viernes, 21 de enero de 2011

Sortida de carretera Diumenge 23 de Gener

Ruta: Girona-Els Angels, tornada per la N-II.

Quedem a les 7h. a l'Ateneu, per sortir a les 7h 30 min.
Ruta serà la següent: Girona-Els Angles, tornada per Sta.Coloma-Hostalrich-St.Celoni-Arenys.

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Malgrat, Tordera, Cal Coix, Quart, Santuari dels Angels, Quart, Tordera, Malgrat, Sant Pol, Sant Cebrià, Sant Iscle, Arenys de Munt.

143kms. 5h. aprox.

S'adjunta mapa de la ruta i més detalls clickant "aquí"

P.D.: Hi haurà una sortida més curta, a determinar al mateix Ateneu.
P.D.2: Adjunto foto perquè no descuideu el pes....;-)

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

31 comentarios:

  1. els comentaris estan com la temperatura. Sota zero.
    Avui, a l'Ateneu ja és palpava una tibantor estranya. Ambient gèlid i la gent callada. Sortida a les 7:30 puntuals. Uns cap la dreta i uns altres cap a l'esquerra direcció Els Àngels.
    Jo ja deixo posat al polar el termòmetre. Sortida 1 grau positiu. Calella 0, Pineda -1, Malgrat -3, Tordera -4 fins a Cal Coix i a partir d'aquí APOSTOFLANT. A Vidreres -6 fins a l'encreuament de Mallorquines.
    Aquí prenem la decisió més sabia en molt temps. Paradeta vora la llar de foc, reflexió i decició de tornar enrera per la costa ( Lloret). Pugem al túnel a -4 i només coronar el termòmetre s'enfila fins trobar el més davant els números.
    A partir de Lloret, la temperatura esportiva puja fins quasi a l'ebullició fins al pavelló.

    Nois, estem ben torrats, però m'ho passo tan i tan bé que ens veiem a la propera, és dir la Caníbal.

    Avui ha estat un plaer ben refrescat ( més aviat gelat), pedalar amb vosaltres 10: Xavi C, Xavi R, Vicenç, Joan P, Joan M, Jordi T, Dani, Germán, Miquel i Albert.

    La metamorfosi continua. :-)

    ResponderEliminar
  2. osti esteu muts! ehh,
    però la meva opinió és que en codicions extremes.. decisions a la alçada. crec que és més productiu esportivament no fer res que rodar a menys 7 graus. s'ha de donar la volta i no passa res!
    ens veiem dimarts o aquesta tarda a MuntBikes

    Arnau

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. No estic gens d'acord,però gens amb el pop.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Xavi: et veig emprenyat. tens la pell fina eh???

    però tu no saps amb qui surts??. era ahir el primer dia que venies???. Qui va apretar a can martri i va tallar-ne a dos???. si no comences a conèixer com pedala cadascú i més o menys tots ho fem sempre igual, no sortiràs de les emprenyades, que al final son pel que tots ja sabem o jo mo puc imaginar.

    Tu, en particular, no ets un "portento" d'alló que dius que ens falta. Quan relleves, normalment sempre vas dos punts més i si és un repetxo, llavors la cargolada ja és important. Mira aquí tothom fa el que pot i la cosa més o menyys funciona, ja que normalment som la tira de gent, i amb tertúlia l'endemà tot fen una cervezeta.

    Per tan, ne en facis mala sang i maricon l'últim.

    de bon rotllo

    quimet

    ResponderEliminar
  7. Tranquils veig que la frase: "marica l'últim" s'ha nombrat molt en els ultims posts.
    Tranquilitzeu-vos que Diuemenge vinent es la CANIVAL!!, i ja podreu aplicar ben bé aquesta frase...;-)
    RELAX!!!VEIG TENSIÓ EN EL AMBIENT!!!

    P.D.: Solicitaré al Dpt. de Marketing i Relacions Publiques un parell de "vales" pel Balneari&Spa Colon de Caldetes, que crec que a més d'un li anirà bé. Jejeje!!!

    Salut i pedals,
    Marketing Manager Team MuntBikes

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. Sr Marketing Manager Team Muntbikes, àlies Roger.

    Et puc assegurar i t'asseguro que el nivell de relax és molt alt, però parlo en nom meu i no d'altres que poder si que estan NERVIOSOS???.

    Si el vale pel Balneari-Spà me'l poguessis aconseguir per diumenge evidentment la caníbal se'n pot anar a prendre pel c.......

    Si no, el que vendrà vales seré jo.
    Ojo al dato:
    es venen vales per l'autobús que sortirà de l'Ateneu diumenge a les 7:30. Interessats contestar en comentari a sota. Preu molt assequible i diversió assegurada. També està assegurat pescar algun que altre cadàver.( o sease, algun d'aquells que es pensen que surtin ràpid s'arriba abans)

    apa-li a reveure i records al pop, que avui s'ha perdut un entrenu dels bons. :-)

    posdata: Xavi C, vols posar la crònica del diumenge al teu bloc si et plau??

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  11. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  12. penja la bicii?? jajaj se us envà la closca! jejeje bé, posarem una oferta en forma de pack de gels i barretes a un preu lo més interesant que ens sigui possible per els pals del diumenge! :)
    ja ho publicaré

    ResponderEliminar
  13. Menys parlar i mes pedalar (400 watts) us pot caure una bona:)

    ResponderEliminar
  14. Arnau:ja aguantarà la pinarello del nenet??

    Oju que ha fet saltar la banca. 400 watts .. ja li anava be quan algu li deia. TORO DE CANET. :-)

    ResponderEliminar
  15. la pinarello sense problema,, ara... ja aguantarem nosaltres? més motiu per entrenar.. quan vaigi a fer la prova vull donar minim 401 jajajaja ho dubto molt..

    ResponderEliminar
  16. Quim,menos mal que tus cronicas son siempre de una forma objetiba,bueno casi siempre,Xavi lo de maricon el ultimo me parece muy fuerte creo que te castigas demasiado con tigo mismo,no seas tan duro.Supongo que como dice el Quim todabia tienes mucho que aprender,igual te iria bien ir con los juveniles una oh dos temporadas

    ResponderEliminar
  17. Hola a todos!
    Xavi, no te enfades que hacemos bici para pasar un buen rato, y ni se te ocurra dejar la bici todavia nos queda hacer 200km o 300kn en un día jejeje. En cuanto a lo del blog, yo lo he seguido y está muy bien.
    Por otro lado veo que "La Canival" va metiendo presión al "grupu". Yo me la tomaré como un entreno en el que me voy a vaciar trabajando para darle ritmo al "grupu" me da igual llegar el 1º que el último a Collsacreu pero no lo pondré fácil jejejeje. Acabo de saber que si podré ir a Vilafranca, a Remences y a Rocacorba y me quiero poner fuerte para llegar a estas citas lo mejor preparado.
    Nos vemos el Domingo!!!!!!

    ResponderEliminar
  18. Jose: que gran que ets. I estic content de que puguis anar a forces marxes. anar-hi et puja l'esperit i et motiva molt. Ens veiem diumenge i intentaré(m) posar-te les coses difícils. Ara, que no plogui i la carretera estigui seca.

    German: que malo que eres :-) :-) . espero que la gente ( no quiero personalizar), se cojan estos comentarios como lo que son. UN MERO DIVERTIMENTO i fer una miqueta de conyeta que prou dura és la vida. qui no ho entengui així, millor que no els llegeixi.

    La millor botiga de bicis del món mundial,o sease MUNTBIKES, cada vegada està més a prop dels 2000 amIcs al FB i em sembla que les ampolles de cava ja estan a la nevera. (guai)

    l'avi quimet.

    ResponderEliminar
  19. Lo de ponerme fuerte está por ver, lo que tengo claro y seguro es que me lo voy a pasar genial y me voy a divertir un montón con todos vosotros porque sois unos fenómenos. FORZA MUNTBIKES!

    ResponderEliminar
  20. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  21. ehhh borrar no val eh! aqui només borra el moderador i millor q no tingui q borrar res! :) ale descanseu q demà més!

    ResponderEliminar
  22. quim la promoció de dalt.... és per gent amb els teus ideals! ajajja amb ''membrilluuu'' no es va enlloc! jejjeje això es gasolina 98! :) i la ruta del diumenge vol el dipòsit plè jo com sempre el portaré! :) en cas de q vingui.. que no crec

    arnau

    ResponderEliminar
  23. tens raó arnau. Diumenge amb membrillu potser quedaré curt tot i que a l'autobús el desgast no serà com el dels escapats i futurs cadàvers. :-)
    Necessitaré barretes i gels ja que amb la proteïna no m'hi atreveixo.
    I tu vine que necessites anar posant el cos a gustillu, ciclisticament parlant es clar.

    quimet

    ResponderEliminar
  24. uff... és firmar per un patiment segur aquest dia. m'ho pensaré. pero si vinc estaré més per construïr en el grup on em trobi.. que no pas per destruïr lo demés..

    lo de les barretes era broma, però com q sempre fas honrra al teu ''membrillU.. pues aquí la deixo!
    apa! un que plega 21:20h ja està bé per avui..

    ResponderEliminar
  25. Estic valorant apuntar-me al autobus, ja que aquesta setmana només he sortit una horeta per la nit (Quim ho pot confirmar), i l'anterior vaig fer poca cosa...:-(
    Haig de dir a favor de l'Arnau i la nutrició, que es bestial la diferencia de menjar algo adequat a no menjar res, i jo personalment ho he notat molt a l'hora de rendir.

    ResponderEliminar
  26. esta salida sera memorable,habran muchos cadaberes,y eso siempre es noticia el blob estara que arde,lo tengo muy claro Vicens tu futura escapada es historia,vete planeando otra estrategia por que esta ya esta neutralizada.por cierto creo que te nacen los enanos toda la presion para ti,por cierto Arnau podrias dejarte ver de vez en cuando ya que la ultima vez que te vi tenias bastante mas culo,por lo que respecta a la grupeta espero el cien por cien sin escusas,como bien dice el señor Xavi maricon el ultimo.

    ResponderEliminar
  27. Jo tambe m'afageixo a l'autobus, queda lloc? Doncs si hem de recollir algun cadaver s'haurà de tenir llocs buits, jajaja
    Ale fins diumenge, sera una sortida divertida

    ResponderEliminar
  28. tindré que llogar un autobús de més places.

    ResponderEliminar
  29. autobús amb remolc! carnet especial! quim.. estaràs preparat?
    preu del tiket::: TOTHOM DÓNA RELLEUS! NO és gens econòmic ja ho sé.. pero en aquest cas regeix la llei de la oferta i la demanda,. i hi ha poca oferta.. jaja!

    vinga fins dema.. german... (estoy fatal)

    arnau

    ResponderEliminar