miércoles, 11 de junio de 2014

Sortida carretera Diumenge 15 de Juny


Ruta: Volta a Terra Negra

Quedarem a les 7h. per qui vulgui fer cafetó al Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h.30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Lloret - Tossa (reagrupament) - Alt de Terra Negra (reagrupament) - Llagostera - Caldes de Malavella (reagrupament re-omplir bidons) - Cal Coix - Tordera - Pineda - Canet i Arenys de Mar (cerveseta terrassa Ateneu).

Total: 113kms. 4h.aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Pròxima parada QH2014, "la suerte esta echada" !!!

Ens veiem Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

8 comentarios:

  1. Per fi una sortida amb cara i ulls. Per que la joia hagués estat complerta em faltava un reagrupament a Cal Coix, reagrupament que ara ja mai poseu perquè sou una colla de Cabr.......................

    Aquesta serà la meva última sortida dominical fins a la propera temporada si és que hi ha propera temporada...................................................

    Repeteixo, sou una colla d'impresentables, irrespetuosos amn les normes i amb les formes. Ens veiem diumenge!!!!

    El predicador.

    ResponderEliminar
  2. Ja estàs plorant com sempre, de totes sortides a les que he assistit (en Roger ja et dirà a quantes) a cal Coix s'ha reagrupat. En ocasions alguns cagats no han esperat, però no és molt comú.

    ResponderEliminar
  3. Quimet, tens sort que no vinc, sino a Cal coix t'ataco i marxo amb en Dani, que se que et mola... jajaja
    Apa disfrute-ho de l'ultima sortida pre qh i sobretot el cafetó i la canya a l'ateneu ( sens dubte el lloc més glamuros de tota la N 2 al maresme)
    J. Rebollo

    ResponderEliminar
  4. Jo vinc!!!!!!!!!!! Espereu-m'he no em deixeu tirada a Cal Coix porfiiii

    ResponderEliminar
  5. Doncs Sr Adrià: si parem sempre, per què no és posa?? t'ho explico el que passa cada vegada???. N'hi ha que paren quan no els hi queda més remei.

    Jordi, quasi ja ets negre de veritat i això no és racisme.

    Maria, jo t'espero, o més ben dit millor que m'esperis tu a mi no??.

    Fins diumenge si no plou!!!!!

    The Precher.

    ResponderEliminar
  6. Per problemes d' agenda no puc vindre.Cuideu-vos de la calor.Per ser reagrupaments un cada 100km axis menys strees.

    ResponderEliminar
  7. Avui sortida "pre" de la MADRE DE TODAS LAS BATALLAS que farem dissabte. La temporada ja s'acaba per a mi i només em queda fer la QH i cilindrar-me en Vicenç a Vallter 2000, tot i que com els grans líders ( penseu en en Froome) començo a tenir dubtes. Veig en D.V. molt conservador i més endavant ho explicaré.

    Nit de llams i trons, però finalment hem estat forces a la sortida. Remarcar un fet ben estrany. La Vallalta avui ens ha fallat al complert. Ho notaran dissabte segur.

    Avui disposat col·laborar de sortida, però està vist que no em deixen. Anava per la pujada de Sant Pol davant, ni a 24, ho juro i abans de coronar ja em passa en DV i diu que no pot consentir que coroni aquesta tatxuela primer. Aquí ja m'he desmoralitzat i a otra cosa mariposa.

    Ritme més que tranquil fins a Tossa on he pujat ni més ni menys que amb en DV, molt pesat tota la volta marcant la meva roda, el seu Successor i la seva fidelíssima guàrdia pretoriana que mai l'abandona, (ja m'agradaria que el meu gregari em tractés així :-) ) i també l'André. Per tan gran pujada, però amb el torracollons d'en DV marcant-me.

    Cap a Terra Negra els gallitos ja han posat una altra marxa, que en un moment he intentat seguir, però al final no podia. Al meu ritme i en DV amb mi. Fins i tot sabeu que m'ha comentat??. Doncs que a la meva roda i va molt i molt còmode. Tindrà barra. Sembla que estic fent una vuelta al pasado quan erem del CC Canet i tots "xupàven" de mi sense pietat.

    Baixada cap a Caldes per avituallar a bon ritme però menys que altres vegades, i pujada a Cal Coix, on no he pogut pujar ràpid això si en DV al meu costat. Els nervis ja m'estaven "desquiciant".

    Tornada després cap a casa amb la mala llet de trobar-nos el wuapu més wuapu que volia demostrar lo crack que és. A partir d'aquí maricón l'últim fins a Canet on els mossos han posat punt a aquesta brillant sortida.

    En DV a l'Ateneu em dona les gràcies ja que anant amb mi només ha marcat una mitja de 134 ppm. És dolent de collons!!!!. Ara el que no s'espera és que dissabte el qui tindrà al clatell serà a mi. temps al temps.

    I res més, només comentar que el que ha menjat un suculent croissant i begut una botella d'aigua de litre i mig fresca li deu els tres eurus i pucu al Vicenç. Hi ha coses que penso que no poden passar i aquesta és una d'elles. Penso que ha estat un oblit i res més però repeteixo, no pot tornar a passar. Quan es va en grup, el GRUP ÉS UN I LES BONES FORMES ES MANTENEN FINS AL FINAL.

    Res més a reveure i no ploreu tant per en Contador que si hagués tingut equip hagués guanyat amb una cama.

    Amén

    El Predicador.

    ResponderEliminar
  8. una cosa es clara. Fent sermons ets el millor Quim a qui no tens rival.
    Referent a la QH. se que em marcaras la roda. I en aixo et sere molt sincer.
    Jo et veig mes fort que mai. Sempre procuru no menys prear als meus rivals. I tu ets el meu rival per antonomacia. (Sobre la bici clar). L Altre que em fa mes por que una pedregada es el Gremlins Dolent. Joan ter tengo calao.
    Ara us dic una cosa. Jo no em deixo guanyar mai. Per tant si em guanyeu sera per que a la fi haureu estat millor que jo.
    O sigui que us quedi clar MINDUNDIS.
    Guanuar o Morir. Ens Trenquem la cara a Sabiñanigo. El Disabte.
    Sort a Tots.
    D:V.

    ResponderEliminar