miércoles, 7 de mayo de 2014

Sortida carretera Diumenge 11 de Maig


17ª Terra de Remences 2014

Sortida a les 8h. des de Sant Esteve d'en Bas

Ruta:
St.Esteve d'en Bas - Olot - Vall de Bianya - Capsacosta (km.28) - Ripoll - Coll de Canes (km.67) - Olot - St.Esteve d'en Bas - Joanetes - Coll de Bracons (km.104) - Torelló - Manlleu (km.130 manta xip) - l'Esquirol - Can Toni Gros - Can Bac (km.149) - Coll de Condreu (km.162) i St.Esteve d'en Bas.

Total: 175kms. 


P.D: Aqui teniu més informació (www.terraderemences.com)

Ens veiem Diumenge i molta sort a tothom!!
Club Ciclista MuntBikes

11 comentarios:

  1. Hola: D'entrada resposta al cometari colleneta de sobre. Dani si fas més de 5:05':00" retirat. No tens futur en aquest esport.

    I ja entrant en matèria: Només cal veure el comentari del Torito per veure que aquests del L.O. van sobrats de boquilla, però mancats de forces.

    Ara mateix vinc de la casa gran. M'he posat unes rodes noves ja que diumenge surto a caçar cadàvers i molt em penso que tot i que és una tasca quasi impossible aquest any si!!!!.

    Les espases LÀSER dels caps del L.O. estan descarregades o amb la bateria al 10%. Jo els hi dono un consell. Sortiu a tope, si us plau sortiu a tope.

    En canvi els bons nens tenim el convenciment de la feina ben feta. De l'anar poc a poc, sense lesions de genolls o altres, molt habituals en el L.O.. és evident que anar per sobre de les possibilitats casca la maquinaria.

    I res. Feu cas a lo que diu l'organització que no ve de cinc minuts. Jo ho faré , però sense dormir-me. Tricu tricu i a veure que menjarà avui en Shark!!!!!.

    I res més, tot i l'ecident cisma intern de les grupetes Munt Bikes, ara com ara irenconciliables, recordar que som d'un club SENYOR, i que hem d'actuar a com a tal.

    Visca Munt Bikes i visca la gresca ciclistera!!!!!!!!

    The Shark Predicator!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Crec que en Dani farà menys de 5 hores segur.

    ResponderEliminar
  3. Sempre hem dit que anònims aquí no. Anar d'anònim reflexa una covardia que ni els del L.O. tenen. Per tant anònim, firma o carda el camp.

    Quim.

    ResponderEliminar
  4. Mucha suerte mñn en Remences, espero que paséis un buen día d ciclismo ( y a ver si venis más fuertes ;) ) un saludo. (Jose calella)

    ResponderEliminar
  5. Que us vagi molt bé demà a tots els Muntbikers. Suerte y al toro!!!!!

    Martí

    ResponderEliminar
  6. Tan cansados estáis? Quim: cuenta algo ;) (jose calella)

    ResponderEliminar
  7. Hola a tots: Remences...com m'agrada i a la vagada com t'odiu .Dura,pastosa,estressant,exigent,divertida,perillosa , Cada un que triï el qualificatiu que vulgui. Jo els tri-ho tots.Felicitar a tota la família. Muntbikes per els temps que heu fet i la bona estona que hem passat .

    ResponderEliminar
  8. Sermó segons Sant Quimet:

    Ahir diada senyalada al calendari cicloturista del Club. Com diu el meu coetani Joan en aquesta Marxa et passen moltes coses pel cap. Però quan l'acabes, la sensació joiosa tot i que estiguis per "l'arrastre" no té la treu ningú.

    En primer lloc i això és lo principal, felicitar a tothom del Club per haver-la fet, acabant-la o no, com el cas del nostre "bien amado" líder indiscutible e intocable " Vicenç. Ja sabeu que tres companys (Roger, Arnau i ell) van patir una "montonera" essent ell el més perjudicat. Sort que trencat no té res. Vicenç: Ànims i a recuperar-te!!! Saps que la mà et tocarà la pera uns quants dies, però aguantar el dolor està escrit en lletres d'or a Munt Bikes i sobretot a la Grupeta "A". Els de la "B" som una miqueta menys soferts, però és el que hi ha.

    I ara explicar una mica lo que he vist en plena ruta. Aquest any he dormit en casa familiar a Olot i ha estat un autèntic luxe. Anar a la sortida en bici, genial, tot i que plovia. Arribada a St Esteve i busco MuntBikers però no en trobo. Falten 20' i em col·loco a la sortida. Tan nerviós que em posava abans i ara tranquil·litat absoluta. Sortim i jo com sempre nari nant i vigilant per em passàveu. Entrem a Olot i em crida des de l'altre costat en Gabi, i molt poc després ja em passa el duo de Sant Cebrià i m'hi enganxo.
    Amb ells fin quasi el trencant del Capsacosta. Per aquí em Passa en Roger adolorit d'una caiguda que acabava de tenir i m'informa que L'Arnau i en Vicenç també han caigut. Al cap de poc ja em passen. A poc d'aquí m'atrapa en Calimero i li dic que fa poc m'han passat i en un tres i no res ja no l'he vist. Collons com anava!!!!!. M'han saludat també en Daniel i l'Albert del Team i ja ningú més.
    I a partir d'aquí ja he posat el pilot automàtic i puc dir-vos que el temps en moviment descomptant la parada que faig a Bracons varia d'un any a l'altre en 2 segons. Ni fet exprés.
    Rampes quasi res, i només una a l'esprint final.

    Em va saber greu no poder venir al dinar, però ja us he dit que ara tinc casa a Olot m'ha anat súper bé. Ja la petarem a La Luminosa.

    Ara toca descansar de la pallissa i cap a la QH a gaudir-la com mai.

    Nois/es, no volia parlar dels temps, però els he estat mirant i en general "APOSTOFLANTS", cosa que no té absolutament cap importància però aquí estan. Aquest ritme els iaius ja no el podem seguir. Afluixeu una mica collons!!!!!

    De totes formes tot i que m'ha sortit un sermó de fireta i molt ligth, LA LLUITA CONTINUA!!!!!!!!!!. Abaix el Lado Oscuro i visca els "B"ons!!!!!!!

    Visca Munt Bikes i visca el ciclisme!!!!!!!!!

    The Shark reloaded 56.0

    ResponderEliminar
  9. Felicitats a tots els de la casa, de part dels 9 jabali bikers que vem ser-hi a la festa.Tots debutants, però la vem gaudir cadascun dintre del seu nivell i expectatives. Desitjar a Vicenç ràpida recuperació i ens alegrem molt no tinguis res trencat. Dos dies i a donar guerra un altre cop !

    ResponderEliminar