que nosotros haremos la del mapa.
    Jeroen.

    ResponderEliminar
  3. doncs vist el calendari la única que em va bé i quien avisa no es traidor, és la del diumenge 16 (MAGNE EVENT), que és la única que té la sortida a les 8:00. Allà hi serem!!!!!!!!!! :-)
    quimet

    ResponderEliminar
  4. Dani estava fent una proba a veure si llegiu el blog ;-)
    Quim faràs la Ports del Maresme!!!!
    Per cert demà molt atents de 11.30 a 12h a Radio Marca 89.1fm!!

    ResponderEliminar
  5. esta equivocada si! serà la ports del maresme curta!

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. que hostilidad hacia mi jeroen, ya te pillare jajajaa

    ResponderEliminar
  8. Grrrrrrr!!! Diumenge per fer 100km CAL SORTIR A LES 7,30?!?!?!?!? Hostiès vaja AGONIES que sou.....en fin....a les 7,40 l'Oriol and me serem a Canet esperant el trenet MUNTBIKES

    GASSSSS AGONIES DEL TEMPS!

    ResponderEliminar
  9. maria aqui ja saps cuan mes fred passem mes dur sigui millor jajajaa

    ResponderEliminar
  10. Maria, a les 7:40 aquests ja estan a Sant Pol!!!!!!!

    quimet

    ResponderEliminar
  11. Ok doncs a 7,35 serem allà! Què dius que Dani? VA HOMEEEE no me seas friki!!! La duresa la fa el ritme no la HORA, jo a les 10am també puc reventar com un sapo.....no cal que siguin les 7,30 per reventar!

    ResponderEliminar
  12. Maria tens tota la raó dl món. Jo avui he fet 150 surtin a les 8:00

    ResponderEliminar
  13. Ports és una gran marxa a més d maca, però a mi m'han sobrat ports tot i se la curta. Dsegur és pel ritme q hi poseu q és massa per mi. Ca...!

    ResponderEliminar
  14. a la ruta diu:

    Campins (reagrupament).

    no fer el que diu la ruta és de COVARDS I GENT AMB MOLT POC COMPANYERISME.

    I qui li piqui que és rasqui, que és el que faig jo quan la cago.

    A reveure....... o no. N'estic fins els collons de que sempre, repeteixo, sempre feu el que us roti.

    Quimet

    ResponderEliminar
  15. Quan hem parat a Sant Celoni hem comentat que el Reagrupament de Campins no el feiem. Personalment trobo absurd reagrupar a mitja pujada, sobretot si en 30 kms ja havíem reagrupat dues vegades.

    Adrià, el que ara titllaran de fidel seguidor del lado oscuro.

    ResponderEliminar
  16. Quim àlies el "Predicador", per esperar-te dos vegades, és preferible parar a dalt el quart d'hora que t'ha caigut. I encara diria més: trobo que hauríem d'haver parat directament a la Costa per agafar aigua sense parar a dalt mentre ens refredem quan puges trepitjant ous per si a Collsacreu sona la flauta i deixes enrere algú de la teva llista negra amb lletres daurades.

    ResponderEliminar
  17. El No-Reagrupament de Campins ha estat aprovat per àmplia majoria quan hem fet la parada a St Celoni per esperar els que havien punxat. Si no hi estaves d'acord, ho podies haver dit llavors, entre algun dels teus crits de Gallina Especuladora Acovardida, com "Capullo!!!" i el "Calla imbècil!!!!". Per altra banda, el fet que la mitja del primer sigui de 18.5km/h i la teva de 14.6km/h, fa que l'estona que t'has fet esperar a dalt pugui ser considerada també una falta de companyerisme, donada la situació que s'ha vist altres vegades que pots pujar notablement més rapid. Això vol dir que era pura especulació?

    Calimero Bombillo

    ResponderEliminar
  18. És veritat q s'ha comentat x part d'algú el fet d no parar però no s'ha concretat l'únic q s'ha esperat fins q ha arribat en Joan he estat jo. D fet poc abans d'agafart l'Albert li he dit en Joan ja veuràs el cabreig d'en Quim: serà brutal.
    Sobre el ritme no estic a la seva pell, però és extrany després d com va anar dijous, però també hi ha dies dolents.A més vull aquest joven q mai podrem estar al seu nivell ni físic ni d recuperació: ho dic jo q en tinc quasi 38, doncs imagineu en Quim q en te 56 o 57. Tot i els seus crits a d'alt, l'hauriau d respectar i admirar.

    Amb tot el bon rotllo del món.

    ResponderEliminar
  19. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  20. Tots agenollats als peus del Déu Quimet!!!! Tots a resar!!!! Hem de construïr una estàtua dalt d'un pedestal d'en Quim dalt d'una bici!! I també construïr una piràmide al seu honor!!! Mira Xavi, crec que en Quim es pot justificar perfectament per ell sol... Per cert, no entenc a què vé això de respectar i admirar, no veig quan li hem faltat el respecte.


    Amb tot el bon rotllo del món.

    ResponderEliminar
  21. No vull ni pensar si algun dia algu t una sortida x un precipici d'aquells q hi ha x alla dalt. No el troba ni Perri Manso. Personalment el tema d la foto d "grup"es lo de menys pero si es va decidir fer un reagrupament a les antenes no costava res esperar a q arribessim els "pardillos".
    Jo he decidit q fins q no sigui "professional" continuare sortin al meu aire.

    Marti

    ResponderEliminar
  22. La meva IRA caurà sobre tots els infidels. Aquesta tarda davant l'ordinador i no amb el mòbil com ara prometo reventar-ho tot. Cisma a Munt Bikes!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  23. martí, a part de lo de No oficial i tal i que no era un reagrupament simplement que per costum i asfixia doncs parem a dalt normalment.. després a baix vem parar fins que veu arribar.
    el que et passa es que cada dia tires més i ja no vols quedar-te enrrere, però sense tot això no tindries ánim per millorar i intentar donar pel cul algun dia, parlant en plata. si fós tot tant mal fet ahir no seríem 30 en una sortida ordinària i el més important que és una tendència durant tot l'any i no una flor de promavera perque vé el bon temps.
    gent com tú i el teu germà sou importants perquè això segueixi, a entrenar igual i seguir millorant, per fer plorar algú quan es pugui si s'escau!

    pd: la volta estava calenteta i ja es preveien òsties desde el primer moment que la carretera aixequés el desnivell.

    apa, demà farà sol i seguirem el camí cap els objectius 2014.

    Arnau

    ResponderEliminar
  24. Ara si:

    1) Martí: el primer a que vull escriure és a tu i de retruc al teu germà també. Lo d'ahir no té nom i és de vergonya aliena. Jo en tinc una mica (força). A dalt de les antenes vaig estar a l'aguait de quan arribàveu, però al tardar tant, de veritat que vaig pensar que havíeu fet mitja volta. Per això al veure-os a Palautordera ja vaig pensar que l'havia cagat a dalt de les antenes.

    Quan vaig arribar dalt em vaig posar a cridar, i poc que vaig fer-ho sobre el comportament INDIGNE, pel fet de no parar a Campins. Parant allà res del que va passar després hagués passat. I que digui el contrari s'enganya a si mateix.

    i ARA CONTESTARÉ ALS ALTRES

    2) Adrià: no se qui ho heu comentat, però jo al igual que el dia de Caldes de Malavella no en sabia res de res. Avaries son avaries i s'ha de parar, tot i que a molts us costa HORRORS, i els REAGRUPAMENTS, son REAGRUPAMENTS de obligado cumplimiento.

    2) Èric:Que collons vols dir en que m'has d'esperar. Anem en grup, als reagrupaments s'espera si o si, i el fet de córrer més o menys, ÉS TOTALMENT IRRELLEVANT. Que s'us posi al cap, que sortim a fer cicloturisme. I sobre que vaig pujar trepitjant ous, tu que saps??? Tu arriba a un lloc on et penses que hi trobaràs la colla i només et trobés que t'han deixat amb un pam de nas. Apa, puja tot solet 17 putus Kms fins a les antenes. Doncs ja t'ho pots imaginar, contentíssim!!!!

    4) Genard Fabregà i Roig, àlies MINDUNDI DE MUNT BIKES i altres que tothom ja sap. Mini Yo d'en D.V. T'en fots de la meva mitja de 14,6 Km/h, i jo m'estic descollonant a mandíbula batiente de la teva que no arriba a setze. !8 anys, no arribes ni a 60 Kg I només em treus 5 minuts a les antenes. De tan ridícul que ja no cal que digui res més. Quan jo ja crii malves i tu tinguis 56 anys pensa en que un dia quan en tenia 18 venien uns "pajarus" vellets que no vegis com corríen. Tu faràs d'aquí 38 anys uns 95 Kg de pes. Que des del cel ho pugui veure...............
    Jo no especulo. Només que se que les voltes son molt llargues i si al principi corro, al final m'han de collir en pinces. Com quasi a tu ahir. Vas arribar, justet justet!!!!!
    I sobre el comentari que fas sobre el que diu de mi en Xavi ( gràcies company) no esperava menys de tu, personatge de lo més significat del L.O. La setmana vinent la cosa ja s'allarga. Vine home vine. Faràs fondu i alguna cosa més!!!!!

    Gràcies Xavi pel comentari.

    I Martí hagis decidit, lo que hagis decidit, particularment, et prometo que si a les sortides posa reagrupament i els de davant no han parat, jo pararé i esperaré fins que arribi l'últim. Vine. Això que ara sents tu, jo ja se que és. Me n'han fet tantes i tan grosses, que no tindria que saludar a ningú.

    En Genard feia de dimoni als Pastorets d'Arenys de Munt. El paper veig que se l'ha quedat per sempre més.

    Amén i aneu-vos en en pau els que pugueu. Molts no podreu fins que passeu pel confessionari.

    El Predicador. Per cert, estem preparant OPA HÒSTIL, contra la presidència de Munt Bikes. Els fets demostren que es necessita un canvi per calmar l'ambient.

    D.V.: calles com un puta?????? tu ets el responsable d'aquest desgavell monumental!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  25. No se si faig be expressant la meva opinio aqui, tot just fa quatre dies que formo part d'aquest club pero es el que sento.
    Marti

    ResponderEliminar
  26. Marti no dejes de salir con nosotros ahora, yo llevo un par de años saliendo con ellos y al principio Lo pasaba mal pero ahora es una pasada.
    Siento no haberme Dado cuenta de vuestra ausencia en las antenas.
    Jeroen

    ResponderEliminar
  27. No pasa nada compañero, gracias por los animos espero algun dia estar la mitad de lo fuerte que estas tu. Eres un maquina.
    Marti

    ResponderEliminar
  28. Osti tu como esta el pati....esto es peor que el Salvame de Tele5
    Por cierto..este fin de semana he estado entrenando en la collada de Tosa...Aqui no se puede parar...
    Gabriel













    Osti tu como esta el pati...esto es peor que el SALVAME DE LUXE de las marujas...
    PAZ Y AMOR PARA TODOS...
    Gabriel




    Gabrei

    ResponderEliminar
  29. Lo siento pero el mal de altura , no me expreso bien
    Gabriel

    ResponderEliminar
  30. Aviso que el comentari pot ser lleugerament incendiari.

    Quim, ets un ploramiques i punt. I si no tires prou entrena més, però no vagis de vellet indefens i despres les vagis fotent per l'esquena, que te la saps llarga tu també...

    Jo vaig fer una mitjana de 16,6km/h (mitja no existeix en català), i la vaig fer completament sol sense que ningú entrés a relleu i sense guardar-me.

    Si amb els entrenos que porto jo (ben pocs) vaig poder fer això, com és que tu només vas fer una mitjana de 2 punts menys ja expremen-te? És sospitós, però va, posem per cas que et creiem. Dius que no vas especular, oi? Llavors ens podries explicar aquelles saccejades a la pomera entre St Celoni i Vallgorguina? Eren Tics nerviosos?

    Tampoc és això de que "Si no entrenen que no vinguin" (Frase cèlebre del Sr Montmany) perquè sinó tampoc tindríem a qui guanyar, però que el anar tant poc a poc és abusar del companyerisme. Llavors us queixeu si no us esperen. Aaaaaaix, qui us entengui que us compri...

    Respecte el mediàtic reagrupament de Campins... Va home va, si voleu podem fer un reagrupament cada quilòmetre, així segur que no ens tallem...!!

    I si, vaig arribar just però sense aquest rentintín que l'hi poses, perquè almenys vaig arribar, que n'hi ha que ni això...

    Per cert, he posat un parell de frases que no són meves.

    Apali, bona nit

    Calimero Bombillo

    ResponderEliminar
  31. La veritat és que hi ha molt nivell, i fins i tot els que no podeu entrenar tant esteu fortíssims..., i als "vellets" ens toca seguir l'estela dels jovenets fins on poguem..., i si no, "a entrenar més"...
    No em vull posar "ploramiques", ni filosòfic, ni aliniar-me al costat de ningú, potser sí una mica "predicador" que s'està posant de moda, però és un fet "irreversible" que, a partir de certa edat, amb el pas dels anys es va a menys, encara que a alguns els pugui semblar el contrari..., si de cas ja ho comprovareu amb el temps...
    El que passa és que ens hem acostumat a anar junts companys que tenim edats compreses entre els 17 i els 56 anys, i a vegades això ens fa perdre la perspectiva..., però a mi, personalment em motiva i em sento molt agraït i reconfortat de poder pedalar amb tantes edats diferents, crec que ens fa créixer perquè ens anem retroalimentant ... Quan algú dels més joves o del L.O. apareix els dimarts i dijous per la grupeta B penso "quina putada i quina mandra, avui hi haurà estopa...", però per altra banda penso, "que bé!", avui tocarà esprimir-se i anar "a tope", a trencar límits i barreres...
    Respecte als reagrupaments, el bloc diu el que diu, p'erò sí que és cert que a l'aturada tècnica de Sant Celoni hi va haver comentaris de no "parar" a Campins (tampoc va ser un referèndum popular amb doble pregunta) encara que en ser uns 30 no tothom ho va sentir...
    La conya, la ironia, l'"incendiarisme", etc. al bloc estan molt bé perquè fan riure molt, i qualsevol que ho llegeixi deu pensar "quin merder que tenen aquells del Muntbikes!" I ja sé que tot el que es diu és de bon rotllo i sense ànims d'ofendre a ningú, però a vegades la "línia vermella" està molt a prop de ser trepitjada.
    Martí!, ja t'ho han dit els companys, però jo t'ho repetiré... "Sabem el que sents" perquè tots hem passat per aquí, i no una sola vegada..., i això ens ha fet progressar,... i el positiu és que continuem junts.
    Finalment per acabar, l'"emboscada" de Gulbar, per coneguda que sigui, segueix sent una "emboscada" i entenc el Quim que esperés trobar algú a Campins, però ja saps que un cop la maquinària s'ha posat en marxa no hi ha qui l'aturi.
    Albert Galicia
    Albert Galicia

    ResponderEliminar
  32. Ara em toca a mi. DV..
    En primer lloc anem aclarin conceptes. Que es un Predicador? Dons algu que li diu a la gent el que ha de fer. Pero que ell ni fa ni pensa fer ho. Per tant defineig exactament el Sr. Montmany. Molt mes aprop del personatge historic de Learrux. Que d un ciclista com deu mana.
    Cada sortida ha de trobar algun motiu per fer follon. I es que es un "Follonero".
    Si fos per ell ens pasariem de octubre fins mig abril passejant per la N2. per que no toca fer pujada. Sortiriem a les 9 tocades com es propi dels senyoritos d Arenys de Mar. I llavors amb sort durant maig i juny es faria alguna sortida interesant. I lla vors si algu tingues un mal dia el Sr. Predicador aprofitaria per dir li. Avui te vist malament.... I aixo si arrivat el mes de Juliol s hauria d acavar ja la temporada. Dons ell hauria de anar a la platja. Com es de rebut per un "Sardineta" com ell.
    Per tant Srs. jo em quedo amb les sortides de Muntbikes que son de P. mare. I que son tot un referent a la comarca.
    Per acavar nomes un consell per el meu bon amic Quim Montmany.
    Quim sempre tindras altres esports on et trectarant amb mes carinyo. Com ara la Petanca.
    D.V.

    ResponderEliminar
  33. Vice. Molt fluix!!! La grupeta necessita "sang"...😝😝😝😝😝

    ResponderEliminar
  34. joan estas molt 2.0 Wifi aquesta setmana! estas a tot arreu!!

    ResponderEliminar
  35. Genard no he pensat que li faltessis el respecte tan sols que li hauriau de tenir més respecte que no és el mateix. Sí!! tens tota la raó és val per si mateix per a defensar-se. Alguns no varem arribar amb la Colla a Collsacreu però no hi estaré mai al teu nivel ni que entreni tots els dies...

    En Vicenç li vull proposa una futura aliança per acabar d'incediar-ho tot de veritat cada diumenge...jajajaja..."la mosca cojonera". Semblara extrany però fa anys formavem un gran duet, i el meu estimat Quim ja ens cridava, però això ja són figues d'un altre paner.

    Gremblin!!! Sempre igual vas pican a la gent, però tu no hi fiques cullerada, com t'agrada fer te l'orni i després desmarcar-te amb altes traicions. A veure si deixes de especular tan, que ja m'aburreixes amb el teu discurs de ciclista...;)
    Martí dir-te que jo si fos tu vindria cada diumenge fins que et puguis donar el plaer de veure algún vacil·letes per darrera, després no podras deixar-ho.

    P.d: Vacil·letes és un mot carinyos sense ganes d'ofendre.
    P.p.d: S'han acabat les mariconades Gremblin....jajajaja...

    ResponderEliminar
  36. Calimero, al comentari del 2 de març a les 22 hores, tu també vas escriure mitja en lloc de treball. I abans que en quimontmany.

    ResponderEliminar
  37. Mitja en lloc de mitjana volia dir. Jajaja Visca muntbikes!

    ResponderEliminar
  38. Perquè ja em semblava incorrecte però ho vaig posar. A posteriori ho baig buscar i vaig trobar que els termes estadístics de punt central són la mitjana (determinada per tots els valors de lanàlisi) i la mediana (determinada pels valors extrema de lanàlisi)? en castella media i mediana.

    Per cert, anònim, qui ets?

    Calimero Bombillo, Mindundi Oficial de MuntBikes

    ResponderEliminar
  39. si aquí, algú ha de començar a retopar faltes ortogràfiques, deixo IPSO FACTO d'escriure. Genard, ets allò que es diu un REPELENT !!!!!!!!!!!!!!!!, Només em faltava que si mitja, mitjana, medi, etc. Repeteixo: Sembles un REPELENTE NIÑO VICENTE.

    Si escric que la teva "mitjana" no va arribar a 16 Km/h, cosa demostrable a l'Strava i realment PATÈTICA, tothom ho entén. Així com tu has pogut estudiar en català, molts de nosaltres ho vam fer al 100% en castellà i encara podem arrossegar alguna mancança. Si ens ho retopes, ens estàs faltant, penso jo al respecte.

    Vicenç: divendres nit, TV3, la teva pel·lícula. 300. (història viva d'Esparta).

    Quimet

    ResponderEliminar
  40. Però si això no s'estudia... s'apren mirant El Gran Dictat!!! ;)

    Calimero Bombillo, Mindundi Oficial de MuntBikes

    ResponderEliminar