miércoles, 14 de mayo de 2014

Sortida carretera Diumenge 18 d'Abril


Ruta: Esmorzar de Germanor

Quedarem a les 8h. per qui vulgui fer cafetó a l'Ateneu, per sortir a les 8h.30min. en punt!!

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - El Cros - Mataró - Riera St.Simó - La Fornenca - Crta. Mata - St.Andreu Llavaneres - St.Vicenç de Montalt i Torrentbó.

Total: 42kms. 1h.30min. aprox.

Ver mapa más grande


P.D.: Cita inelubible!! Aquesta cita donar el segell d'accès a una cita dominical sorpresa post-QH, molt divertida i molt bonica, segur que per alguns inoblidable. SI NO ES VE, NO HI HA SEGELL!!
CONFIRMEU PER RESEVAR, a comentaris.

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

16 comentarios:

  1. jo vindre. Eloi tambe. i portare llibreta per apuntar tots els que no vimguin.
    Els esmorzars de Germanor son DE OBLIGADO CUMPLIMIENTO.
    O sigui ja ho saveu els que no vingueu caura sobre vosaltres tota la ira del L.O.
    D.V.

    ResponderEliminar
  2. De moment: Joan Puigvert, Vicenç, Eloi, Roger i Anònim. Jo vindré a repartir hòsties a tort i a dret però no em quedo a esmorzar.

    ResponderEliminar
  3. vendré a la salida, tomare algo rápido y sigo porque es el único día de la semana que puedo salir mas de 2 horas.

    JEROEN.

    ResponderEliminar
  4. En Quimet ve i es queda a esmorzar. A més quin luxe sortir a les 8:30 genial!!!! Ens veiem penya!!!!

    ResponderEliminar
  5. Jo també m'apunto a l'esmorzar, però entrenaré abans i després forçat per la 1/2 iron Man de Calella que ens talla l'accés a la Vallalta...

    ResponderEliminar
  6. Jo també m'apunto a l'esmorzar, però entrenaré abans i després forçat per la 1/2 iron Man de Calella que ens talla l'accés a la Vallalta...

    ResponderEliminar
  7. Genial per tots els que veniu. I funest per els que no veniu sense tenir una causa justificada. Aquestes sortides també formant part de la Ideosincràrcia del grup. ajuden a fer pinya i compartir una bona estona amb els companys. S han vingut fent desde el principi dels temps. Molt abans de que la majoria de vosaltres estiguesiu. A la vida s ha de saber fer de tot.
    Vicenç Rebollo

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Sermó segons el Predicador:
    Dia ple de pecadors i gent que ni avui poden passar-se per alt un dia d'entrenament. Que pot representa??, r 1 minut a la propera marxa i que??. QUE NO SOM PROFESSIONALS COI!!!!. QUE SOM UNA COLLA DE MATATS!!!!!!!!!, BONS PERÒ MATATS, QUE NO ANEM A CAP CURSA CARAI!!!!!!!. ( jo, això d'anar a curses m'ho estic pensant :-) :-).
    Però vosaltres us ho heu perdut, i els pocs que hi hem anat ens hem cruspit un bon esmorzar a Torrentbó.

    La veritat és descansar una setmana després de la trinxada va més que bé. Donem descans al cos i el preparem per a tornar a patir. La setmana vinent ja ens espera una ruta llarga per tornar a patir. Si us plau, us ho suploco de genolls: SORTIDA A LES 7:30 O COM A MOLT LES 7:00 a.m.

    I pel que fa a avui, un servidor amb la bici de substitució ( gràcies Munt Bikes) :-) fa el que pot i més ja que si tampoc respecteu el que mai respecteu i després ni us gireu per a veure on vinc doncs m'ho agafo encara amb més relax. Darth Vader, avui no era el moment de fer demostracions. Per què no aguantaves el dolor diumenge passat i feies la llarga???? L.O, molta pavonejada però a l'hora de la veritat cap al palco i a Remences no és la primera vegada ( recordo les 4 gotes de res de fa uns anys)

    I ja res més. A remences que vaig fer a un 75% ja vaig veurem en bon nivell que de cara a la QH fan que molt probablement hi hagi SORPRESES MONUMENTALS i ÀNGELS CAIGUTS del seu pedestal. Temps al temps.

    Amen i fins la propera.

    The Shark.

    ResponderEliminar
  10. Predicador. Comences be pero al final et torces.
    En primer lloc el Diumege pasat no vaig poguer fer la marxa per que ralment la caiguda em va perjudicar molt. El mal a la ma era insoportable i no em permitia posar me de peu. Vaig arrivar a meta merajat. I jo no soc de queijar me. Tot aixo tu dic per que el teu comantati ma molestat. Moltes vegades he perdut o meu pasat per sobre. I aixi ho he reconegut. Pero no es el cas. I a mes em sentia superbe. No es just abonar se a les desgracies dels demes.
    Amb referencia a les meves exibicions avui. Ni una. No se don tu treus aixo. La veritat es que a vegades dieu coses que sembla que no haiguem estat en la mateixa sortida.
    Per acavar. Els que no heu vingut segueijo pensant. Que amb tots els respectes. (Totom es lliure de fer el que vulgui). Que hi dies per fer grup i pinya. Tots em tingut un pasat. I un dia vam començar i no erem tant bons anant en bici. Ens uneig la pasio per aquest esport. I vulguis o no tots som companys. O al menys jo ho entenc aixi. Al no venir vulguis o no ens feu sentir de menys. Ens queda la sensacio por lo menys a mi. Que es mes important no perdre un entreno de qualitat. Que compartir una pasejada amb bici. Em tertulia i esmorzar amb els companys. Per aixi poguer comentar com ha anat Remences. I com be diu en Quim. Fer un petit paron. Per afrontar els nous reptes i sacrificis que s han de fer.
    D. V. Vicenç Rebollo i Bartrolich.

    ResponderEliminar
  11. M'encanta quan manifestes q t'he fet enfadar i sempre maquino com aconseguir-ho. :-):-):-):-):-):-). Però com q sempre dieu q sou ESPARTA, pensava q el dolor no anava amb la grupeta A. De totes maneres lo principal és q et veig molt recuperat i a la carretera ens veurem!!!!!!!!.
    Shark.

    ResponderEliminar