miércoles, 20 de abril de 2011

Sortida carretera Diumenge 24 d'Abril

Ruta: Volta per Terra Negra

Quedem a les 7h.a l'Ateneu d'Arenys de Mar, per sortir a les 7h30min.

Ruta serà la següent:
Arenys de Mar, Calella, Malgrat, Blanes,
Tossa (primera rotonda direcció Llagostera), Terra Negra (re-agrupament), Llagostera, Caldes de Malavella (repostatge-FONT), Cal Coix, Tordera, St.Pol, St.Cebrià i Arenys de Munt (cerveseta al pavelló).

117kms. 4h.aprox.


Perfil:







P.D.: Això no si valdrà, encara que a més d'un segur que se li ha passat pel cap...;-)...

Fins Diumenge!!!
MuntBikes

4 comentarios:

  1. Demà dia de la Mona, crònica d'aquest magnific Diumenge de bici...to be continued...
    Roger

    ResponderEliminar
  2. Gran sortida de Pasqua MuntBikes.
    Arribo a les 7h10min al Ateneu amb Javier, un MuntBiker que s’inicia en les rutes en grup en carretera, però amb un bon curriculum en BTT (dono jo fe) i ja gairebé un malalt de la bici. Com no Vicenç, Jordi Roig, Andre i German ja presents ben puntals. Fem cafetó i comença arribar gent. Xavier Carrillo, Joan Morales, Joan Puigvert, Albert Galicia, Dani Pérez, Manuel…. Al sortir fora per arrencar, més gent: Arnau, Adrià, Eric i Martí.
    Al ser Setmana Santa, no es passa llista, però carai som un bon grup (16 persones!!).
    Iniciem la ruta i cap a Tossa. Al passar per Canet s’incorporen Llorens i Miquel i més tard en José en aquell moment som 19 ciclistes i fem molta “pachoca” (això comença a fer una mica de por nois…;-)…).
    Comencem a rodar, i els més descansats (aquells que no van fer Rutes del Montseny) tiren del grup moderadament, així arribem fins Calella. El cel amenaça, i a Pineda ens cauen les primeres gotes. Decidim parar a la benzinera Petrocat a 100mts., i quan arribem “xaxaaaaann!!!”. Per art de màgia han desaparegut la meitat. Arnau, Martí, Adrià, Eric, Xavier Carrillo, Andre, Jordi Roig s’han esfumat quasi de forma il•lusionista. Estem 5 minuts a la benzinera i para de ploure, aquí decidim arrencar. Som 11: Javier, Vicenç, Puigvert, Galicia, Morales, Llorens, Manuel, José, Germán, Dani i jo (segur que em deixo algú més, perdoneu).
    Tot junts fins just abans d'arribar a Lloret que s’escapen uns quants amb ganes de gresca. Quedem Puigvert, Galicia, Llorens, Javi, Vicenç i jo. Arribem a Lloret i cap a Tossa. El temps sembla que ens respecte. Quina pena, que per 10 minuts de pluja, hagin marxat uns quants. Fem la pujada a Tossa controlant al Javi que no es quedes i portant-lo fins dalt i baixada cap a Tossa.
    Al arribar a la rotonda ens trobem al grup capdavanter que ens esperen (Chapeau! Molt bon gest, això es un grup ben parit!!) Ens reagrupem tots i cap a Terra Negra. Fem tots junts els primers 9 kilòmetres, fins els últims 3 kms. que ens quedem en Vicenç i jo, per portar al Javier. Coronem junts i baixant agafem en Llorens. D’aquí fins la rotonda direcció a Llagostera on ens tornem a reagrupar tots per seguir en grup.

    ResponderEliminar
  3. ...Aquí rodem per Llagostera fins a Caldes de Malavella, on fem la típica parada a la Font per reposar aigua.
    Alguns practiquen una nova modalitat del ciclisme, que es parar a un Forn/Pastisseria, el dia de la Mona (amb una cua d’aquelles de “Coja su turno”) per menjar alguna cosa. Les males llengües diuen que no podien arribar a casa sense la Mona, sinó estaven morts. Proposo en futures ocasions, també agafar 2 Baguettes per portar a l’esquena i així arribar amb pa calentet a casa. Es broma...;-)...jejeje!!
    Anem tiran mentre els del forn acaben, i quan donem la volta a la autovia en obres, ells ens esperen davant. Aquí tornem ha anar junts fins passat Vidreres on marxa un grupet.
    Coronem Cal Coix on ens espera Morales, Galicia i Pugvert i ens renganxem Llorens, Javier, Vicenç i jo. A partir d’aquí tornem junts (Tordera i Malgrat), i a partir d’aquí, el cel tornava a amenaçar, i ens enganxa un petit xàfec que ens deixa ben molls fins St.Pol. Llavors girem per fer St.Cebrià i St.Iscle fins Arenys de Munt on ja no ens plou, però on estem ben mullats, aquí fem una altre pujada tots junts sense forçar la màquina i per rematar un dia excel•lent de ciclisme.
    Arribada al pavelló i tots contents. Llàstima que no estigues el grup davanter per poder comentar la jugada i fer la cerveseta de rigor.
    En definitiva, un dia d’aquells dies que gaudeixes i et dona la sensació que has fet un gran entrenament pel teu cos i ment, sempre molt ben acompanyat.

    P.D.: Apa, disculpeu la demora, però ara a comentar la jugada desde el vostre punt de vista.

    Salut i pedals,

    ResponderEliminar
  4. Gracias Roger por invitarme, a Vicenç por empujarme durante mas de 80 kms y al resto por la oportunidad de compartir con vosotros esta salida. He visto más "enfermedad" de lo que imaginaba, pero tambien muy buen ambiente y compañerismo. Esta claro que me toca entrenar un poco pues como decía Vicens todos tenemos "1 día de bula" y yo lo he disfrutado con creces. Voy a entrenar un poco a ver si en cuestion de un par de meses os pelo a todos y sinó siempre tendre la tecnica que he aprendido hoy con la foto de Angelo Coterno que me ha inspirado mucho. Un abrazo para todos y gracias por la compañia y paciencia del domingo. Javier Aguilar.

    ResponderEliminar