martes, 28 de abril de 2015

Sortides carretera mes de Maig



Divendres 01/05/2015 - Volta del Treballador -
Quedem a les 7h.30min. per sortir a les 8h. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Calella - Malgrat de Mar - Pineda de Mar - Calella - Basures (reagrupament) - St.Pol - St. Cebrià - St.Iscle i Arenys de Munt (cerveseta Plaça Esglesia).
70 kms. 2h. 30min. aprox.

Diumenge 03/05/2015 - Volta al Maresme amb Urbanitzacions Tests -
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Palafolls - Blanes - Tordera - Pineda de Mar - Calella - Can Carreras (reagrupament) - St.Pol - St. Cebrià - St.Iscle - Fonts del Montnegre - St.Iscle (reagrupament) i Arenys de Munt (cerveseta al Pavelló).
82 kms. 3h. 30min. aprox.

Diumenge 10/05/2015 - XVIII Terra de Remences -
Sortida a les 8h. des de Sant Esteve d'en Bas.
Info:  www.terraderemences.com
175 kms.

Diumenge 17/05/2015 - Esmorzar de Germanor -
Quedem a les 8h. per sortir a les 8h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Mataró - Vilassar de Mar - Cabrera - Argentona - El Cros - Mataró - Riera St.Simó - La Fornenca - Crta. Mata - St.Andreu Llavaneres - St.Vicenç de Montalt i Torrentbó.
45 kms. 1h.30min aprox.

Diumenge 24/05/2015 Volta a Osor/Mare de Déu del Coll -
Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. desde l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Tordera - Cal Coix - Sils - Sta.Coloma Farners - Anglès - Osor - Coll de Nafré - Santuari Mare de Deu del Coll - Coll de Nafré - Osor - Anglès - Sta.Coloma de Farners - Riudarenes - Mallorquines - Hostalric - St.Celoni i Arenys de Munt.
150 kms. 6h. aprox.

Diumenge 31/05/2015 Volta als Angels i La Ganga -
Quedem a les 6h.30min. per sortir a les 7h. des del Capote d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Malgrat - Tordera - Cal Coix - Quart - Santuari dels Angels - Madremanya - Corça - La Bisbal - La Ganga - Calonge - Platja d'Aro - St. Feliu de Guixols - Tossa - Lloret - Blanes - St. Pol - St. Iscle i Arenys de Munt
180 kms. 7h. aprox.

Us esperem,
Club Ciclista MuntBikes

9 comentarios:

  1. Estan molt bé les sortides de maig, espero que aquesta vegada no hi hagi masses queixes de la del primer diumenge, encara que veient que els que sempre es queixaven de les urbanitzacions també eren els que sempre es queixaven del Montseny i aquest any són capaços de pujar Santa Fe amb els ulls tancats aquesta vegada no protestaran. Potser és possible que estiguin entrenant a les urbanitzacions amb assiduïtat i no ho sabem.

    ResponderEliminar
  2. Hola, solo recordaros que Sant Iscle estará cortado por la Festa de la Maduixa, solo se podra cruzar andando, por favor esta vez sed consecuentes..Un saludo y que disfruteis, yo mañana me sera imposible.
    Gabriel.

    ResponderEliminar
  3. Gran sortida la d'ahir. Va ser gairebé multidisciplinària. A part de ciclisme una mica més i practiquem boxeig per trencar-li la cara a en Vázquez, que ahir estava "enjogassat". Després en Jeroen jugant a pòquer dient que "no tira", que "té sensacions d'ofec" i als repetjons de Tordera ja va fer acte d'aparició per delitar-nos a tots amb unes acceleracions juntament amb l'abans esmentat Vázquez.
    El plat fort de la sortida van ser les ascensions a les urbanitzacions de Can Carreras i Font Montnegre, on va ser un campi qui pugui i ràpidament es va quedar tothom al lloc que li pertocava.

    Sense res més a destacar, a banda d'alguna escapadeta entre Sant Pol i Sant Iscle i una avaria mecànica de "justícia divina" que va patir un dels escapats just abans d'iniciar la última pujada. Dic de justícia divina perquè l'atac definitiu es va produir en circumstàncies dubtoses quan travessàvem Sant Cebrià.

    Dit tot això ja puc concloure la crònica de la sortida "per psicòpates i descerebrats", com algú l'ha descrit.

    ResponderEliminar
  4. DU-NI-DO, després de quasi un any sense sortir amb vosaltres ahir en vaig tenir prou amb la primera urbanització. CAGATE LORITO!!!!!!!!!!!!!!

    Martí

    ResponderEliminar
  5. Doncs la segona té rampes més divertides encara...

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Ahir va ser un no parar... Primer en pitillo liant-la només començar després d'anar escalfant per la vorera. En Quim anava xupant roda fins a Calella, on van ser atrapat. En Pitillo va tornar a marxar-se, però va parar aviat en pocs quilòmetre. A partir de Blanes en Jeroen i en Piti arrancant/apretant a cada "repecho". En un moment d'impàs després d'una arrancada, en Puigvert agafa l'estela d'un chatenet o similar i se'n va ràpidament, però a Calella és atrapat. Aquí ja feia una estona que hi havia l'Arnau, que s'havia llevat tard i ens havia anat a trobar. A Can Carreras cadascú al seu ritme i reagrupament a dalt. Ja a Sant Cebrià en Pitillo la torna a liar enmig d'un embús i arranca. Anem amb ell en Jeroen, l'Arnau i jo. Quan arribem a l'inici de les Fonts a en Jeroen se li queda el desviador en plat gran. Parem. El grup arriba i no ens espera després de la nostra marxada gens esportiva (quin eufemisme per no dir cabronada...) els atrapem i cadascú al seu ritme. A dalt de tot no tothom hi arriba (es queden a les bústies) tot i que a l'ateneu s'ha dit que s'hi anava fins al restaurant... En fi, acabem a l'ateneu, on sempre hi ha merder amb el que es demana i el que queda apuntat... Però sembla no importar-li a alguns.

    Aprofito per dir que espero que vagi molt bé remences a tothom

    ResponderEliminar
  8. L'escapada del Joan amb el "vehicle de suport" no està homologada per la UCI però ens va deixar a tots amb un pam de nas...

    ResponderEliminar