jueves, 26 de noviembre de 2015

Sortida Carretera Diumenge 29 de Novembre

Diumenge 29/11/2015 - Volta a Sant Feliu de Guixols -


Quedem a les 7h.30h per sortir a les 8h. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.
Ruta:
Arenys de Mar - Calella - Blanes - Tossa (reagrupament) - St.Feliu de Guíxols (reagrupament abans de baixar al poble) - Tossa - Lloret (reagrupament benzinera) - Palafolls - Pineda de Mar - St.Pol - Canet - Arenys de Mar (cerveseta a l'Ateneu).

120Kms. 4h.30min. aprox.

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

3 comentarios:

  1. Cares noves i conegudes, més algun retorn propi d'anunci de torró en la més d'una vintena de ciclistes que van realitzar la ruta de diumenge. Com s'esperava anem agrupats fins a Lloret on es produeixen les primeres diferències a la carretera cap a Tossa. Reagrupem al poble i encarem Sant Feliu on gaudim de les vistes mentre patim les nombroses pujades que ens regala la carretera. Aquí passa de tot: ritmes estratosfèrics, sèries a les pujades, comentaris sobre planificació d'entrenaments que més tard "es passaran pel folre" i alguns que, portats per l'entusiasme del moment, es passen de voltes i a la tornada ho pagaran. I és que en aquesta ruta no hi ha Black Friday i els esforços es cobren amb interessos, i més quan fa dies que no es fan més de tres hores de sortida. Arribem a Lloret per reagrupar i avituallar-nos a la benzinera i constatem que alguns ja van en reserva i la tornada se'ls hi farà llarga. Tirem cap a Arenys i com sempre la idoneïtat d'acabar la ruta amb un ritme tranquil és una utopia i acabem a pals. A la propera intentarem millorar en aquest aspecte.

    Adrià

    ResponderEliminar
  2. Un dia fantàstic de bici amb molta penya i molt bon ambient.Ritme assequible per la majoria (avui els galls se'n comportat ) encara que més d'un hem patit per aguantar amb el grup... i res més a seguir entrenat...

    ResponderEliminar
  3. Gran sortida, 4 hores disfrutant sobre la bici, encara que al principi hem tingut que frenar una mica a mes d'un, que ha volgut donar "guerra" desde els primers kms. Un gran grup, recorregut espectacular, bon ritme, cap incidencia i un final... bueno quin final!!! com diu l' Adria "A PALS" , no se com encara quedaban forces.

    Sergio

    ResponderEliminar