viernes, 9 de enero de 2015

Sortida Carretera Diumenge 11 de Gener


Diumenge 11/01/2015 - Volta Salt-Anglès -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix (reagrupament) - Caldes de Malavella - Fornells de la Selva - Salt - Bescanó - Anglès - Sta.Coloma de Farners (reagrupament rotonda sortida) - Massanes - Hostalric - St.Celoni - Collsacreu i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
140 kms. 5h. aprox.

Ver mapa más grande

P.D: Diuen que en Jose vindrà amb la Fat Bike!!!! serà Veritat?


Fins Diumenge!!
Club Ciclista MuntBikes

10 comentarios:

  1. Sento no poder estar, m'han instal·lat a casa des de diumenge passat, un rellotge de marcatge i treu un martell si arribo després de les 12h a 12h30'.

    Que farem

    ResponderEliminar
  2. Si apretas un poco como siempre haces igual llegamos a tiempo!!!
    Jeroen.

    ResponderEliminar
  3. llàstima Joan, ens agrada molt que vinguis. a veure si dialogant aconseguixes més marge. :-)

    Com quasi sempre falten els REAGRPAMENTS. Sou uns impresentables!!!!!

    Cal Coix: Reagrupament
    Salt: Cafetó al Bar
    Santa Coloma Rotonda sortida reagrupament.

    tan us costa collons!!!!!

    Quimet

    ResponderEliminar
  4. Sortides de 5h o més temps hauriem de sortir a les 7.30h.
    Jo tampoc puc venir.
    Que vagi bé i mireu bé el mapa als voltants de Girona.

    ResponderEliminar
  5. El problema no és l'hora. El problema son q fer ara rutes de 140, és una bestiesa. Amb 100 ni hauria prou. Però a Muntbikes prima més la quantiat que la qualitat, i també que la vida social post sortida.

    ResponderEliminar
  6. La qüestió és queixar-se. Ens passem gran part de l'any arribant a aquestes hores tot i sortir a les 7:30 perquè les rutes són tant o més llargues i/o tenen desnivells considerables i ningú diu res. I sobre l'hora de sortida, si fos a les 7:30 us queixaríeu de que és fosc.

    L'altre cosa curiosa/graciosa és que alguns que es queixen surten dissabte a hores en que el solet ha fet acte de presència i ara reclamen sortir més aviat.

    Per cert, de cafetó a mitja ruta, res de res.

    Adrià

    ResponderEliminar
  7. Gran sortida avui. Ritme constant, grup endreçat amb tots els components entrant al relleu. Una bona matinal de ciclisme permetent un entrenament molt bo per aquesta època de l'any.

    Estic frisós per llegir la crònica i tots els incisos amb el que el nostre company Quim ens delitarà a continuació.

    Adrià

    ResponderEliminar
  8. Hola pecadors!!!!!!! A MuntBikes no si pot anar amb el lliri a la mà. O ets pecador o busca't un altre grupeta o fes Bici de Muntanya. :-)

    Doncs avui, els astres s'han alineat i ha estat una sortida on tot quisqui i jo el primer (m'estic sorprenent a mi mateix) hem rellavat quasi exactament quilòmetre a quilòmetre i a ritmes més que assequibles, que anàven menjant-se els quilòmetres com si res.

    No hem sigut tants com fins ara, em sembla que 12 0 13. Faltava la rata de Canet, i s'ha notat, carai si s'ha notat. Res d'estrebades, res d'exhibicions, res d'escapades. Quin gustarru collons!!!!!!. Rata, tu ves sortint dissabte nit i ja ens veurem entre setmana.

    Ara, NO TOT ha estat flower power. Hi ha hagut alló que en diuen "un lunar". I qui ha estat??? Si no us digués res ja ho sabrieu. En DV.

    Que ha fet??? doncs 1 i 2

    1) A la nova Cipollini (recordeu amb COMPACT), hi porta unes súper rodes CORIMA amb tubular. Tots sabeu/sabem que de tant en tant els tubulars rebenten. Ell també. Doncs avui l'hi ha passat, i no és la primera vegada. Portava tubular???? NNNNOOOO. Perquè: PER ESTÈTICA. (això m'ho han soplat). Portar 2 bidons o un bidó i un altre amb material és deGLOBERUS, de MINDUNDIS DE LA BICICLETA. Ell, com que és un ESTETA, doncs passa de portar res. Carai, que maca que és la seva bici sense aquestes rèmores. I total perque. Punxo, ergo algun "capullu" ja em deixarà lo que fci falta. Ho trobo "espeluznante", i penso que a partir d'ara qui no porti el mínim imprescindible per sobreviure a una sortida, DIRECTAMENT QUE ES FOTI.

    2) Avui que com he dit anàvem rellevant com un metrònom, en DV, no es deixava caure directament a la cua. Poc a poc, molt a poc a poc anava reculant, obligant-nos a tos a anar una estona en paral·lel i fora de l'arcen, i quan a ell li semblava bé es col.locava, moltes vegades no arribant com he dit al final. Aquí vull demanar-vos un favor: QUAN AVABEU EL RELLEU, COL·LOQUEU-VOS UNA MICA A LA DRETA I AFLUIXEU BASTANT PER PASSAR EL MÉS RÀPIDAMENET AL FINAL DEL GRUP.D'AQUESTA MANERA NO MOLESTAREU AL GRUP EN GENERAL. És senzill molt senzill. OK????

    I res més. La setmana vinent als Àngels i aquesta vegada si penso que amb molt més fred que avui. l'home del temps així ho ha anunciat.

    I si a algú li pica, que es rasqui.

    Ah!! i en Roger que no és queixi tant que avui ha anat a l'Hivernal del Bages i ves a saber a quina hora s'ha llevat.

    Quimet

    ResponderEliminar
  9. Primer dir que la Cronica del predicador m encanta. Encara estic rient.
    Per la meva part dir que avui he anat molt just. fent equilibris tota l estona. per intentar no pasar del 85 %. pero en molts casos sobretot els repetjos avia de deixar el pulsometre fins el 87.88 i fins i tot el 90.
    Al final lo millor de la sortida el fet que el Predicador em dies el final que l havia ratllat molt.
    D.V.
    Posdata. Espero que en Joan no hagi punxat el tornar a St. Cebria. Per que no portava recanvi.

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots: sortida avorrida,massa bont rotllo ,això no fa per aquet grup.Crec que falta mes agressivitat i putaga el personal.Per ser DV és la darrera vagada que faig de bon samarità...

    ResponderEliminar