lunes, 7 de marzo de 2011

Transmaresme 2011 un Bon Passeig!!








Aquest Diumenge 6 de Març hem assistit a la 1ª Transmaresme en BTT, que consistia en recórrer el Maresme pràcticament de punta a punta, 85km de camins i algun corriol, majoritàriament va ser mig pista, no de cotxe però caminets amples, però ja va estar bé.
-desde un prisme personal:
Ens llevem aviat, molt aviat, quedem en Roger, l'Adrià, en Ricard i jo per sortir desde aquí per trobarnos després amb en Joan Majó (desde aquí l'hi faig una menció especial i enhorabona perque mai deixa de sorpendre'm! Et va sortir a compte el pastís Joan!) segueixo, Joan, Núria, Sergi i en el mateix tren anaven en Miquel i l'Alex, però entre tanta disfressa de carnaval i nosaltres disfrassats de malalts que es lleven a les 5 del matí per anar a patir, anàvem en vagons diferents, arribem a St.Adrià i tenim que pujar fins a Sta.Coloma vorejant el riu Besòs, 8 kms. per començar a sumar a tot el que ens espera avui!!
La sortida es retrassa uns 20 min. per problemes tècnics, la organització del principi un pèl justa, però no vull fer cap critica al respecte, perque això ens pot passar a tots que ja sabem lo dificil que és quan s'organitza una pedalada.
Arranquem amb 7 kms. de pujada! Però em passen com si res perque encara no ens hem llevat!
Personalment anava mentalitzat en convertir la cursa en un dia més d'entrenament de fons, aprofitar per pedalar amb els amics i estic molt content de haver-ho complert ja que quasi mai acabes fent el que havies pensat perquè s'escalfa la sang i et deixes portar, però no! Varem anar fent, en Ricard, en Roger, Joan Navarra i jo encara que a estones varem anar amb gent que anavem trobant com l'Alex Sullastres, en Ricard, etc. Això em va permetre anar bastant sobradet i no patir gaire ja que anàvem sense pressa, excepte el cansanci del final on simplement els kms. ja pesen.
Un entrenament collonut, al final botifarra, samarreta i cap a casa amb furgoneta! ;)
8 inscrits de MuntBikes i un bon grapat del CC Arenys de Munt, en la suma una bona presencia del poble a la prova!

Felicitats a tothom i a per la pròxima!!

Arnau

No hay comentarios:

Publicar un comentario