viernes, 4 de marzo de 2011

Sortides carretera del mes de Març

Diumenge 06/03/2011

Sortida a les 7h.30 min. desde l’Ateneu.
Ruta exacte:
Arenys de Mar-Palafolls-St.Pol-St. Cebrià-Arenys de Munt (MuntBikes) recollim al Team i tot seguit fem Vilassar- Argentona-Can Bordoi-St.Celoni-Collsacreu-MuntBikes (aperitiu!).

120 kms. ó 60 kms

Diumenge 13/03/2011

Sortida a les 6h.30 min. desde Ajuntament d'Arenys de Mar (cafè Arbúcies).
Ruta:
Arenys de Mar, Tordera, Arbúcies, Coll del Rebei, Sant Marçal, Sta. Fe, Les Antenes, Turó del Home, Mosqueroles, St.Celoni, Collsacreu, Arenys de Munt.

150 kms. (només per homes ó dones depredadores)

Diumenge 20/03/2011

Ruta:
"XX MARXA CICLOTURISTA TERRES DE VI I CAVA" ( ja us heu inscrit? )

141 kms.

Diumenge 27/03/2011

Sortida a les 8h. desde l'Ateneu.
Ruta:
Ateneu-Plaça del Casino-Plaça Sa Boada-Pujada al Cementiri-Baixada pel Parc Lourdes-Pujada Arenys de Munt-St.Iscle-St.Cebrià (esmorzar a La Vinya).
Ruta per descansar i preparar la previa de la ULTRA-ULTRA-ULTRA-ULTRAFONS (fins el FONS) del dia 3 d'Abril. Recomanem per aquesta ruta actualitzar passaport, portar tubulars, càmeres, membrillo, barretes, mòbil, euros per el tren...) Jajajaja!! Esteu preparats??

Doncs ara atents a cada divendres que posarem tots els detalls.

Salut i pedals,
MuntBikes

2 comentarios:

 1. Crec que la ruta daqet diumenge la hauríem de canviar perque no es época de fer-la. Primer perque està nevat el turò, i que el diumenge seguent tenim la marxa del vi i el cava.

  ResponderEliminar
 2. Roger: "Con la Iglesia hemos topado". El seny i aquesta grupeta, estan divorciats. Ja veus que l'hombria i ara també alguna dona estan només per fer proves d'honor. Semblen històries de la puta mili. Jo t'asseguro que si hi ha un metre de neu és igual. Ja ha passat.
  De totes maneres, aquests "etapones", lo que fan és cremar el personal.
  Evidentment a mi diumenge ni se m'espera.
  salutacions a tots i totes.

  ResponderEliminar