jueves, 24 de abril de 2014

Sortida carretera Diumenge 27 d'Abril


Ruta: Volta al Coll de Bracons (1.132m)

Quedarem a les 5h.45min. per qui vulgui fer cafetó al Capote, per sortir a les 6h. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Sils - Sta. Coloma de Farners - Anglès (cafetó, avituallament i altres cosetes km.60) - Amer - Les Planes d'Hostoles - St. Esteve d'en Bas - Joanetes - Coll de Bracons (km.98) - Joanetes (reagrupament/avituallament a la Fonda Barris km.105) - St. Esteve d'en Bas - Les Planes d'Hostoles - Amer - Anglès - Sta. Coloma Farners - Hostalric - La Batlloria - St.Celoni - Vallgorguina - Collsacreu i pavelló d'Arenys de Munt.

Total: 196kms. 8h.aprox.

Ver mapa más grande

Perfil:

P.D.: Hi han rumors que hi haurà alguna baixa per "cangueló", no valen excuses...jejeje!!

Magnifiques o terrorífiques 2 paelles...;-)...???
Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

17 comentarios:

  1. Ja la tenim aqui.......Confirma qui ve..... ,molt important.... palanganero cagamanduries,globeros què s'abtinguin de venir.😎😎😎.

    ResponderEliminar
  2. Bah, només 196 kms, em pensava que eren 200. Realment ha estat una desil·lusió...

    ResponderEliminar
  3. A les 6??????.merda,merda merda. Ara en serio, ho poseu massa difícil. No és conya.

    ResponderEliminar
  4. És pitjor una recta terrorífica... I ho sabeu.

    ResponderEliminar
  5. Jo vinc Es evident clar. Pero com mentor del L.O. Vaig a posar un seguit de normes.
    1. A L Equipo (Jeroe i Gabriel). Mes sr Pitillo. Hauran de sortir a les 6. 20h. I ja ens agafarant. Quant arrivem a Angles que ja ens hauran agafat. Despres del cafe. Haurant de fer un Pit Stop de 10m. I aixi aniran mes calmadets.
    2. El Predicador Especulador haura d entrar a tots els relleus. I pujant Bracons nomes pot perdre 5m amb el primer. Si per mes no l Esperem.
    De moment aixo per començar. Dema mes
    D.V. Lado mas oscuro que nunca.

    ResponderEliminar
  6. Supongo que estas normas son para todos...Porque sino es asi me quejare formalmente a la organizacion
    La mitad del equipo

    ResponderEliminar
  7. Demà a les 07.00 a:m sortida alternativa "Yo no soy tonto" "Yo no me quiero levantar a las 05:00" "Yo no tengo niños pequeños y no tengo que llegar pronto" " Yo no quiero salir de noche" i molts YO NO QUIERO
    Lloc de trobada: BAR CAPOTE. Tampoc és alló que tinguem que sortir en punt. Cafetó, xerradeta i quan es cregui convenient, sortida.
    Ritme: Com us podeu imaginar assequible per tothom
    Semàfors:Es para obligatòriament.
    Salutacions als ciclistes en direcció contraria: Es saludarà a tothom menys a aquells bojos d'un club d'un llogarret del Maresme interior. Com si no els veiéssim
    Arribada prevista: Sobres les 15:00 si no hi ha problemes mecànics, però pensem que serà abans.
    Firmat: La dissidència de Munt Bikes organitzada.
    Lema: El ciclista oprimit mai serà vençut.
    Postdata: VA MOLT EN SERIO. Ara mateix ja som dos, El Predicador i el Mr Pop. CICLOTURISME en paraules majúscules!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I després ja compararem straves.

    ResponderEliminar
  8. Permeteu me aquest comentari. Que no vull fer ni com a President del Muntbikes. Ni com el Presunte represantant del Lado mas Oscuro.
    Si no tot el contrari. El vull fer com el que soc. Un Romantic enemorat d Aquest Sport tan maltractat.
    Dema em de fer una sortida per mi Emblamatica. D aquelles que han sentat catedra.
    La primera vegada que la vam fer. Molts de vosaltres no hi ereu. En aquells moments plantejar una sortida aixi. Era ven be com sentir se com en Road Admunsent o en R. Scott. En busca del Pol. Nord.
    Acompanyat per amics com en Joan Puigvert. Albert Galicia. Amics d altra banda. Dels que els contes amb els dits d una sola ma. Amics de l Anima. A mes de contar amb tot un senyir. Com l Alejandro. Al qual respecto moltisim. Vam portar a terme tan gran Azanya. En aquella temps.
    Per aixo dema te que ser un dia especial per tots.
    Mes enlla del protegonis me personal ha d imperar el sentit de grup. De companyaris me. De persones que comparteigent. La mateija pasio. Que es el Ciclusme. Dintre d un col.lectiu com Muntbikes.
    Bona Sortida a totom. I penseu nomes que sempre te que haver hi uns Pioners. Que obrin el cami. I que si mes no ens merigem el respecte i l admiracio de tots pet haver sigut els primers.
    Vicenç Rebollo i Bartrolich.
    Un enemorat del Ciclisme.


    Aquest comentari el dedico els meus dos grans amics. L Albert i en Joan que m han acompanyat amb tantes aventures..
    En aquesta vida qui ni fe amics no te Res.

    ResponderEliminar
  9. Ara jo faré un comentari dirigit al "que no és tonto", membre de la dissidència de Muntbikes organitzada que no saludarà als membres de Muntbikes no dissidents, abans conegut com "the Shark" o més recentment "el Predicador". Em sembla perfecte que no et vulguis aixecar tant aviat, que rodis a un ritme assequible per a tothom, que no et saltis ni un semàfor, que practiquis CICLOTURISME del bo.... Em sembla tot perfecte, llàstima que siguin tot collonades. Estàs aquí venent la moto de la teva sortida Happy Flowers Cicloturista Mega Guai i deixes, com si res, al final del teu escrit que després compararem Strava, no em fotis riure.

    Per cert, saps perfectament que demà el ritme serà assequible, que qui vulgui apretar que ho faci a Bracons o a Collsacreu, però es veu que avui mola més ser dissident...

    I ja que estem, m'agradaria veure la teva cara si demà a la teva sortida vingués algú d'un nivell inferior al teu, cosa no tant difícil, perquè t'encanta plorar però en el fons "no estamos tan mal" i l'has d'arrossegar els 200 kms, segur que llavors l'Strava no funciona.

    Adrià, un dels que demà arribaran "super puntuals"

    ResponderEliminar
  10. Va Quim, vayamos todos juntos. Lo de levantarse pronto no puede ser un inconveniente para un tío de tu categoría.
    Cuantos más seamos mejor, me comprometo a moderar me en los relevos y una vez hecho Bracons estaré para el arrastre y lo más seguro que me tengas que llevar tu ya que no tengo cabeza para estas cosas

    Espero verte mañana a las 5.45 en el Capote, tu café estará pagado.

    Jeroen.

    ResponderEliminar
  11. Coetani Quim: crec que no has de venir,ja ets gran per aquet esdeveniment .El teu temps el pots aprofitar per pasaga per la riera de Arenys tot sentint el ocells i badant.Aixis no té estressares i faràs molts anys...o no.Per ser el Xavi que té companyi,per si et per.Una abraçada i cuidat.

    ResponderEliminar
  12. quim si falles hi haurà un Antes i un después. será el dia 0.

    ResponderEliminar
  13. Estoy ansioso esperando vuestras crónicas, información por favor. O estáis cansados? Q solo habéis hecho 200km ;)

    ResponderEliminar
  14. Sortida divertida i amb molt bona companyia i res més......

    ResponderEliminar