jueves, 19 de marzo de 2015

Sortida Carretera Diumenge 22 de Març


Diumenge 22/03/2015 - Volta als Ports del Maresme


Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.

Ruta:
Arenys de Mar - St.Pol - Sant Cebrià - Collsacreu (reagrupament) - Vallgorguina - St.Celoni - Gualba - Campins (reagrupament) - Sta. Helena Les Antenes - Fontmartina (reagrupament-avituallament) - La Costa - Mortirolo - Sta.Esteve - Sta. Maria de Palautordera - Llinars - La Roca - Orrius - Argentona - Dosrius - Can Bordoi (reagrupament) - St.Celoni - Vallgorguina i Arenys de Munt (cerveseta Pavelló).

144 kms. 6h. aprox.

Ver mapa más grande

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

4 comentarios:

  1. Benvolguts companys, permeteu-me realitzar un suggeriment per tal de millorar la qualitat de la fantàstica sortida programada pel diumenge 22. Crec que el més adequat pel benestar/comoditat dels participants és desplaçar el reagrupament/avituallament de Fontmartina a la plaça de la Costa del Montseny. Els equipaments disposats pel consistori d'aquesta entranyable localitat són ideals per la recuperació dels intrèpids ciclistes. Hi ha una fabulosa font que raja abundantment i uns còmodes seients que permeten el relaxament i el bronzejat en parts iguals.

    Espero que poguéssiu tenir en compte tots aquests detalls que de ben segur marcaran la diferència i convertiran una bona sortida en una excel·lent jornada de cicloturisme.

    Gràcies per la vostra paciència i atenció.

    Atentament

    Adrià

    ResponderEliminar
  2. Prenem nota Adria.
    Tot i que tal com pinta el temps per dema. L estrategia sera. Cafes varis a l Ateneu mentre arreclem el mon i Critiquem a tot el que n estigui present. I mes tard reagrupament a Torrentbo per fer entrepa de truita.
    Per cert cada dia m agrada mes el mapa de la Ruta.
    D.V.

    ResponderEliminar
  3. Holaa todos, mñn no lloverá(eso espero). Yo saldré d montcada a las 6:45 y en gualba nos vemos (haré mi propia milan-san remo) saludos jose. Pd: si cambiais la ruta avisadme.

    ResponderEliminar
  4. I jo que em pensava que l Enterro de la Sardina era per Carnaval
    Dons no ha sigut aquest Diumenge.
    D.V.

    ResponderEliminar