lunes, 5 de diciembre de 2016

Sortida de carretera 8 de desembre

Quedem demà a les 7:30 a l'Ateneu d'Arenys de Mar per sortir a les 8:00.

Arenys de Mar - Mataró - Vilassar - Argentona - Coll de Parpers - La Roca del Vallès - Cardedeu - Les Pungoles - Collet - Mataró - Sant Simó - Carretera de Mata - Arenys de Munt.
90 kms aprox.

Fins demà,
Club Ciclista MuntBikes

2 comentarios:

  1. Hola a tots i totes!!!!
    Avui, ja vam dir que no teníem res a celebrar i hem aprofitat la festa per fer una volteta fent BASE. (jijijijijijijijijijijijijiji)
    Ha estat una sortida que en un principi érem 14 i finalment hem estat 16. Això últim gràcies a la gran contrarellotge dels Alsina’s, i al tap que avui era en Roger.
    Definició de TAP. És aquell company de la grupeta ciclista que va tallant cada moment al grup, putejant en gran mesura als que van al seu darrera.
    I a més si aquest tap és un disc ratllat......... ni te cuento. Però quin dia que tenia el nen....mare meva.   .
    Per cert: la gallineta ha dit que prou, que no vull pondre cap més ou a fer punyetes aquest sobrenom que algú em va posar i mai m’ha agradat. Ara li passo el testimoni al Roger!!!!!
    Després ha començat el recital de “pintxassus” de l’Adrià!!!!. Avui li han donat pel darrera i pel davant!!. Ara ja no rebentaràs més fins al 2018, pura estadística.
    Doncs jo penso que és una volta prou maca i que fóra de lo abans comentat ens ho hem passat molt bé....... bé (reiteració), quasi tots!!!.
    Per dijous penso que estaria assenyat fer una cosa similar per la zona contraria (La Garriga Pungoles, Cardedeu) com ha deixat anar el Quadratti, piradOO que ja comença a ensenyar la poteta. I que "guai" serà el 2018, especialment els granadetes en anys seguint aquesta petuleia de testosterònics incontrolables!!!!!. A veure si de tan en tan penseu en nosaltres i freneu una mica..... collons. Un dia m’agafarà un síncope!!!!!!!
    I res, fins a la propera estació.
    Postdata: Roger t’estimo molt!!!!!!! ;-)
    Quimet

    ResponderEliminar
  2. aquest sobre la sortida del 8/12/2016- Penjat al facebook amb "afotus"

    Sortida de la Mare de Déu Fumadora ( els d'Arenys ho entenem) o quan els avis ja faran de cangur!!!!! a mucha honra!!!!!

    Avui hem fet sobre vint Muntbikeros una sortida disenyada pel piradOO Quadratti. La ruta collonuda, ara una altra vegada que consulti bé les temperatures doncs per allà darrera hem arribat a 1ªC. Rasca ja important!!!!
    Avui debutava amb nosaltres en Xavi Asensio, que d'entrada estava apadrinat pel Roger, que ni s'ha presentat. Roger, millora't i com he dit en el títol te l'hem cuidat més que bé!!!! En Joan ja d'entrada i jo passat Parpers. Tinc que dir Xavi que t'he vist bé. Això de la bici vol perseverància i persistència, que si la pots aconseguir, segur que et veiem més vegades.
    I per acabar dir que com era de preveure, els jovincells testoterònics no han pogut aguantar-se i sembla que s'han tret els ulls entre ells. El Zoetemelk ha arribat a l'Ateneu amb el suero posat. Pel que diuen el Quadratti n'ha fet una de les seves a la N2, que ja anuncio a aquí que ell va sumant!!!. Els que avui feiem de cangur, aviat et farem un frac a mida!!
    I per acabar, nois del Maresme Nord, benvinguts i a veure si aneu repetint!!! El grupu encantats de que vingueu!!!!
    Quimet

    ResponderEliminar