jueves, 22 de junio de 2017

Sortida de carretera Diumenge 25 de Juny

Diumenge 25/06/2017 - Volta al Parc Etnologic Tagamanent-Collformic -

Quedem a les 7h. per sortir a les 7h.30min. des de l'Ateneu d'Arenys de Mar.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar - Arenys de Munt - Collsacreu (reagrupament) - Vilaba Saserra - St. Pere Vilamajor - Cànoves - La Garriga - Figaró - Parc Etnologic Tagamanent (reagrupament) - Aiguafreda - El Montanyà - El Brull - Collformic (reagrupament/avituallament) - Montseny - Mortirolo - La Costa (reagrupament/avituallament) - Mosqueroles - St. Celoni - Vallgorguina - Arenys de Munt (cerveseta al pavelló).

Total: 127kms. 5h.15min. aprox.






















Per veure mapa clickar aquí.

Fins Diumenge,
Club Ciclista MuntBikes

2 comentarios:

  1. Bon dia,

    era per interessar-me per l'estat del company Èric Alsina que ahir va patir una caiguda baixant del Tagamanent. La cosa no tenia molt bona pinta i m'han comentat que hi ha una afectació a la clavícula a part de múltiples "cremades" ... En fi Èric, molts ànims, paciència, una bona recuperació i ens tornarem a trobar per aquestes carreteres.
    De passada també m'agradaria saber com va el Marc Escámez, sé que és un "tiu" molt fort i positiu i que va avançant de pressa amb la seva convalescència. Ànims!
    I per acabar una crida a la prudència ja que últimament (i jo també m'incloc perquè em va tocar l'any passat) estem patint un "plaga" de caigudes.
    Salutacions a tothom,
    Albert Galicia

    PD. ja sabeu que em comunico "prehistòricament" perqu`¡e encara no tinc facebooks, twitters, whatzapps, etc.

    ResponderEliminar
  2. Merci Albert.

    Sento no haver mirat el bloc aquests dies.

    Avui he anat a l'hospital de Mataró a fer-me una radiografia.
    El traumatòleg ha dit que m'han d'operar o no es consolidarà correctament ja que un parell de lligaments tiren la clavícula cap amunt deixant la fractura mal aliniada.
    Dilluns torno a l'hospital a fer analítica per l'anestesista. M'operaran en 10 dies màxim. Suposo que la setmana vinent.
    Un cop operat estaré un dia ingressat en observació i 2 setmanes en cabestrell fix. Les 2 setmanes següents començaré amb la rehabilitació (encara amb cabestrell, però no caldrà dur-lo tot el dia). També m'han dit que a partir d'un mes després de la operació ja podré fer vida normal (no esport a l'aire lliure). Cremaré el rodillo ;). A partir d'aquí ja veurem com evoluciona.

    ResponderEliminar